פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים נוכחו: כולם חוץ מ...SpiritKnigh,Porsher,e.t, הערנב, Componenet, NOVA, Subx, maverick
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים וזה מה שקורה אחרי לילה בלי שינה, ושני סבבי CS. פתאום לאנשים נמאס לשחק עם אקדחים וירטואליים. הרגת אותי!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אוי זה התארד השולט אני אומר לכם!! לראות אותכם אנשים מסטולים בטירוף שמעשנים נרגילה עם כלב ודוחפים בקבוקים למארז של מחשב, חחחחחחחחחחחח אני על הריצפה!!, זה אחד טוב!! :lol::lol::lol::lol:
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים הרגת אותי!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אוי זה התארד השולט אני אומר לכם!! לראות אותכם אנשים מסטולים בטירוף שמעשנים נרגילה עם כלב ודוחפים בקבוקים למארז של מחשב, חחחחחחחחחחחח אני על הריצפה!!, זה אחד טוב!! :lol::lol::lol::lol: אתה לא רוצה לדעת איפה האקדח הזה היה קודם אני רק אגיד שיכולותו של biodome להעמיד צאצאים הינה מוטלת בספק
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים צחי, אל תדאג, לא נגרם נזק תמידי, אבל חכה חכה.. יום אחד.. תזהר ממכוניות שחולפות מולך במהירות שלא יקרה לך איזה מקרה של Drive-By.. בינתיים, אני הייתי רוצה לשמוע הסבר לתמונה הזאתי: אני לא רוצה לדעת מה רונן עשה עם המגבונים הלחים של ניצן.. ;D כמו כן נראה כאילו הוא חמד לו את כרטיס ההרקולס Digifier 7.1 שקיבלנו לביקורת.. ועוד קצת מוצרי חומרה שבאו לביקור, כמו ה-OCZ PC4000: וה-Epox 8RDA3+:
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים אותי לא רואים הרבה בגלל שכמו תמיד העיניים שלי אדומות או הפרצוף למקום אחר לגמרי...בכל מקרה אני רואה שיצא לכם לראות את צחי (COM) הלוחם עם האקדח, אבל גם לוחמים מתעייפים<צונזר לבקשתו של צחי>עריכה TheWizard: לדעתי זה היה דווקא נחמד אבל אם זה פגע בו אז זה פגע וחייבים לכבד את רצונו.
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים LOL!! ROTFL!! גדול!! ;D :lol: :cistinebiggrinA: :bigok: מעניין מי היה ה"נהג תורן" :-X
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים ;D מי שראה ראה, מי שלא ראה אותי יושן.. הפסיד אני פשוט נראה נורא שם.. אז : בכל מקרה, לא היה נהג תורן :-X אבל באחרי הלילה המטורף שתינו הרבה פחות
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים ;Dבכל מקרה, לא היה נהג תורן :-Xאבל באחרי הלילה המטורף שתינו הרבה פחותאתם מבינים למה יש הרבה תאונות דרכים במידינתנו הקטנה ;D
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים אתה לא רוצה לדעת איפה האקדח הזה היה קודם אני רק אגיד שיכולותו של biodome להעמיד צאצאים הינה מוטלת בספק חחחחחח, אפרופו תאונות דרכים תראו את החתימה שך com מציונת להקשר.. ;D :jump1:
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים הבעיה התחילה כשהעקרב וביודום החליטו לשחק רק עם RPG... לא היה נעים (שלא לדבר על זה שהעקרב הוא קאמפר בכל משחק : (
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים הבעיה התחילה כשהעקרב וביודום החליטו לשחק רק עם RPG... לא היה נעיםדווקא היה.. פיצוץ.. ;D
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים הבעיה התחילה כשהעקרב וביודום החליטו לשחק רק עם RPG... לא היה נעים (שלא לדבר על זה שהעקרב הוא קאמפר בכל משחק : ( אחותך קאמפר, ראיתי שבאת מאחורה, אז התחבאתי בפינה עם שאטגאן, יותר מסביר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.