עבור לתוכן

ביקרתי היום באתר של JABTECH ויש לי שאלה בקשר לקטודת UV שיש שם

Featured Replies

פורסם

כתוב שם את הדבר הבא:

This tube works with our SUNBEAM Cold Cathode Kits and our SUNBEAM Cold Cathode Fans. This is not a full kit. Add this tube to any of our current sunbeam cold cathode kits or fans for a Super Bright Look

אני לא מבין מה זה אומר ??? זה כאילו קטודת UV שמאירה והכל או שאני צריך להוסיף לה עוד משהו בשביל שהיא תעבוד? ???

פורסם

זו קטודה ללא Inverter. אתה לא יכול להפעיל אותה ללא אחד. אם יש לך קטודה כבר אז רוב הסיכויים שיש לה יציאה מה-Inverter לעוד קטודה ואז אתה יכול לקנות את זה, אם לא - תצטרך את כל הקיט.

פורסם

סליחה, סליחה על גניבת התארד..

אבל בקשר למה שנרגילה אמר, שיש עוד חיבור לעוד קתודה,

יש לי קתודה כחולה שקניתי מPCH

ורציתי לדעת מה יקרה אם אני אצרף קתודה UV, היא תשפיע על משהו, אם אני אצבע למשל את החוטים

בצבעים שרגישים לצבעי UV וזוהרים בהם, אז הקתודה של הUV תשפיע אליהם, בהנחה ששני הקתודות יפעלו ביחד,

או שהקתודה הכחולה תהרוס את האפקט? ::)

פורסם

דיי תהרוס, תלוי בחוזק שלה.

מומלץ לשים רק קטודות UV במארז כי קטודות רגילות די משתלטות על האפקט...

פורסם
  • מחבר

רגע אז אם אני נגיד יקנה גם דבר כזה?

12" Red cold cathode with dual invertor

זה יפתור לי את הבעיה?

מה זה הדואל אינברטור הזה? זה כאילו 2 מקומות לשים שם קטודות כך שנגיד אני יוכל לשים גם את ה-UV וגם את הרגיל? אפשר לשים רק את ה-UV ולהוציא את הרגיל?

פורסם
  • מחבר

נכון אבל יש להם שם רק קטודת UV שחורה ואני רוצה כחול :-X :-\

פורסם

מתי יצרו דבר כזה בדיוק??

UV = Ultra Violet

אוטרא סגול בקיצור. אין אולטרא כחול או אפילו שחור ושום צבע אחר חוץ מסגול, הוא נקרא "אור שחור" כנראה כי זה לא ממש אור נראה...

אתה כנראה מתבלבל עם קטודה כחולה רגילה...

פורסם
  • מחבר

אה או קיי אז עוד שאלה.

מה הקטודה הזו בעצם עושה? הבנתי שהיא מאירה צבעים רגישים ל-UV.

השאלה היא אם היא עושה עוד משהו כמו נגיד להאיר את המארז באור סגול או רק מה שציינתי למעלה

נב. תודה רבה על העזרה :)

פורסם

אור סגול מאוד חלש, אם אתה רוצה להאיר את המארז זה לא בשבילך, זה משמש כדי לגרום לדברים רגישים לאור הזה לזהור.

זה לא שונה מפלורסנטים של UV שיש במועדונים לדוגמא, זה שגורם לחולצה שלך לזהור (בהנחה שהיא לבנה ;)).

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי הבנתי תודה על העזרה :D

שאלה אחרונה כנראה :P:

אני רוצה שגם תהיה לי קטודת UV שתאיר על החוטים והמאוורר הרגישים ל-UV שאני אקנה וגם שתהיה לי קטודה רגילה שתאיר את המארז בצבע כחול או משהו.

זה אפשרי? יש לך אולי הצעות שדבר כזה יעבוד? כי קודם ענית ל-GOHAN שהקטודה הרגילה תהרוס את האפקט של ה-UV

פורסם

התשובה שנתתי לרן (סופר גוהן) תקפה גם אליך, שאלת את אותו הדבר.

פורסם

כמ העלה לך המשלוח משם?

פורסם

אה אוקיי הבנתי תודה על העזרה :D

שאלה אחרונה כנראה :P:

אני רוצה שגם תהיה לי קטודת UV שתאיר על החוטים והמאוורר הרגישים ל-UV שאני אקנה וגם שתהיה לי קטודה רגילה שתאיר את המארז בצבע כחול או משהו.

זה אפשרי? יש לך אולי הצעות שדבר כזה יעבוד? כי קודם ענית ל-GOHAN שהקטודה הרגילה תהרוס את האפקט של ה-UV

בדר"כ הקטודות באות עם מתג, אתה יכול לסגור אחת ולהדליק את השניה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים