עבור לתוכן

לא בטוח אם הספק מתאים ללוח אם :(

Featured Replies

פורסם

השבוע קניתי מערכת חדשה...

לוח Gigabyte H67MA-UD2H-B3

מעבד i5 2500

זכרון 4 גיגה

וספק כח חדש של אנטק 380W עם 80 פלוס

עכשיו שבאתי לחבר את הלוח לספק כח שמתי לב ל"בעיה" (אני רושם במרכאות כי המחשב בסופו של דבר עובד בסדר)

על הלוח (ליד המעבד) אמורים להתחבר שני כבלים של 4 PIN אבל מהספק יוצא רק אחד. העניין הוא שזה עדיין עובד אבל השאלה אם זה תקין או שעלולה להווצר בעיה בעתיד כשאני ארצה להוסיף כרטיס מסך בנפרד או משהו בסגנון?

תודה לעוזרים.

פורסם

זה קובע את המעבד המקס' ו/או אוברקלוק למעבד שתוכל לעשות. הוא יכול להתחמם אם המעבד לוקח יותר מ 100 W בערך

(במהירות סטוק תבדוק מה ה TDP של המעבד, באוברקלוק הוא יכול לקחת יותר מה TDP בהתאמה לגודל ל האובקלוק)

בכל מקרה תוודא שהתקע מחובר עד הסוף כדיי שלא יתחמם

פורסם
  • מחבר

אז רגע, לא הבנתי זה בסדר או לא בסדר? :)

למען הסר ספק צירפתי תמונה שממחישה על איזה חיבורים אני מדבר:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

זה קובע את המעבד המקס' ו/או אוברקלוק למעבד שתוכל לעשות. הוא יכול להתחמם אם המעבד לוקח יותר מ 100 W בערך

(במהירות סטוק תבדוק מה ה TDP של המעבד, באוברקלוק הוא יכול לקחת יותר מה TDP בהתאמה לגודל ל האובקלוק)

בכל מקרה תוודא שהתקע מחובר עד הסוף כדיי שלא יתחמם

באיזה תוכנה אני בודק את זה? או שזה בביוס?

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i5_microprocessors#.22Sandy_Bridge.22_.2832_nm.29_2

המעבד שלך לוקח 95 W במאמץ מקסימלי ללא אוברקלוק. בדיוק הגבול הבטוח של התקע הזה

אם אתה הולך לעשות בדיקת מאמץ או בנצ'מארק למחשב, תיגע בתקע הזה אחריי כמה דקות לוודא שהוא לא מתחמם

אם אתה הולך לעשות אוברקלוק למעבד, יתכן שתצתרך להחליף את הספק

פורסם

מעבד i5 2500

TDP - 95W

פורסם
  • מחבר

אז זה בסדר? כלומר רק אם אני אעשה OC אני אצטרך להשיג חיבור 4 PIN נוסף?

פורסם

כרגע כן - קצת גבולי אז התקע יכול להתחמם אם הוא לא מחובר טוב - פשוט תבדוק את זה בהזדמנות

אתה לא יכול לשים מתאם מ 4 ל 8 כי עדיין עד למתאם יש 4. אם את תעשה אוברקלוק למעבד (ברמה שהחיבור לא יוכל להחזיק) תצתרך להחליף את כל הספק

פורסם
  • מחבר

כרגע כן - קצת גבולי אז התקע יכול להתחמם אם הוא לא מחובר טוב - פשוט תבדוק את זה בהזדמנות

אתה לא יכול לשים מתאם מ 4 ל 8 כי עדיין עד למתאם יש 4. אם את תעשה אוברקלוק למעבד (ברמה שהחיבור לא יוכל להחזיק) תצתרך להחליף את כל הספק

אני מודה לך על העזרה אבל אם תוכל להשקיע עוד כמה רגעים בניסוח ההודעות שלך אני אבין הרבה יותר.

פורסם

התקע של ה 4 חוטים בנוי להחזיק משהוא כמו 100 W. הוא יכול להחזיק יותר אבל זה מחוץ לתחום הבטוח שלו

זה אומר שמעל 100 W (וגם בפחות מ 100 W אם יש בעיה אם התקע לא מחובר טוב) הוא יכול להתחיל להתחמם ולהישרף

המעבד שלך במאמץ מקס לוקח קרוב למקסימום הבטוח של התקע. אם אתה עושה בדיקת מאמץ וכו תן למחשב כמה דקות להתחמם ואז תיגע בתקע ובחוטים צמוד אליו לבדוק שהוא לא מתחמם

אם תעשה אוברקלוק, מומלץ שתבדוק שוב בדיקת מאמץ אם התקע לא מתחמם

מתאם מ 4 ל 8 לא יפתור את הבעיה - אם הזרם גדול מדיי בשביל התקע, הוא יתחמם בחיבור בין התקע למתאם (במקום בין התקע ללוח)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עכשיו זה יותר מובן. בכל מקרה, שחיברתי את הכל וידיתי שהכל מחובר פרפקט אז לא צריכה להיות בעיה. :)

פורסם

אחלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים