עבור לתוכן

בעיה במסך.. לא נדלק

Featured Replies

פורסם

שמעו יש לי בעיה מוזרה עם המסך למרות שאני מאמין שהבעיה היא בכרטיס מסך אבל רק בואו ותעזרו לי לאשר את הנושא..

אז ככה הבעיה היא שכשהמסך מחובר לכרטיס מסך הוא לא נדלק אלא רק מידי פעם.. הבעיה הזאת התחילה לי ממזמן וכל פעם שיחקתי עם החיבורים הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך בקיצור השתגעתי עם עצמי אבל זה עבד בסופו של דבר

המסך עובד לי על הכרטיס מסך המובנה ולא מתכבה בכלל כמו שקורה לי שהמסך מחובר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA GeForce 8600GT.

דרך אגב היציאה של המסך היא DVI והכניסה של הכרטיס מסך היא S-Video אז ככה שאני משתמש במפצל בין השניים.

וחשוב לי גם לציין שלעיתים בזמן ששיחקתי במשחקים המחשב קרס ופשוט נתקע.

עכשיו השאלה שלי היא האם לפי דעתכם הכרטיס מסך הלךך לגמריי, כי הוא לפעמים כן נדלק ועובד לזמן ארוך.. או שפשוט יש משהו אחר שאני מפספס למרות שזה נראה שהבעיה היא רק בכרטיס מסך, אולי יש דרך לנסות ולתקן שעוד לא ניסיתי.

תודה על העזרה!

פורסם

איך אתה מחבר S-VIDEO ל DVI ?

בגדול זה נשמע כמו תקלה בכרטיס מסך, בשביל לוודא זאת אני ממליץ לחבר אותו למחשב אחר

תבדוק שאין עליו קבלים מנופחים או רכיבים שרופים, תבדוק שהמאורר שלו עובד

ואתה יכול לבדוק טמפ' של הכרטיס מסך במנוחה ובמאמץ, תעזר בתוכנה OCCT

פורסם

הכרטיס כרגע מחובר עים בורג שמחזיק אותו למקום?

קורה לפעמים שהכרטיס לא מחובר עים בורג בדרך כלל יש בעיה עים המגעים, יכול להיות שהוצאתה אותו שחכתבה להחזיר את ההבורג למקום,

אגב לא רק הבורג של הכרטיס מסך צריך להיות מחוזק שמתי לב שגם כוננים(CDים)למינהם שלא מחוברים טוב עושים רעש כאשר הם לא מחוברים טוב.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס כרגע מחובר עים בורג שמחזיק אותו למקום?

קורה לפעמים שהכרטיס לא מחובר עים בורג בדרך כלל יש בעיה עים המגעים, יכול להיות שהוצאתה אותו שחכתבה להחזיר את ההבורג למקום,

אגב לא רק הבורג של הכרטיס מסך צריך להיות מחוזק שמתי לב שגם כוננים(CDים)למינהם שלא מחוברים טוב עושים רעש כאשר הם לא מחוברים טוב.

כן אחי הבורג מחובר ואני בודק תמיד שהכרטיס מחובר ממש טוב..

קראתי בכמה מקומות שיכול להיות שזה בעיה בחשמל ובגלל זה המסך מתכבה לפעמים כי אין לו מספיק כוח.. האמת שהמחשב מחובר פה עם הרבה חיבורי חשמל שונים שלא קשורים למחשב עצמו אבל זה תמיד היה ככה אז למה דווקא עכשיו זה התחיל להידפק?

פורסם

אים כבר אני מאמין שהבעיה היא בספק ולא בחשמל יכול להיות שהספק ג'נרי ועושה בעיות זה גם אפשרות.

פורסם

יש לך עוד כבל חשמל שיוצא מהספק כדי לחבר את הכרטיס?

אם אחד מהפינים בכבל לא מגיעים עד הסוף, יכול להיות שהכרטיס לא מקבל חשמל כמו שצריך. אם יש לך עוד כבל תוכל לדעת בוודאות.

אותו מצב בדיוק קרה כאשר כבל נמתח יותר מידי, ואז המסך היה דולק לעיתים, מבלי שמשנים כלום פיזית.

החלפת כבל החשמל לכבל השני פתרה את הבעיה לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים