פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים זה מילא, אבל טוב שלא שמעו בכל הבית את ארמגדון נותן לך הוראות איך להזהר ממניעשית עוד הרבה קמפינג, כמו למשל לעמוד על החדרונים ב (qubicals או איך שלא אומרים את זה) בSOF2
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים זה טריקים של המשחק, חוקי לגמרי!וזה מה שדיברתי עליו, לעמוד על החדרון בפינה שבאת לחדר.
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים אסור לחכות מעבר לפינה במשחק ולשמוע בעזרת אוזניות שמישהו מתקרב ואז לקפוץ אליו זה camper ואוסר גם לחכות לראות מי יגיע .אתם משחקים גם באופן כללי או רק הפעם שיחקתם ?אם בכללי אז נעשה משחק קטן אני והקלאן שלי 8) איין פה מישהו שמסוגל על ה LDR שלי.
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים מה זה אסור? אני רואה שהוא מגיע, מה אתה רוצה שאני אעשה אברח? אני אהרוג את הזונה!אני שיחקתי בקלאן של SOF2 אבל אני כבר לא בכושר.....
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים אם אתה רואה אותו אז אתה יכול ללכת קצת אחורה או לזוז לצד בידיוק שראית ולחכות שיבוא ואז לזי*ן אותו ! אבל מה שאסור זה לחכות בלי לראות אף אחד לחכות כדי שתראה מישהו.הקלאן הכי טוב של סוף בארץ זה [Ga]*
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים נו, ראיתי שהוא בא ללכת מסביב אחרי שהוא קיבל רימון ליד הגוף, אז נכנסתי לפינה בידיעה שמשם הוא יגיע והוא חטף עם השאטגאן שלי ישר לראש.
פורסם 2003 בנובמבר 2521 שנים אחותך קאמפר, ראיתי שבאת מאחורה, אז התחבאתי בפינה עם שאטגאן, יותר מסביר!אתה קאמפר עוד שאני הייתי ושיחקת נגד תום וניצן היית קאמפר ואפילו הצצת במסך של תום לראות איפה הוא !
פורסם 2003 בנובמבר 2521 שנים ותום הציץ אצלי...... אתם לא מבינים מה זה Lan Party הא? "כולם נגד אחד ואחד נגד כולם"...
פורסם 2003 בנובמבר 2521 שנים לפי מה שאני יודע, N67 הם הקלאן הכי טוב בארץ.Next Generation Teamאחריהם ANGEL
פורסם 2003 בנובמבר 2521 שנים אתה אולי מדבר על המלא.Carter מדבר על הדמו , שם Ga זה הקלאן הכמעט יחידי שכולם ישראלים ולכן הוא הכי טוב :-\אני משחק במשחק כבר שנה בערך, הייתי גם בקלאן שהיה עד לפני שבוע הכי טוב במשחק -|Boss|-וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.