פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים כל חנות אלקטרוניקה שכונתית 5 שקל ;D ;D ;D ;Dמגניב לאלללה - (מת כבר לסיים לעבוד וללכת להביא אותם ...)
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים גם אני הזמנתי את הסט ואפילו שכנעתי את חבר שלי שחיפש גם לקנות להזמין את אותם.מקווה לא להתאכזב..תגידו יש לי לוח Gigabyte GA-7VAX VIA KT400לא נראה לי שיש לי יצאה דיגיטלית בואאני צריך לקנות כרטיס קול?
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים גם אני הזמנתי את הסט ואפילו שכנעתי את חבר שלי שחיפש גם לקנות להזמין את אותם.מקווה לא להתאכזב..תגידו יש לי לוח Gigabyte GA-7VAX VIA KT400לא נראה לי שיש לי יצאה דיגיטלית בואאני צריך לקנות כרטיס קול?אם אתה רוצה להשתמש באופציית ה5.1 אז כן. תקנה איזה לייב אפילו יד שניה. או שפשוט לך לכמה חנויות ותכנה את הכרטיס הכי זול שמציעים לך עם יציאה דיגיטלית.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים למישהו יש תטלפון של Newron ? מישהו יודע אם נשארו להם ADA880 ? תעבור על התרד ותמצא ....!!!אל תשאל סתם!!
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים אם החוטים שמגיעים עם הרמקולים קצרים לי (גם האופטי) אז מה אני עושה??כי לפי מה שהבנתי זה 2 מטר לקדמיים ו5 לאחוריים, וזה לא מספיק ארוך כי אני לא הולך להעביר תחוטים באמצע החדר, אני רוצה שזה יהיה אסטטי.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים הקדמיים יספיקו לך אני מאמין . וגם הדיגיטלי.אם האחוריים לא יספיקו תקנה מאריך שעולה 16 שקל , ברגע שאני קניתי את שלי קניתי 2 מאריכים לאחוריים ואני צריך רק אחד.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים למיטב הבנתי ל880 יש רק כניסה אנלוגית אחת ובמשחקים אין להם אפשרות ל3d (רק לדולבי פרולוג'יק - וגם זה רק במשחקים תואמים)!!! כמעט וקניתי אותם! חסרון רציני מאוד - למה כולם מתעלמים מזה?
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים למי איכפת מכניסה אנלוגית אם משתמשים ברמקולים אז כבר שמים אותם בדיגיטלי....חבל לשים אותם באנלוגי זה מבטל את ה DGאו את ה DTS או שנייהם לא זוכר...ואז רק דרך תוכנה אפשר או משהו או מה שתומך ב 4.1אם טעיתי תקנו אותי.
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים אם טעיתי תקנו אותי.לינק שכבר נתנו לפני לאורך הת'ראד : http://www.3dsoundsurge.com/reviews/ADA880/ADA880-p5.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.