עבור לתוכן

FPS in R9600P

Featured Replies

פורסם

יש לי

GigaCube Radeon 9600 Pro 128 mb

חיבור מהיר וכל השאר תוכלו לראות במפרט.

האם זה הגיוני שיש לי עכשיו 15-50 FPS במשחק America's Army 2.0??

כי לי זה נראה נורא מעט....הסרתי דריברים קודמים...היה לי קודם Asus Geforce 2 GTS 64mb השתמשתי ב-nvcleaner והוא לא באמת נתן לי למחוק את כל מה שקשור בדריברים הוא הציג המון קבצים שאין באפשרותו למחוק בהודעת Error.

הדריברים שיש לי עכשיו זה Catalist 3.9 והורדתי מהאתר של ATI

פורסם

ביטלת פילטרים? :P

פורסם
  • מחבר

ביטלת פילטרים? :P

מי ? מה ? מזה ? איך עושים את זה ? מה אני צריך לעשות ?

???

עריכה:

נ.ב

אני לא מצליח להגיע ל 120HZ במסך שלי CTX pr705f עם הכרטיס החדש R9600P למרות שכתוב על האריזה 120HZ ברזולציה 1024X768 אני מגיע רק ל-100HZ בדיוק כמו עם הכרטיס הישן geforce 2 gts 64 mb ! אני מדבר על refresh rate ב- windows

מה אני יכול לעשות כדי להגיע לביצועים אופטימלים עם הכרטיס מסך הזה?

פורסם
  • מחבר

הלכתי ל-Properties>Settings>Advance

תלת מימד> ושם שיניתי פעם אחת לביצועים אופטימליים ופעם אחת לאיכות אופטימלית לפני כן זה היה מאוזן ואין שום שינוי ב-FPS :(

בקשר ל-Refresh Rate המסך שלי לא מסוגל לעבור את ה -100 ברזולוציה שלי 1024X768 ככה שאין מה לעשות :(

למה ה-FPS שלי כ"כ נמוך?? אחרי הכל זה כרטיס חזק וחדש שאתם המלצתם לי עליו ושעולה בסביבות 1000 ש"ח !

פורסם
  • מחבר

לתשומת לבכם:

ב-23.11 פתחתי ת'ת'רד הזה...(תעשו ת'חשבון כמה זמן עד עכשיו) מאז שום תשובה, רק תגובה אחת בת שלוש מילים שלא עזרה לי גם אחרי שהבנתי מה לעשות. ב-26.11 כתבתי עוד הודעה באותו ת'רד, חידשתי קצת ופניתי שוב בבקשה לעזרה. אף אחד לא ענה או עונה :-\

כתבתי הודעה למשתמש ido-k שכן הגיב בת'רד וכן הגיב בהודעה פרטית והסביר את תגובתו בניגוד לאחרים ושני מנהלי הפורום הזה שבכלל לא התיחסו לא לת'רד ולא להודעה הפרטית שכל אחד קיבל.

אין בכוונתי לעבור על חוקי הפורום או להכעיס מישהו. אני באמת צריך עזרה ולא יודע מה לעשות.

פורסם

אולי כי לאף טחד אין רעיון?! :cwm23:

סתם אחי, אבל ביטלת את כל המסננים כמו שאמר עידו?

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין רעיון??? מה טעיתי בכתובת?

כן ביטלתי כמו שעידו אמר!

פורסם

יש לך מחשב חלש שלא מנצל את כוחו של הכרטיס

פורסם

נכון יכול להיות מאוד שזה בגלל המחשב שלך.

אבל בשביל להיות בטוח תשים את כל ההגדרות על מינימום גם במשחק.

פורסם
  • מחבר

יש לך מחשב חלש שלא מנצל את כוחו של הכרטיס

ouch!

זה כאב!!

אנשים פה לא רצו לבאס אותי כששאלתי בפעם הראשונה? למה נתנו לי להרגיש פה שזה הדבר הכי טוב לעשות? הקניה של הרדאון...למה אני צריך לגלות את זה אחרי שקניתי?

פורסם

בהחלט מבאס אני יודע בדיוק איך אתה מרגיש.

שים לב למפרט שלי, בדיוק אותה הבעיה.

פורסם

אני לא מסכים.

אני בכלל לא חושב שהמחשב שלו חלש מדי. אם תסתכלו במפרט שלי תוכלו לראות שהוא פחות או יותר שווה ערך לשלו ואני מנצל את הכ. מסך שלי עד תום.

פורסם
  • מחבר

אני לא מסכים.

אני בכלל לא חושב שהמחשב שלו חלש מדי. אם תסתכלו במפרט שלי תוכלו לראות שהוא פחות או יותר שווה ערך לשלו ואני מנצל את הכ. מסך שלי עד תום.

המעבד שלך יותר מהיר ב-540 MHZ והכרטיס מסך שלך יותר חלש ובנוסף הזיכרון יותר מהיר...ולא התיחסתי להכל :-\

פורסם

אני לא מצליח לראות את מפרטי המשתמשים, כשאני לוחץ על הקישור זה לא עושה כלום, אני עושה "Open link in new window" ואז זה מעלה לי "This page cannot be displayed"... מה הבעיה?

פורסם

הכרטיס מסך שלו לא יותר חלש הוא יותר חזק משלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים