פורסם 2011 באפריל 114 שנים השבוע קניתי מערכת חדשה...לוח Gigabyte H67MA-UD2H-B3מעבד i5 2500זכרון 4 גיגהוספק כח חדש של אנטק 380W עם 80 פלוסעכשיו שבאתי לחבר את הלוח לספק כח שמתי לב ל"בעיה" (אני רושם במרכאות כי המחשב בסופו של דבר עובד בסדר)על הלוח (ליד המעבד) אמורים להתחבר שני כבלים של 4 PIN אבל מהספק יוצא רק אחד. העניין הוא שזה עדיין עובד אבל השאלה אם זה תקין או שעלולה להווצר בעיה בעתיד כשאני ארצה להוסיף כרטיס מסך בנפרד או משהו בסגנון?תודה לעוזרים.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים זה קובע את המעבד המקס' ו/או אוברקלוק למעבד שתוכל לעשות. הוא יכול להתחמם אם המעבד לוקח יותר מ 100 W בערך(במהירות סטוק תבדוק מה ה TDP של המעבד, באוברקלוק הוא יכול לקחת יותר מה TDP בהתאמה לגודל ל האובקלוק)בכל מקרה תוודא שהתקע מחובר עד הסוף כדיי שלא יתחמם
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר אז רגע, לא הבנתי זה בסדר או לא בסדר? למען הסר ספק צירפתי תמונה שממחישה על איזה חיבורים אני מדבר: [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר זה קובע את המעבד המקס' ו/או אוברקלוק למעבד שתוכל לעשות. הוא יכול להתחמם אם המעבד לוקח יותר מ 100 W בערך(במהירות סטוק תבדוק מה ה TDP של המעבד, באוברקלוק הוא יכול לקחת יותר מה TDP בהתאמה לגודל ל האובקלוק)בכל מקרה תוודא שהתקע מחובר עד הסוף כדיי שלא יתחמםבאיזה תוכנה אני בודק את זה? או שזה בביוס?
פורסם 2011 באפריל 114 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i5_microprocessors#.22Sandy_Bridge.22_.2832_nm.29_2המעבד שלך לוקח 95 W במאמץ מקסימלי ללא אוברקלוק. בדיוק הגבול הבטוח של התקע הזהאם אתה הולך לעשות בדיקת מאמץ או בנצ'מארק למחשב, תיגע בתקע הזה אחריי כמה דקות לוודא שהוא לא מתחמםאם אתה הולך לעשות אוברקלוק למעבד, יתכן שתצתרך להחליף את הספק
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר אז זה בסדר? כלומר רק אם אני אעשה OC אני אצטרך להשיג חיבור 4 PIN נוסף?
פורסם 2011 באפריל 114 שנים כרגע כן - קצת גבולי אז התקע יכול להתחמם אם הוא לא מחובר טוב - פשוט תבדוק את זה בהזדמנותאתה לא יכול לשים מתאם מ 4 ל 8 כי עדיין עד למתאם יש 4. אם את תעשה אוברקלוק למעבד (ברמה שהחיבור לא יוכל להחזיק) תצתרך להחליף את כל הספק
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר כרגע כן - קצת גבולי אז התקע יכול להתחמם אם הוא לא מחובר טוב - פשוט תבדוק את זה בהזדמנותאתה לא יכול לשים מתאם מ 4 ל 8 כי עדיין עד למתאם יש 4. אם את תעשה אוברקלוק למעבד (ברמה שהחיבור לא יוכל להחזיק) תצתרך להחליף את כל הספקאני מודה לך על העזרה אבל אם תוכל להשקיע עוד כמה רגעים בניסוח ההודעות שלך אני אבין הרבה יותר.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים התקע של ה 4 חוטים בנוי להחזיק משהוא כמו 100 W. הוא יכול להחזיק יותר אבל זה מחוץ לתחום הבטוח שלוזה אומר שמעל 100 W (וגם בפחות מ 100 W אם יש בעיה אם התקע לא מחובר טוב) הוא יכול להתחיל להתחמם ולהישרףהמעבד שלך במאמץ מקס לוקח קרוב למקסימום הבטוח של התקע. אם אתה עושה בדיקת מאמץ וכו תן למחשב כמה דקות להתחמם ואז תיגע בתקע ובחוטים צמוד אליו לבדוק שהוא לא מתחמםאם תעשה אוברקלוק, מומלץ שתבדוק שוב בדיקת מאמץ אם התקע לא מתחמםמתאם מ 4 ל 8 לא יפתור את הבעיה - אם הזרם גדול מדיי בשביל התקע, הוא יתחמם בחיבור בין התקע למתאם (במקום בין התקע ללוח)
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר אוקיי, עכשיו זה יותר מובן. בכל מקרה, שחיברתי את הכל וידיתי שהכל מחובר פרפקט אז לא צריכה להיות בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.