עבור לתוכן

9600PRO או TI4200?

Featured Replies

פורסם

כרטיס הדוגמא שנתת לא תומך בכלל בDX8. זה א. ב, אם היית מריץ אותו על הTI, אתה גם היית רואה איך שהמשחק היה יוצא לחיים...

• תגובות 46
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמרתי שההשוואה קיצונית... אין ספק ש ה-GF2MX הוא עוד רמה או שתיים למטה...

אבל עדיין יש אפקטים מדהימים וחדשים ב-DX9 שכרטיס שתומך ב-DX8 בלבד לא יכול לספק...

פורסם

שיוא שיוא שיוא כמה שטויות יש בת'רד הזה בחייאת אנשים למה אתם כותבים סתם דברים בלי ניסיון אישי?!@

חברים, לי יש את ה TI 4200 ואני מריץ איתו כל משחק, אבל כל משחק ואני משחק במשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקות הטובות ביותר, אני שם את האיכויות תמיד על המקס מקסימום פלוס פילטרים (בדרך כלל 2X, ממש לא צריך יותר מזה למרות שגם רץ חלק על 4 אבל יותר חלק על 2, וכמעט אין הבדל בכמות הפריימים לשניה בין עם פילטרים מופעלים על X2 לבין בלי פילטרים) והכל זורם לי חלק בלי אוברקלוק לכלום במערכת שלי, מה שאתם רואים במפרט שלי זה רק אוברקלוק שניסיתי, בכללית אני לא משתמש באוברקלוק הזה בכלל כי הכרטיס מריץ לי הכל בצורה החלקה ביותר!

קחו דוגמא: HL2 BETA, שזה עוד בטא וזה עובד חרא, אני מריץ על רזולוציה של 1024X768 וב 32ביט עם פילטרים 2X ועם תוכנות הורדה שעובדות ברקע, אני מריץ את המשחק על ממצוע של 45-50 פריימים, ושוב בלי אוברקלוק...

בקיצור אני ממליץ לך בחום על ה TI 4200 שעולה חצי מחיר מה 9600 ומשתווה אליו.

ולמי שאמר כאן ש NFS:UG לא עובד עם כל האפקטים זאת ממש טעות, כל האפקטים עובדים בדיוק כמו בכרטיסים שתומכים בדיירקט איקס 9, וגם HL2 נראה בדיוק אבל בדיוק כמו שרואים בתמונות ובסרטי ההדגמה שמדגימים עם כרטיסים שתומכים בדיירקט איקס 9 על ה TI שלי, שוב אני אומר, אני מריץ כל משחק, אבל כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר ועם פילטרים וזה רץ חלק!

מומלץ בחום אחי תקשיב לי אני מדבר מנסיון!!

פורסם

זה אולי נכון שזה "נראה" אותו דבר, למרות שאני לא ניסיתי.

אבל שורה תחתונה - ה4200 (שגם לי יש אותו, אגב) לא תומך בDX9 וה 9600 כן תומך. מה לעשות.

אני הייתי רוצה לראות מבחנים שבהם שני הכרטיסים האלו שווים. לפי המבחן שבלינק המצורף

למשל, ברגע שאתה מפעיל AA או AF, ה9600 פרו לפעמים פשוט כפול בביצועים מ4200 :-

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1812&p=1

פורסם

זה אולי נכון שזה "נראה" אותו דבר, למרות שאני לא ניסיתי.

אבל שורה תחתונה - ה4200 (שגם לי יש אותו, אגב) לא תומך בDX9 וה 9600 כן תומך. מה לעשות.

אז מה זה בעצם משנה עם כרטיס שתומך בדיירקט איקס 8.1 מראה את אותם האפקטים כמו כרטיס שתומך בדיירקט איקס 9?

הרי כל הרעיון זה האפקטים, ואם הם עובדים גם ב אI אז מה העניין כאן? (והם עובבדים)

פורסם
  • מחבר

War-Hammer - אתה באמת מריץ את HL2 על 50 ברזולוציה הכי גבוה והכי הרבה פרטים?

אם זה באמת נכון אז כנראה שאני אלך עליו.

יש רק בעיה אחת (או כמה בעיות) -

לך יש פנטיום 4 2400, לי פנטיום 4 1700 (בינתיים לא הבדל כל כך גדול).

לך יש 1024(!) DDR, לי 768 (אבל לי יש SD) - הבדל ענק!!!

לך יש לוח אם 865 , לי יש ישן - 845 (הבדל גדול).

וממש אין לי כסף להוציא על מחשב חדש.

אז נראה לי שאקח משהו שינצל דיי טוב את המערכת שלי ולא משהו מצויין שאין סיכוי שינצל את המערכת.

פורסם

אז מה זה בעצם משנה עם כרטיס שתומך בדיירקט איקס 8.1 מראה את אותם האפקטים כמו כרטיס שתומך בדיירקט איקס 9?

הרי כל הרעיון זה האפקטים, ואם הם עובדים גם ב אI אז מה העניין כאן? (והם עובבדים)

התייחסת לחלק הפחות משמעותי בתגובה שלי. מה לגבי המבחנים, הסתכלת?

פורסם

לי יש גם Ti-4200 והוא מריץ הכול ללא בעיות ביכלל כולל הnfs-ug וכל מי שאמר אחרת טועה ובגדול.

הוא באמת מריץ את הבטא של hl-2 בלי בעיות אז ככה שאני גם ממליץ עליו.

פורסם

War-Hammer - אתה באמת מריץ את HL2 על 50 ברזולוציה הכי גבוה והכי הרבה פרטים?

אם זה באמת נכון אז כנראה שאני אלך עליו.

יש רק בעיה אחת (או כמה בעיות) -

לך יש פנטיום 4 2400, לי פנטיום 4 1700 (בינתיים לא הבדל כל כך גדול).

לך יש 1024(!) DDR, לי 768 (אבל לי יש SD) - הבדל ענק!!!

לך יש לוח אם 865 , לי יש ישן - 845 (הבדל גדול).

וממש אין לי כסף להוציא על מחשב חדש.

אז נראה לי שאקח משהו שינצל דיי טוב את המערכת שלי ולא משהו מצויין שאין סיכוי שינצל את המערכת.

שמע אחי, לפני חודשיים היה לי מחשב דומה מאוד לשלך, עם מעבד 1.5 של אינטל, לוח אם של אינטל צ'יפסט 845, ועם 512 SDRAM, וככה הייתי מוציא ב 3DMARK 2001 כ 7200 נקודות אבל כל המשחקים עדיין עבדו לי בצורה מעולה, פשוט המשחקים היום לא דורשים מעבד של 1.7 GHZ לכן שלך יספיק עד שתשתדרג, עכשיו, מאז שעשיתי את השדרוג התוצאות שלי קפצו כפול 12000 בלי אוברקלוק ועם אוברקלוק למערכת ולכרטיס אני מוציא 16000 (אני יכול יותר ).

בקיצור, קח עכשיו את הכרטיס הזה ובעוד שנה תעשה שדרוג לזכרונות, מעבד, לוח. אתה לא תצטער.

פורסם

מאוד ממליץ לך ללכת על ה-TI. אין שום סיבה לקנות כרטיס חזק יותר ולשלם עליו יותר בשביל מפרט מסכן כמו שלך :-\

פורסם
  • מחבר

שמע אחי, לפני חודשיים היה לי מחשב דומה מאוד לשלך, עם מעבד 1.5 של אינטל, לוח אם של אינטל צ'יפסט 845, ועם 512 SDRAM, וככה הייתי מוציא ב 3DMARK 2001 כ 7200 נקודות אבל כל המשחקים עדיין עבדו לי בצורה מעולה, פשוט המשחקים היום לא דורשים מעבד של 1.7 GHZ לכן שלך יספיק עד שתשתדרג, עכשיו, מאז שעשיתי את השדרוג התוצאות שלי קפצו כפול 12000 בלי אוברקלוק ועם אוברקלוק למערכת ולכרטיס אני מוציא 16000 (אני יכול יותר ).

בקיצור, קח עכשיו את הכרטיס הזה ובעוד שנה תעשה שדרוג לזכרונות, מעבד, לוח. אתה לא תצטער.

אתה הוצאת 7200 עם מחשב קצת יותר גרוע משלי? פשששש אז זה ממש משתלם.

כנראה שאני אלך על ה TI ואני אקנה מחשב חדש עוד שנה/שנה וחצי.

ואתה בטוח שDOOM 3 יעבוד דיי חלק עם מערכת כמו שלי ועם TI?

נ.ב: כתבתי שיש לי 768 MB של SD אבל כרגע יש לי 640, טעות שלי (זה עדיין מספיק לא?).

ורק לידע כללי שלך - יש לי עכשיו ג'יפה 2 GTS שאני ממש מרוצה ממנו, באמת, אני מריץ את Ccall of duty חלק על הגדרות בינוניות ככה שהוא דיי מספק אותי בנתיים. אבל בשביל כל המשחקים החדשים הוא לא יהיה מי יודע מה...

ול LAMER - לא לצחוק על המחשב החמוד שלי אתה שומע?!?! ;)

פורסם

עוד שנה עד שנה וחצי אתה רוצה לקנות מחשב חדש??? אני אישית לא חושב שה-TI יחזיק יותר מידי עד אז...

כן הוא יכול להפעיל משחקים אפילו חדשים חלק... זה בגלל את כל הכרטיסים בעבר מדדו לרוב על משחקים שהכרטיסים לא היו נופלים בהם מה-80 FPS... שזה תאכלס לא מיותר אבל הרבה יותר ממה שצריך כדי שהמשחק ירוץ חלק... והנה משחקים חדשים מותחים את הגבולות עוד קצת ומוציאים ממנו בסביבות ה-50 כמו שמישהו אמר פה אם אני לא טועה... אבל בקרוב (יותר או פחות אני לא ממש יודע כמובן) הוא כבר ינתר לא על גבולות ה-30 - 40... זה לא יהיה הכי נחמד... כמובן שתמיד אפשר לעשות לא OC מכיוון והוא שיאן בקטע... אבל בכל זאת... אני לא יודע עד כמה ה-9600 יחזיק יותר... אבל אני בטוח שאת-D3 הוא יריץ יותר טוב בהרבה מה-4200... D3 הולך להיות משחק DX9 כבד ואני לא חושב שה-4200 יוכל ממש להחזיק מעמד בו כמו שצריך... זה תמיד שיקול... כמובן שאתה יכול לעשות כמו שמישהו אחר אמר פה וכל הזמן לקנות את הכרטיסים שחלשים יותר שמריצים משחקים עכשוויים וככה במקרה הצורך תוכל להחליף בלי מכה גדולה מידי לארנק...

פורסם

בין אלה שיש להם TI

האם ניסיתם להפעיל את המשחקים :

prince of parsia sands of time

או DUES EX החדש.

אני שואל בגלל שהם לא עובדים על כרטיסים שתומכים בDX8.1

רק ב9.

ואני מתכוון לא עולים בכלל לא שלא מציגים את האפקטים והפילטרים.

פורסם

אני לא יודע עד כמה ה-9600 יחזיק יותר... אבל אני בטוח שאת-D3 הוא יריץ יותר טוב בהרבה מה-4200... D3 הולך להיות משחק DX9 כבד ואני לא חושב שה-4200 יוכל ממש להחזיק מעמד בו כמו שצריך... זה תמיד שיקול... כמובן שאתה יכול לעשות כמו שמישהו אחר אמר פה וכל הזמן לקנות את הכרטיסים שחלשים יותר שמריצים משחקים עכשוויים וככה במקרה הצורך תוכל להחליף בלי מכה גדולה מידי לארנק...

כרטיסי הTI בכלל לא תומכים בDX9 מה שאומר שכל האפקטים במשחק שיוצגו על ידי DX9 לא יהיו זמינים עם הכרטיסים האלו לכן הם לא יושפעו מהעובדה שחלק מהאפקטים של המשחק צורכים DX9 כי הם בכלל לא יציגו אותם.

לפי דעתי הראדון9600 יגמגם אם הוא יצטרך להריץ את D3 עם האפקטים של DX9 אבל בלי התמיכה בDX9 ה9600 די שווה לTI4200.

פורסם

בין אלה שיש להם TI

האם ניסיתם להפעיל את המשחקים :

prince of parsia sands of time

או DUES EX החדש.

אני שואל בגלל שהם לא עובדים על כרטיסים שתומכים בDX8.1

רק ב9.

ואני מתכוון לא עולים בכלל לא שלא מציגים את האפקטים והפילטרים.

אני הבנתי שDEUS EX לא תומך רק בסדרת הMX

כלומר בDX7.

תבדוק את המקורות שלך שוב, המשחק מיועד לXBOX ושם זאת פלטפוטרמת DX8.1.....

בכל מקרה

ALEX D RULZ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים