עבור לתוכן

הסתבכתי כבר בבחירה.. מחפש לוח אם, מעבד וזיכרון עד 2.2K למשחקים בלבד

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מעבד, לוח אם וזיכרון עד 2.2K למשחקים בלבד.

אני לא מתכנן לעשות OC וחשוב לי שיהיה USB3.

פלטפורמה אין לי עדיפות.

העיקר שיהיה תכלס בשביל משחקים.

אני מתכנן לשחק עם כרטיס מסך GTX 570

וספק כוח CORSAIR 520W

ראיתי שמערכות AMD יוצאות זול יותר ויעיל יותר למשחקים לעומת INTEL

תודה חברים

פורסם

אתה מעוניין לשמור לעצמך את האפשרות ל-OC פתוחה לעתיד או שאתה יודע בוודאות שלא יתבצע OC?

יש לך חנות מועדפת שממנה אתה מתכון לקנות כדי שנוכל להמליץ לך מבין ההיצע ששם?

פורסם

בהנחה ואין כוונה לOC:

Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1

₪942

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354

Intel BLKDH67CL B3 Socket 1155 H67 CHIPSET, יחידות 1

₪474

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349

Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

₪209

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1

₪123

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103

כמובן שאפשר לכלול בתקציב שלך יותר.

פורסם
  • מחבר

אין לי כוונה לOC בעתיד

ואני מעדיף לקנות מחנות WWW.KSP.CO.IL

או

WWW.PANDAS.CO.IL

אני רוצה שהמפרט יהיה כמה שיותר יעיל למשחקים בלבד. אם אפשר לחסוך אז בבקשה

פורסם

זה לא ממש משנה את ההמלצה. לשתי הרשתות הנ"ל צריך להיות את המעבד והקירור הזה. לגבי הזיכרונות, אם זה TRANSCEND / KINGSTON או דנידין ובניו זיכרונות, זה פחות מהותי כל עוד מדובר בזיכרונות DDR3 שעובדים במתח 1.5V ובשני סטיקים של 2GB כל אחד, גם את זה יש לשתי הרשתות הנ"ל.

לוח, אם אין להם את הלוח הזה של אינטל אז סביר שיש להם דגם מקביל של GIGABYTE משהו כמו PH67A-UD3 B3 יהיה קצת יקר יותר אבל מצוין.

פורסם
  • מחבר

שאלה לי

חשבתי גם על פלטפורמת AMD..

לא יותר משתלם לקחת

AMD 965

לוח אם סבבה עם USB3

4 גיגה זיכרון 1333

פורסם

פלטפורמת AMD היא בהחלט משתלמת וגם היא תענה על הצרכים שלך. אולם, אם לא מתוכנן OC אז פלטפורמת SB היא כנראה הבחירה הטובה ביותר, בייחוד בטווח הזמן הבינוני והלאה, מכיוון שהארכיטקטורה שלה קצת יותר יעילה.

אתה יכול לבחור בכל אחת מהפלטפורמות ותקבל חווית משחקים מלאה, פשוט ל-SB נכון להיום עד ליציאת הדור החדש של מעבדי AMD, יש יתרונות קטנים (חלק יגידו זניחים) כשזה נוגע למשחקים על פני פלטפורמת AMD הנוכחית.

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין מפרט AMD 955 לבין INTEL CORE I5 2400 הוא 300שח (מעבד+לוח אם)

אינטל יקר יותר ב300שח, זה שווה את זה?

פורסם

בין איזה מפרטים השווית? תפרט מהם הרכיבים.

וכמו שאמרתי, ההבדלים הם קטנים מאוד כשזה מגיע למשחקים כל עוד שאתה משתמש בכרטיס גרפי מתאים ומשחק ברזולוציה גבוהה.

פורסם
  • מחבר

K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700

Price list updated 03-04-2011[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]875[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]875[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]H67MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI[/td][/tr][/table][table][tr][td]550[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]550[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]1x4GB Mushkin 991770[/td][/tr][/table][table][tr][td]230[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]230[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיסי מסך‏ Sapphire[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E[/td][/tr][/table][table][tr][td]1350[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]1350[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only)[/td][/tr][/table][table][tr][td]95[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]95[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארזים‏ CoolerMaster[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Elite 370 Black (No PSU)[/td][/tr][/table][table][tr][td]225[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]225[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

Total price 3325 ₪

for payments 12

CASH PRICELIST V.A.T. IS INCLUDED

לבין

K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700

Price list updated 03-04-2011[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי ‏AMD‏[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box[/td][/tr][/table][table][tr][td]690[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]690[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]M4A87TD/USB3 AM3, 870, DDR3 1600, PCI-E[/td][/tr][/table][table][tr][td]530[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]530[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]1x4GB Mushkin 991770[/td][/tr][/table][table][tr][td]230[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]230[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיסי מסך‏ Sapphire[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E[/td][/tr][/table][table][tr][td]1350[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]1350[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארזים‏ CoolerMaster[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Elite 370 Black (No PSU)[/td][/tr][/table][table][tr][td]225[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]225[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

Total price 3025 ₪

for payments 12

CASH PRICELIST V.A.T. IS INCLUDED

פורסם

בחנות הנ"ל באמת שאין לוחות-אם H67 משתלמים יותר מדי אז אתה מוגבל בבחירה.

yz101 הציע לוח זול יותר ולכן גם משתלם יותר מה שמוזיל את המערכת של SB עוד קצת.

בכל מקרה, במה שלא תבחר לא תטעה, אם ההפרש הכספי הזה משמעותי עבורך אז לך על ה-AMD בלב שקט.

היתרון היחיד של ה-SB נכון להיום הוא בכך שמדובר בארכיטקטורה מעט יותר יעילה, מה שאולי יבוא לידי ביטוי החל מטווח הזמן הבינוני והלאה.

פורסם
  • מחבר

במה זה יכול לבוא לידי ביטוי?

פורסם

אפשר להגיד שהיעילות הגדולה יותר של ארכיטקטורת SB באה לידי ביטוי כ'יותר ביצועים לכל מחזור שעון'. כלומר, אם תשווה בין המעבדים בתדר זהה, מעבד SB "נותן" יותר.

מכיוון שבמשחקים גם ככה הכרטיס הגרפי הוא הרכיב החשוב ביותר, נכון לעכשיו לא יהיה בין המעבדים הבדל מורגש.

בעתיד ייתכן ש-Phenom II "יתיישן" קצת מהר יותר מה-SB (ופה OC יכול דווקא להועיל מאוד).

בכל מקרה, מכיוון שההיצע של לוחות H67 בחנות שממנה אתה קונה הוא מוגבל (כי אפשר היה לצמצם את ההפרש במחיר בין המערכות עוד קצת ואז ההחלטה קצת יותר קשה), אני חושב שגם אני הייתי נוטה לכיוון פלטפורמת AMD. עדיף להשקיע במערכת משתלמת עכשיו ובבוא העת להחליף אותה (ואין פה כוונה שבעוד חצי שנה עד שנה כבר תצטרך להחליף אותה), מאשר להשקיע קצת יותר במערכת ללא תמורה חד-משמעית.

פורסם
  • מחבר

צודק.

אם נכנסים לAMD איזה לוח+מעבד היית ממליץ מהחנות הזאת? מה שאני ציינתי או שאפשרות טובה יותר?

פורסם

הלוח שבחרת הוא בסדר גמור.

אם אינך זקוק לכמות חריצי הרחבה גדולה יותר ממה שמציע ה-M4A88T-M/USB3, אז גם הוא אפשרות טובה. היתרון היחסי שלו הוא שהוא מכיל שבב גרפי מובנה שישמש לך כגיבוי במקרה שמכל סיבה הכרטיס הגרפי הנוכחי שלך לא יהיה תקין, ובעתיד אף יאפשר לך לייעד את המערכת לשימושי HTPC ללא שימוש בכרטיס גרפי ייעודי (וכך לחסוך בצריכת החשמל ופליטת החום). החסרון היחסי שלו הוא שהוא בגודל mATX מה שאומר שיש בו פחות חריצי הרחבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים