פורסם 2011 במרץ 3114 שנים שלום למומחים,מצטער שלא הצלחתי לנסח כותרת אינפורמטיבית יותר - קצת קשה לתאר במילים ברורות את התקלה הזאת.מדובר בלפטופ LG E500 (בן 4 בערך). בריא בדרך כלל...היום, באמצע גלישה סולידית באינטרנט, התצוגה התחרפנה פתאום והתחיל להופיע פס שלג-ורוד-ירוק-מלוכלך לכל רוחב המסך.חששתי שמדובר בוירוס או השתלטות מרחוק כלשהי וכיביתי מיד את המחשב.מאותו רגע - המחשב הפסיק לעבוד. לחיצה על כפתור ההדלקה מפעילה את הספק, שומעים קצת קולות של התעוררות, אבל אחרי כ-8 שניות הוא משתתק. המסך שחור כל הזמן.יש למישהו רעיון מה קרה פה? לדעתי זאת לא בעית מסך בגלל שאין לי צליל פתיחה של windows (אין לי כאן מסך חיצוני כרגע כדי לבדוק את זה).אולי וירוס? תקלת חומרה כלשהי? יש טעם לפתוח ולראות מה מצב הלוח אם?מוכן לנסות הכלתודה על העזרה!
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים נשמע כמו תקלת חומרהכיוון שמדובר במחשב נייד אתה לא יכול לעשות הצלבות של חלקי חומרהאם זה היה נייח הייתי ממליץ לך לנסות כרטיס מסך אחר
פורסם 2011 באפריל 114 שנים אתה עדיין יכול :תנסה להוציא / להחליף זיכרוןאם אתה יכול לפרק את המחשב - תפרק אותו, תנקה (רצוי לא לפרק את הצלעות קירור כי יש שם פד תרמי שיכול להיהרס) ותחבר מחדש
פורסם 2011 באפריל 314 שנים מחבר החלפתי את ה-RAM בזה של מחשב תקין - הבעיה לא נפתרה.הצעות נוספות? משהו ספציפי שכדאי לנקות?
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים מחבר הי,קבלו עדכון:בבדיקה במעבדה התברר שהיה נתק בין הכרטיס הגרפי (NVIDIA) ללוח האם.תוקן ע"י ביצוע reballing - הבעיה נפתרה.חג שמח
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים ראיתי כמה סירטונים וקראתי כמה הסבריםאבל אשמח בהחלט שתסביר את הפעולה שביצעת בעברית צחה.תודה מראש,גבריאל
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים מחבר בעברית צחה: הכרטיס הגרפי נותק מלוח האם הוסרו כל שאריות הבדיל הן מהכרטיס והן מלוח האם מוקמו כדוריות בדיל חדשות במקומותיהן שעל הכרטיס הכרטיס מוצמד בחזרה ללוח האם חימום מבוקר מתיך את הכדוריות וכך נוצר החיבור הנ"ל מבוצע באמצעות ציוד מיוחד הנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.