עבור לתוכן

עוד כחודשיים אני עובר לאוסטרליה - דעות!

Featured Replies

פורסם

הכי חשוב זה לדעת עוצר מילים

גם זה, וגם איות נכון ;D

פורסם
  • מחבר

כן

אני גר באוסטרליה!!!

למי שלא ידעה חח למסטר נרגילה שזכר

בכל מיקרה עברתי לפני שנה וחצי לכאן ואחלה אני לומד בבית ספר יהודי!!!(אפילו דתי אבל לא מה שאתם חושבים) בכל מיקרה יש כאן הרבה!! יהודים. אני גר ליד הים ואני גולש (בעיקר בקיץ) חוץ מזה הבית ספר בסדר מיתאקלמים מהר אבל לוקח זמן. אני צריך שתגיד לי איפה אתה תגור או באיזה איזור(אני מאמין בסידני אבל איפה) חוץ מזה זה קטלני יהיה לי חבר שהוא מודר באוסטרליה. חוץ מזה עכשיו ניכנס כאן הקיץ והלימודים שלי ניגמרים עוד שבועיים ;D אני הולך ליגמור כתה ח שכבר הייתי אמור ליגמור אני מאמין שאתה תיכס לשיכבה ט שוב(אחרי המעט שעשיתה) חוץ מזה יש הרבה ישראלים בבית ספר(6 חברה בכל השיכבות) חוץ מזה זה מגניב כאן אבל זה לא כמו בארץ עם החברים אבל מוצאים בסוף חברים וכל זה.

קוראים לבית ספר MORIAH שזה מוריה ותגיד לי באמת איפה אתה תגור

הוספתי צמונה של איפה שאני גר בקיץ(מלפני שנה) אני גר בערך דקה מהים ובאיזור שאני גר יש מלא מלא ישראלים.....

כן, ממקור שרשמת פעם בקשר להזמנת חלקים מ Jab-Tech הבנתי שאתה גר שם וכבר אתמול הוספתי אותך לרשימה, שלח לי

הודעה ASAP ;)

ד"א תודה לכל התגובות, אני באמת מקווה שלא יהיה שם קשה במיוחד מכיוון שבתיכנון אני הולך לבי"ס אוסטרלי רגיל ולא יהודי ככה שאני לא'דע מה להגיד לכם אבל תודה בכל זאת :D

בקשר לרמת האנגלית שלי, יש לי אוצר מילים לא רע בכלל, הבעיה שלי זה לשים את המילים בזמן הנכון כלומר כל הקטע של פאסט\פיוצ'ר\פראסנט בגלל שאני מדבר איך שנשמע לי הגיוני ולפעמים זה לא :P

בכל מקרה שוב תודה לכולם ואתם מוזמנים להגיב עוד :)

פורסם

danieln9

איזה אינטרנט יש לך שם?

מהירות?

פורסם

כואב הלב יש באוסטרליה כל כך הרבה כוסיות שזה מדהים וכל המדינה הזאת מדהימה אבל זה חתיכת חור רחוק משאר העולם וזה בערך החיסרון היחיד...

פורסם

תאמין לי כולי קנאה בך....מאחל לך כל טוב בארץ היפיפיה הזאת

פורסם

נצטרף אליכם כנראה במהלך חיי... או אליכם או לאמסטרדם :)

בכל מקרה, לפי מה שאני קורא ויודע מהעיתונות, האנטישמיות באוסטרליה היא כמעט לא קיימת, מתחילת השנה 18 מקרי אנטישמיות שזה ממש כמעט כלום.

אין לך הרבה מה לדאוג לדעתי.

פורסם

בת דודה שלי גרה שם

היא אומרת שזו אחלה ארץ

אין בכלל אנטישמיות

פורסם
  • מחבר

תאמין לי כולי קנאה בך....מאחל לך כל טוב בארץ היפיפיה הזאת

תודה :D

בקשר לאנטישמיות, זה קצת דפוק שאנחנו מתרגלים לאנטישמיות, "18 מקרי אנטישמיות זה כלום" , זה לא כלום בכלל,

זה לא טוב שזה כבר הרגל אצלנו זה בדיוק כמו הפיגועים זה לא צריך להיות שגרה, כל מקרה זה כבר לא טוב :-\

פורסם

תודה :D

בקשר לאנטישמיות, זה קצת דפוק שאנחנו מתרגלים לאנטישמיות, "18 מקרי אנטישמיות זה כלום" , זה לא כלום בכלל,

זה לא טוב שזה כבר הרגל אצלנו זה בדיוק כמו הפיגועים זה לא צריך להיות שגרה, כל מקרה זה כבר לא טוב :-\

ביחס לשאר העולם, שכמעט בכל מקום אחר היו בערך 50 מקרים, זה ממש כלום. הכל יחסי.

פורסם

אז חברה אפשר ליקרוא לי בשמי למי שלוא יודע דניאל נורמן בכל מיקרה אתה לא תרגיש אנתישמיות דבר דני למה לא לבית ספר יהודי כי זה יקר???? אני מבין שזה יקר אבל לפחות תגיד איפה תגוראני מכיר בית ספר ציבורי שכל הישראלים שם קוראים לו Vaucluse High

פורסם

אוצר מילים לומדים, אל תחרוש על מילון, ומילונית זה שטויות, קח מילון פשוט. היה לי מילונית וזה חרא של דבר.

לגביי הסתגלות, לא אמור להיות בעיה. רק קח בחשבון שהרבה דברים שבארץ הם משחק בחו"ל זה נחשב אלימות (אני הייתי בשוייץ שנתיים וחצי).

פורסם
  • מחבר

אז חברה אפשר ליקרוא לי בשמי למי שלוא יודע דניאל נורמן בכל מיקרה אתה לא תרגיש אנתישמיות דבר דני למה לא לבית ספר יהודי כי זה יקר???? אני מבין שזה יקר אבל לפחות תגיד איפה תגוראני מכיר בית ספר ציבורי שכל הישראלים שם קוראים לו Vaucluse High

לא לא לא , זה לא שזה יקר אני אפילו לא יודע בקשר למכיר אבל זה לא הבעיה, הדבר הראשון שעדיין לא בטוח בכלל שאני יגור בסידני - רוב הסיכויים שזה יהיה במלברון...

דבר שני לא'דע הורים שלי רוצים שאני ילמד בבי"ס אוסטרלי רגיל ולא יהודי כדי שיהיה לא אחר כך ממש קל עם האנגלית, כדי שאני ילמד מהתרבות שלהם ועוד שטויות כאלו... :P

פורסם

שמע אחי

לדעתי וזה בייננו, מה שההורים שלך עושים לך זה סתם והם כאילו רוצים להפוך אותך לאוסטרלי ואני אישית נגד זה וגם ההורים שלי אף פעם לא היו מחנכים אותי לרצות להגר למקום כלשהו, אבא שלי חיי הרבה תקופות במקומות בעולם אבל הוא אף פעם לא היגר לדוגמא יש לי בין דוד שהוא אמריקאי וכל הקשר שיש לו לישראל זה כלום וזאת עוד לאבא ישראלי, אני לא יודע אם אתה מהגר או עוזב לשליחות מתעם עבודה כמוני אבל האם אתה מיתכוון לחזור לארץ לצבא?? זה נכון יש כאן את ה"גטו היהודי" שזה כל היהודים שחיים בתחת של היהודיים האחרים ואפשר פשוט לא להיות בקירבת החברה הזאת כל הזמן לדוגמא בבית ספר שלי יש הרבה ילדים אוסטרליים וחוץ מזא יצא לי להכיר הרבה מאוד לא יהודיים מכך שעבדי במקום עבודה (פיצה הט) ואחרי זה עבדתי במקדונלדס והיכרתי מלא חברים ועכשיו אני עובד באינטרנט קפה שזה הכי קטלני בכל מיקרה אני מרוצה מהחיים כאן(כאילו זה טוב אבל אני אוהב את הארץ).

::) תחשוב על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים