עבור לתוכן

עוד כחודשיים אני עובר לאוסטרליה - דעות!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בגלל סיבות רבות החליטו הורים שלי לעבור להתגורר באוסטרליה שבה יש לנו דודים וקרובי משפחה..

לאחר תהליך לא קצר של כמעט 3 שנים, קיבלנו את הוויזות והאישור לעבור. כעת כל מה שנותר לנו זה

למכור את כל מה שיש בכדי להגיע לאוסטרליה עם כמה שיותר כסף ולא להסתבך על העברת דברים לחול

כי בעצם אנחנו מתחילים שם את החיים מחדש, בית, עבודה, מסגרת חינוכית וכדומה..

עכשיו אני לומד כרגע בכיתה ט', בן 15 ונמצא בהקבצות א' בכל המקצועות (פיזיקה, מתמטיקה, אנגלית),

רציתי לדעת האם לדעתכם אני יצליח להתאקלם בהצלחה מבחינה לימודית הן בגלל השפה שיהיה עליי ללמוד

בצורה מעמיקה והן בגלל הרמה שכאמור ישראל אחת המדינות הנכשלות בתחום החינוך, אני ישמח מאוד שתביעו את

דעתכם בנושא, תודה מראש :)

פורסם

למרות שיש לך קליטה "מהירה"

סתם.., חיחיח בצחוק אחי! ;)

לפי דעתי לא תיהיה לך בעיית התאקלמות שם, אתה ילד סה"כ מאוד חברותי,

סקרן, ולא משוגע כמו הישראלים שעוקפים בתורים(כל החוצפנים למניהם.. ;D)

זה די מבאס שאתה עובר לגור שם.., כי לדבר בטלפון זה לא יהיה הרבה אם כך.. :-\

למרות שאין לי בקושי זמן בגלל שכל יום פעמיים כי טוב יש לי מבחן/בוחן/משהו כלשהו

שמעסיק אותי, ואני לא מוצא זמן להכנס לפורום כמעט.. :-\

אז בכל מקרה, אני מאחל לך בהצלחה, ותשמור על קשר!

בהצלחה גם במודינג אחי!! ;);)

פורסם

אתה תלמד את השפה תוך חודשיים אל תדאג לגביי זה וגם בשאר המקצועות אתה תצליח

רק תזהר מאנטישמיות

פורסם
  • מחבר

אתה תלמד את השפה תוך חודשיים אל תדאג לגביי זה וגם בשאר המקצועות אתה תצליח

רק תזהר מאנטישמיות

תודה לשנייכם, אני מקווה מאוד , בקשר לשפה אני דואג פחות יותר לרמה הלימודית שנראה לי תיהיה קשה פי כמה מהרמה בארץ (לא נראה לי, בטוח!)

בקשר לאנטישמיות זה באמת מאוד מפחיד, אני עדיין לא יודע איך האנטישמיות באוסטרליה בכללי אני יודע שיש שם כ 100,000 יהודים..

טוב בכל , אני מצפה לעוד תגובות... :-*

פורסם

אם אני אהיה ילד טוב, תיקח אותי?

פורסם

שלום לכולם,

בגלל סיבות רבות החליטו הורים שלי לעבור להתגורר באוסטרליה שבה יש לנו דודים וקרובי משפחה..

לאחר תהליך לא קצר של כמעט 3 שנים, קיבלנו את הוויזות והאישור לעבור. כעת כל מה שנותר לנו זה

למכור את כל מה שיש בכדי להגיע לאוסטרליה עם כמה שיותר כסף ולא להסתבך על העברת דברים לחול

כי בעצם אנחנו מתחילים שם את החיים מחדש, בית, עבודה, מסגרת חינוכית וכדומה..

עכשיו אני לומד כרגע בכיתה ט', בן 15 ונמצא בהקבצות א' בכל המקצועות (פיזיקה, מתמטיקה, אנגלית),

רציתי לדעת האם לדעתכם אני יצליח להתאקלם בהצלחה מבחינה לימודית הן בגלל השפה שיהיה עליי ללמוד

בצורה מעמיקה והן בגלל הרמה שכאמור ישראל אחת המדינות הנכשלות בתחום החינוך, אני ישמח מאוד שתביעו את

דעתכם בנושא, תודה מראש :)

אחייי!! אני מקנה בךךךך!! זה החלום שלי לעבור לגור לאוסטרליה.

פורסם

אם אני אהיה ילד טוב, תיקח אותי?

כלכך לחוץ לך לעזוב?

פורסם

one word-----> חלום

תתחיל לגלוש ותיזהר מהכרישים

אוסטרליה זה המדינה עם הכי הרבה תקיפות כרישים בעולם

אבל הגל שווה את זה

קבל.....kiraביום סולידי הצינור היפה בעולם ואלי גם הארוך ביותר

פורסם

כלכך לחוץ לך לעזוב?

ת'אמת אני אחכה עד אחרי צבא, בתקווה שלא יכסחו אותי באיזה מחסום...

תשמע ישראל היא מדינה על הכיפאק, אבל אתה יודע קצת חיים עם פחד להתפוצץ באוטובוס-למות

מתאונת דרכים-לההירג במחסום-לעבוד ולשלם חצי משכורת מיסים-לדפוק את החיים...לי נשמע לי מי

יודע מה טוב. אני אוהב את ישראל אבל לא נראה לי שהיא אוהבת/תאהב אותי יותר מדי בעתיד...

פורסם
  • מחבר

ת'אמת אני אחכה עד אחרי צבא, בתקווה שלא יכסחו אותי באיזה מחסום...

תשמע ישראל היא מדינה על הכיפאק, אבל אתה יודע קצת חיים ללא פחד להתפוצץ באוטובוס-למות

מתאונת דרכים-לההירג במחסום-לעבוד ולשלם חצי משכורת מיסים-לדפוק את החיים...לי נשמע לי מי

יודע מה טוב. אני אוהב את ישראל אבל לא נראה לי שהיא אוהבת/תאהב אותי יותר מדי בעתיד...

תגובה מעניינת :), אני חושב שאני יקח אותך איתי ;)

בכל מקרה תודה לכולם אני מקווה שאני יהנה כמו שאתה חושבים שאני אמור להנות.

כל התגובות על אוסטרליה אבל אף אחד עדיין לא ענה לי על השאלה ששאלתי :-\

פורסם

יש משתמש באתר בשם דניאל נורמן, הניק שלו הוא daniel9, הוא גר באוסטרליה ויוכל לענות לך יותר טוב על השאלות מישראלים שכמותנו ;)

פורסם

היה לי חבר שגם נאלץ לעבור לגור באוסטרליה (במסגרת עבודתו של אביו, למשך שנתיים) כשהיה בערך בגילך.

סך הכל הוא ומשפחתו התאקלמו מאוד מהר ובצורה טובה ולפי מה שהבנתי המסגרת הלימודית שם הרבה פחות קשה מזו שבישראל.

גם לא שמעתי ממנו שום הערה בנוגע לאנטישימיות שם.

עכשיו הוא כבר חזר ארצה ומשרת בצבא ואני אומר לך הוא נורא מתגעגע לאוסטרליה.

בכל מקרה, תהנה שם ובהצלחה ;)

פורסם

כן

אני גר באוסטרליה!!!

למי שלא ידעה חח למסטר נרגילה שזכר

בכל מיקרה עברתי לפני שנה וחצי לכאן ואחלה אני לומד בבית ספר יהודי!!!(אפילו דתי אבל לא מה שאתם חושבים) בכל מיקרה יש כאן הרבה!! יהודים. אני גר ליד הים ואני גולש (בעיקר בקיץ) חוץ מזה הבית ספר בסדר מיתאקלמים מהר אבל לוקח זמן. אני צריך שתגיד לי איפה אתה תגור או באיזה איזור(אני מאמין בסידני אבל איפה) חוץ מזה זה קטלני יהיה לי חבר שהוא מודר באוסטרליה. חוץ מזה עכשיו ניכנס כאן הקיץ והלימודים שלי ניגמרים עוד שבועיים ;D אני הולך ליגמור כתה ח שכבר הייתי אמור ליגמור אני מאמין שאתה תיכס לשיכבה ט שוב(אחרי המעט שעשיתה) חוץ מזה יש הרבה ישראלים בבית ספר(6 חברה בכל השיכבות) חוץ מזה זה מגניב כאן אבל זה לא כמו בארץ עם החברים אבל מוצאים בסוף חברים וכל זה.

קוראים לבית ספר MORIAH שזה מוריה ותגיד לי באמת איפה אתה תגור

הוספתי צמונה של איפה שאני גר בקיץ(מלפני שנה) אני גר בערך דקה מהים ובאיזור שאני גר יש מלא מלא ישראלים.....

פורסם

כל עוד אתה יודע אנגלית ברמה של דיבור שוטף, אתה תתאקלם בלי בעיה.

חבר קרוב מעוד אלי עבר לפני חודשיים לקנדה, מהתכתבות איתו באיי סי הבנת שהדבר הכי חשוב זה לדעת עוצר מילים, משום שכשתלך לבצפר אתה תשמע מילים שאתה לא יודע מאיפה הם נחתו עלייך. אז תחרוש על המילון :)

פורסם

כן לוקח זמן להיתרגל אני מציע לך ליקנות מליון אלקטרוני קטן של אוספורד (שאני הזמנתי מישראל לאוסטרליה) ואחרי תקופה מסויימת מבינים.

ברור שלוקח זמן ואףאד לא מצפה שתידע הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים