עבור לתוכן

הפאטצ'ים ל 3Dmark - קונספירציה של ATi?

Featured Replies

פורסם

אני לא אומר שזה בסדר לעשות אופטימיזציות כדי לקבל ניקוד יותר טוב, אני לא בא להגן על אנוידיה, ואני לא אוהד של אף חברה, אבל משהו נראה לי מוזר.

לא הגיוני ששתי חברות מתחרות כל כך קשה ואחת תחליט שביזנס פחות חשוב מיושר, זה כבר לא קיים בעולמנו. בפעם הראשונה שזה קרה גם ATI רימו, אבל משום מה היה פחות רעש סביב הנושא.

כמו כן אני זוכר ש ATI משתתפת בבטא של 3Dmark2003 או משהו כזה, דבר שעולה לא מעט (שוחד?), וש Nvidia לא לוקחת בו חלק. אני לא זוכר במה בדיוק מדובר, אבל הייתי אומר שזה נותן לה יתרון לא הוגן בבנצ'מארק הזה כי הוא מותאם לכרטיסים שלה. מאין רמאות בעזרת השופט אם תשאלו אותי. ואם יש לה גישה לקוד המקור אז בכלל מדובר פה במשהו רציני כי אפשר לעשות דרייברים הרבה יותר טובים.

תתקנו אותי איפה שטעיתי ואני גם לא מנסה להפיל את ATI אבל זה נראה לי דיון מעניין ואני רוצה לדעת מה דעתכם.

פורסם

אבל nVIDIA כן חברה בצוות ה Beta של FutureMark...

פורסם

מה שמוזר לי דווקא זה התוצאות של HL2 מול התוצאות של Doom 3

כמו שכולם יודעים ATI תומכת ב Valve (המפתחת של HL2) ו Nvidia תומכת ב ID (המפתחת של Doom 3)

עכשיו החלק המעניין זה שכל בנצ'מרק על אחד המשחקים מראה יתרון מוחץ לחלוטין לכרטיסים של החברה שתומכת בו...

זה פשוט לא יתכן שיש כזה הבדל בביצועים רק בגלל מנוע שונה

תוצאות HL2:

image003.gif

הכטיסים של ATI עובדים במוד FP (היותר איטי בין שני המודים המוצגים של כרטיסי נבידיה)

תוצאות Doom 3:

image061.gif

פורסם

אני לא מבין מה אותם רוצים , גם למשחקים 2 החברות עושות אופטימיזציות. אין שום דבר מורגש בדריברים של nvidia אז מה הבעיה?

יש להם צוות מצווין שעושה את הדריברים מצויינים בלי שום חסרונות.

גם בכל דריבר שati משחררים יש שיפור , מה אתם חושבים שזה קסם? לא גם הם עושים אופטימיזציות like duh.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים