עבור לתוכן

ADA880 & ADA890 במחירים מוזלים.

Featured Replies

• תגובות 69
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הזמנתי את הADA880 כי זה נשמע משהו ממש טוב לפי הביקורת כאן בפורום. דרך אגב ביקורת ממש מעולה!

עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אותו למחשב. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה דרעק (סטריאו), אז איזה כרטיס קול אני צריך לקנות,

ואיך בדיוק אני מחבר אותו?

פורסם

הזמנתי את הADA880 כי זה נשמע משהו ממש טוב לפי הביקורת כאן בפורום. דרך אגב ביקורת ממש מעולה!

עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אותו למחשב. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה דרעק (סטריאו), אז איזה כרטיס קול אני צריך לקנות,

ואיך בדיוק אני מחבר אותו?

לקנות רמקולים לפני שיש לך כרטיס קול תואם, זה בערך כמו המשפט: "לא מוכרים את פרוות הדוב לפני שצדים אותו"...

פורסם

מפה אתה עובר לתראד אחר שתמצא בחיפוש, לא חסרים נושאים על כרטיסי קול 5.1.

פורסם

סליחה על הסטיה מהנושא אבל רציתי לדעת עם ל880 יש מפענח ac3?

פורסם

לקנות רמקולים לפני שיש לך כרטיס קול תואם, זה בערך כמו המשפט: "לא מוכרים את פרוות הדוב לפני שצדים אותו"...

כי לא תכננתי תאמת בכלל לקנות רמקולים סראונד. כרגע יש לי מגבר ישן בן 7 שנים שמחוברים אליו 6 רמקולים חזקים שסיפקו אותי דווקא מאוד בשמיעת סטריאו, אבל כששמעתי על המחיר הזול של הרמקולים ADA880 אז ישר קפצתי על הרעיון במיוחד אחרי שקראתי את הביקורת כאן באתר וגם ביקורות מאנשים כאן בת'ארד, החלטתי שזאת עיסקה מצויינת שחבל לי לפספס אותה, וכרטיס הקול לא יהווה בעיה...

פורסם

שאלה קטנה...

הזמנתי היום את הרמקולים ויש לי שאלה..

יש לי לוח 8RDA+

עם SS

האם זה יספיק או שצריך להוציא את הSB שיש לי בארון?

פורסם

מכיוון בשעה כזאת אין סיבה להתקשר לניורון עכשיו, למישהו יש אולי פרטים על מצב המלאי של הADA890?

פורסם

מכיוון בשעה כזאת אין סיבה להתקשר לניורון עכשיו, למישהו יש אולי פרטים על מצב המלאי של הADA890?

שאני התקשרת ב4-5 הם היו במלאי...

פורסם

שאלה קטנה...

הזמנתי היום את הרמקולים ויש לי שאלה..

יש לי לוח 8RDA+

עם SS

האם זה יספיק או שצריך להוציא את הSB שיש לי בארון?

שתמש במה שמובנה על הלוח

פורסם

הוא לא יכול, הוא צריך יציאה דיגיטאלית שהלוח שלו לא מציע (אלא אם משתמשים בתוספת, שאני חושב שצריך לקנות).

וחוץ מזה, איכות הכרטיס לא חשובה. העיקר שיש דיגטלי.

פורסם

ייילאה - גם אני מצתרף לחגיגה !!! :)

התקשרתי ואמרתי שאני בא לקחת מהחנות ברמת אביב - הוא אמר שהוא יביא לשם סט וישמור לי אותו 650 שח במזומן !

אכשיו אני רק צריך כבל להעביר מהבננה של ה SPDIF של הכרטיס קול לכניסה לרמקולים .. מישהו יודע איפה אתשר למצוא ?

פורסם

אני בסוף גם יסע לחנות ויקח את זה....

עדיף לדעתי..

פורסם

ייילאה - גם אני מצתרף לחגיגה !!! :)

התקשרתי ואמרתי שאני בא לקחת מהחנות ברמת אביב - הוא אמר שהוא יביא לשם סט וישמור לי אותו 650 שח במזומן !

אכשיו אני רק צריך כבל להעביר מהבננה של ה SPDIF של הכרטיס קול לכניסה לרמקולים .. מישהו יודע איפה אתשר למצוא ?

כל חנות אלקטרוניקה שכונתית 5 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים