עבור לתוכן

עזרה רכישת כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

אז ככה אח שלי קנה מחשב עים כרטיס מסך הוא משתמש בטלויזית LCD כמסך למחשב,

הכרטיס שהוא רכש עים המחשב שלו הוא ATI HD 5400 רציתי לדעת מה הכרטיס שווה כי במבחן התוצאה של ווינדוס הוא צוואר הבקבוק,

המעבד שלו הוא DUAL CORE E5700 3Ghz כרגע יש לו אפשרות להחליף לכרטיס מסך חזק יותר רציתי לדעת על מה אתם ממליצים

ככה שלא יהיה צוואר בקבוק והכי חשוב שיראו טוב בLCD אני חושב בסביבות ה30 אינץ,

עדיף כרטיס של AMD כי אפשר להשיג יותר ובזול יחסית, תודה :)

פורסם

עדיף להגדיר שימושים לפני שקונים משהו ...

אם הוא רק משתמש במחשב שלו לצפייה בסרטים וכו' אז אין שום צורך להחליף לכרטיס מסך.

אם הוא רוצה לשחק משחקים כבדים צריך לחשוב אם כבר לא כדאי להחליף מעבד+כרטיס מסך טוב.

אם הוא רוצה לשחק בקטנה אפשר לשדרג לGTS450 וזה יעשה את העבודה.

והאם הכי חשוב, אם אתה רוצה להחליף כרטיס רק בשביל שלא תראה צוואר בקבוק במבחן של הווינדוס אז תרד מכל העניין של רכישת כרטיס מסך חדש ותשאר עם מה שיש.

כמו שאתה מבין אף אחד פה לא יודע מה קורה עם אח שלך,תתן יותר פרטים (שימושים תקציב) ונוכל לעזור לך...

פורסם

תרשום בבקשה את השימוש שאתה מייעד לו את הכרטיס.

אם הוא רק משתמש במחשב שלו לצפייה בסרטים וכו' אז אין שום צורך להחליף לכרטיס מסך.

אם הוא רוצה לשחק משחקים כבדים צריך לחשוב אם כבר לא כדאי להחליף מעבד+כרטיס מסך טוב.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה ברור :facepalm:

המטרה היא משחקים הרזולוציה של המסך היא 1360 על 768 כמובן שאים המטרה היתה סרטי HD לא היתי כותב את ההודעה,

בכל מקרה ביקשתי כרטיס של AMD מכיוון שאפשר לקבל כרטיס מסך חזק יחסית במחיר יחסית זול.

אני לא מעוניין בכרטיס הדגל כרטיס שלא יהיה צוואר הבקבוק במערכת כמו שציינתי המסך הוא LCD 32 אינץ,

מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול להתאים למערכת הזאת?

פורסם

לכול אדם יש את השימושים שלו,שומדבר לא אמור להיות "ברור מאליו".

מה הסכום שאתם מתכוונים להשקיע? באיזה ספק כוח מדובר?

פורסם
  • מחבר

היתכוונתי למשהו אחר ששחכתי להוסיף את הפרטים החשובים , בכל אופן ההיטלבטות שלי היא בין ‏ 5770 ל 6850,

אני יודע שצריכת החשמל של 5770 נמוכה בהרבה אין לי בעיה של ספק השאלה האים הכרטיס יהבה צוואר בקבוק למעבד?

פורסם

6850/GTX460 יתנו לך את מלוא ההשקעה לכסף,רק שאישית הייתי מבצע אוברקלוק למעבד,יש לו פוטנציאל טוב

ויכול לסגור לך פינות ברגע שתשחק משחקים כבדים יותר,ברזולוציות נמוכות רוב הלחץ נופל על המעבד לכן

אוברקלוק יהיה בהחלט רעיון טוב.

ישנו צוואר בקבוק קל שניתן להתגבר עליו עם אוברקלוק (3.2/3.6 תלוי כמה יתן לך כתלות בספק,לוח והקירור)

אם תמתין מעט ל-HD6790 תוכל לקבל ביצועים מעולים במינימום כסף.

פורסם
  • מחבר

לגבי האוברקלוק אני יחשוב על זה כי אני עדיין חושב שהמעבד הזה שווה משהו גם בלי אוברקלוק.

עוד שאלה מה יותר חזר ה5770 או ה6850? האים עים ה5770 עדיין יהיה צורך באוברקלוק קטן?

פורסם
  • מחבר

עריכה: בטעות פתחתי 2 תגובות.

פורסם

מה שניסו להסביר לך זה שהמעבד שלך חלש למשחקים כיום, הכרטיס מסך לא מעמיס על המעבד, פשוט לא תוכל לנצל את מירב כוחו עם מעבד חלש.

גם 5770 וגם 6850 וגם GTS450 וגם GTX460 יספקו אותך עם רזולוציה 1360x768, כאשר 5770 הכי חלש בחבורה הזו.

ל-Guardian Angel

GTX460 עם 768mb זה בזבוז, ידוע שעם 1 ג'יגה יש הבדלים של שמיים וארץ.

פורסם

^5770 חזק מהGTS450.

וההבדל בין 768mb ל 1GB בGTX460 רחוק משמיים וארץ יותר בכיוון של 10%~.

ברזולוציה המדוברת אין שום צורך ב 1GB ה768mb יעשה את העבודה בצורה נהדרת, לפי דעתי זאת הבחירה הנכונה עם OC קליל למעבד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם.

פורסם

ל-Guardian Angel

GTX460 עם 768mb זה בזבוז, ידוע שעם 1 ג'יגה יש הבדלים של שמיים וארץ.

1) תוספת של 200שח בשביל לקבל את גרסת ה-1GB זה בזבוז.

2) את ה"פער" המוגזם שדברתם עליו ניתן לסגור באוברקלוק ל-800mhz core ו4ghz זכרונות שהוא עושה עם Afterburner.

3) זכרון גדול משפיע בעיקר ברזולוציות גבוהות.

4) הפרש הביצועים בין גרסת ה-1GB ל-768MB נאמד בין 1~3 fps.

5) כרטיס מוזר כנראה שזו טעות.

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=18823

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים