פורסם 2011 במרץ 2814 שנים שלום אני מנסה להוסיף את hyper v לצורך תרגול מה שנלמד בכיתה יש ברשותי server 2008 מעודכן אני מקבל הודעה שבשביל שזה יותקן אני צריך מעבד שתומך ב virtualization ושהאפשרות תהיה מופעלת בביוס המעבד שלי תומך וגם אפשרתי בביוס אולי זה קשור לזה שאני מריץ אותו ממכונה וירטואלית(vmware)?
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים קשור גם קשוראתה צריך להבין שהסרבר לא מתקשר ישרות עם המעבד שלך אלא מתקשר עם הVMWARE אתה צריך לאפשר בהגדרות של המעבד בvmware VT
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מחבר לא עזר עשיתי באפשרויות virtualization engine intel vt or amd v עדיין הוא טוען שאין וירטואליזציה
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מה שאתה מנסה לעשות זה משהו מאוד בעייתי.ראיתי בזמנו איזה דרך לגרום ל-SERVER 2008 שנמצא על VMWARE לראות VT, תחפש בגוגל אולי תמצע את התשובה, בכל מקרה זה לא בנוי לעבוד בצורה הזאת.אני עשיתי במחשב שלי DUAL BOOT בכדי שאני יוכל להשתמש ב-hyper-v לסביבת ניסוי.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מחבר התקנתי server 2008 לצד ווינדוס התקנתי hyper v יש בעיה חדשה מרגע שאני מתקין hyper v המערכת(סרבר) עולה ויש מסך שחור
פורסם 2011 במרץ 3014 שנים לא ברור באיזה שלב בדיוק יש לך את המסך השחור.בזמן ה-BOOT שאחרי שהתקנת את ה-HYPER-V אתה מקבל מסך שחור?זה 2008 R2 או 2008? ואיזה Service Pack?הוא מעודכן UP TO DATE?
פורסם 2011 במרץ 3014 שנים מחבר הגרסה R2 2008עדכון עד האחרוןאחרי שאני מוסיף את HYPER V המחשב מבקש אתחוללאחר האתחול מסך שחור
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים 1) תוודא שבביוס Virtualization VT על enable2) לא הצלחתי להבין עם על אותה מכונה רצה לך גם VMWARE כי זה לא אפשרי או HYPERV או VMWARE שתיהם לא יכולות לרוץ ביחד.3) תנסה לרשום את הפקודה הזאת בתוך הוינדוסbcdedit /set hypervisorlaunchtype auto מקווה שיעבוד. עדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.