עבור לתוכן

מסכים כחולים שגיאה משתנה

Featured Replies

פורסם

היי, חבר שלי קנה מחשב נייד ACER לפני חודש בדיוק הוא טוען שניסה להוריד קובץ במחשב וקיבל מסך כחול.

הוא הביא אלי את המחשב, המחשב מגיע לוינדוס ונופל במסך כחול וכל פעם השגיאה משתנת.

ניסיתי להפעיל אותו ב safe mode ללא הצלחה לבסוף הצלחתי להפעיל אותו במצב של command נכנסתי

ל msconfig הורדתי את כל התהליכים אבל גם זה לא עזר, העלתי אותו עם hirens boot במיני וינדוס xp

גיביתי את החומר שהיה צריך ופירמטתי את המחשב דרך השחזור של ACER מתוך ה hirens boot , לאחר הפירמוט קיבלתי את אותו מסך כחול.

לפי כל מה שעשיתי אני מבין שיש פה בעיית חומרה כלשהי האם אני צודק או שניתן לעשות עוד משהו ?

תודה מראש

פורסם

שלום,

אני רואה שהפעלת את המחשב עם LIVECD של חלונות - האם התקלה חזרה גם שם? - באם לאו זה די מצביע שהבעיה היא בעית מ"ה\דרייברים\אפליקציה. הייתי מתחיל מכל ה-BLOATWARE שבטח יש ל המחשב.

בהצלחה - עוקב,

גבריאל

פורסם

יש מצב שהגדרת בקר הSATA השתנתה בביוס וזה גורם לWIN לקרוס, גם במצב בטוח, וגם בשיחזור של ACER

בדרך כלל זה צריך להיות AHCI או IDE/COMPATIBLE(או משהו דומה)

לגבי החומרה:

ממליץ לבדוק זיכרונות עם MEMTEST וגם בביוס לבדוק תקינות של דיסק קשיח - לרוב הניידים היום יש כלי בדיקה ואיבחון של דיסקים קשיחים

פורסם
  • מחבר

לגבי הביוס, אני אבדוק את זה למרות שהחזרתי אותו ל defult.

העליתי את המערכת עם hirens boot היה שם אופציה ל win xp mini והוא עלה בלי בעיה אז גיביתי

משם את כל החומר ולאחר מכן פירמטי את המחשב הוא הגיע למצב של כניסה לוינדוס ואז שוב נפל, יכול

להיות שזה לא היה ממש פירמוט זה היה rcovery שמוחק את כל הכונן שזה לפי דעתי כמעט אותו דבר

אבל זה אומר שכל הכונן C נמחק והותקן מחדש ככה שזה שולל שהתקלה היא מהמערכת הפעלה או מדרייברים תקן אותי אם אני טועה.

בקשר ל BLOATWARE אתה יכול לפרט על זה קצת ?

פורסם

BLOATWARE = תוכנות מנופחות ומיותרות שבאות עם התקנת המחשב במפעל

פורסם

תוריד דיסק של לינוקס

תנסה לעלות אותו באותה צורה כמו את ה hirens. אם הוא לא נתקע - יתכן שיש בעיה של דרייברים או כונן קשיח

תסרוק את הזיכרון אם memtest86+ (יתכן שיש בדיסק של hirens או של הלינוקס - תבדוק בתפריט של ההפעלה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים