פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים אוקי, אז לא היו חדשות הסופ"ש.אוקי, אז לא היה ממש מודרציה בשבת.אוקי, אנחנוו עושים חיים ;Dסיפתח קטן לעורר תיאבון ממסיבת הרשת של HW הסופ"ש, בכיכובם של מברית צוות האתר (כולל מודריכם הנאמנים) למעט מתי מעט נפקדים.צחי, let the samples rollואנחנו מבטחים הרבה יותר (תמונות, טור וכו') בהמשך. enjoy,נ.ב. דן אלכוהוליסט.
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים דן אלכוהוליסט.על מה אתה לעזאזל מדבר?דן, על זה אנחנו מדבירם.הבר לבית משפחת פימה (עומרי פימה, האיש היקר שאירח אותנו)נמצא זנוח וריק למחרת הבוקר.
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים נער המקהלה (Com) ביקש ממני להעלות את התמונה הזו : [ התגובה הנדרשת היא כאמור...
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים היה המון בשר..ץ כמויות שאתם לא מסוגלים בכלל לדמיין... סירים שלמים של בשר נזרקו לכלבים... אבל גם חלק מהבשר נזרק לתוך הבטן הרעבה שלנו.. )) כמובן עם כל התוספות... דאבל? קטן עלינו..
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים רק לפרוטוקול, המשחקים ששלטו כמעט ללא עוררין היו CS וSOF2 כאשר תום, קובי וניצן עשו לעצמם איזה SESSION ארוך של כמה שעות באמצע של NFS החדש.מיותר לציין שהלאן פארטי כלל כרטיסי RADEON 9(5/7/8)00 רבים, ג'יגות רבות של זכרון TOP OF THE LINE ומעבדים שהממוצע שלהם היה 2ghz, ואפילו איזה gffx 5990 ככה שבקושי התאפקנו מלהשתלט על העולם עם כוח המחשוב האדיר הזה.
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים כלי הנשק.. אגב, זה לא סתם אקדח קפצונים, זה אקדח שיורה כדורי פלסטיק ע"י קפיץ.. מאוד מאוד שורף כואב.. במיוחד שהוא פוגע בך באיברים מוצנעים, נכון רן? שרן דיבר בטלפון, צלף ושמו צחי חיכה לו מאחורי העץ.. היה נחמד ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.