עבור לתוכן

9600PRO או TI4200?

Featured Replies

פורסם

dark mind לכמה זמן את חושב ש הTI יחזיק ?

• תגובות 46
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי על איכות בינונית הוא יחזית לפחות עוד שנה וחצי, שנתיים....

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי על איכות בינונית הוא יחזית לפחות עוד שנה וחצי, שנתיים....

מה? אתה משוגע?

אתה בטוח שיש לכרטיס הזה סיכוי להזיז את DOOM 3 על האיכויות הכי נמוכות חלק?

ועוד שאלה:

למה אני רואה שכרטיס מסך עם VIVO (או משהו כזה) עולה 150 ש"ח יותר מאותו כרטיס בלי VIVO?

מה זה בכלל VIVO? מי משתמש בזה?

לפי מה שראיתי זה לא TV OUT כי גם לכרטיס שאין לו VIVO יש TV OUT.

פורסם

אני חושב שאת דום 3 הוא יריץ די טוב על איכות בינונית-נמוכה מכיוון שהכרטיס לא תומך באפשרויות של הDX9, שזה רוב הגדולה של דום 3, אז הוא לא יהיה איכותי כמו אצל כרטיסים חדשים יותר, אבל אני מאמין שהוא יריץ את זה בלי בעיה על איכות נמוכה-בינונית...

פורסם

dark mind לכמה זמן את חושב ש הTI יחזיק ?

כשכוחות ניבוי העתיד שלי יחזרו מהכביסה אני אענה לך ;D

ואלברט VIVO זה כניסת ווידאו למחשב לא ההפך, קרא קצת בFAQ מה זה

פורסם

ה9600 פרו\XT לא הרבה יותר טוב מהTI. יותר טוב, אבל לא בצורה משמעותית. לאומת זאת ההבדל ביניהם הוא 600 שקל וזה הבדל של שמיים וארץ לדעתי. הTI הוא עדיין כרטיס מעולה שמריץ מצויין את כל המשחקים בינתייםף ועם מערכת טובה שכוללת זכרון ומעבד טובים היא תריץ הכל מצויין. הפרו יותר מפי 2 יותר יקר, ולמישהו שלא רוצה להוציא הרבה כסף הTI הוא הבחירה הנכונה ללא ספק.

ה9600 פרו לא מצדיק את המחיר שלו לדעתי בגלל כמה סיבות...

בדור של הGEFORCE4TI, הכרטיס לHIGH END היה ה4600, ולMID-HIGH END היה הה4200 וההבדל ביניהם היה רק במהירויות השעון. לאומת זאת ה9600 וה9800 אלה אשכרה כרטיסים שונים, וה9600 מסורס מאד ולא רק מבחינת מהירות השעון בהשוואה ל9800.

AAX2 מספיק לדעתי בשביל להציג תמונה חלקה יחסית, וX4 למשל לא נותן תוצאות הרבה יותר טובות. והTI4200 יכול להפעיל כפול 2 במשחקים.

שוב פעם, ההבדל בביצועים לא כל כך מרחיק לכת, אבל ההבדל במחיר מדבר בשם עצמו.

פורסם

לאור טענות אלה אני חייב להסכים איתך , הTI הוא אכן הכרטיס היותר משתלם ; :-*

פורסם
  • מחבר

אני צריך שתגידו לי שני דברים:

1 - VIVO , לפי מה שאחד מכאן אמר זה לוידאו, כלומר להקליט דברים?

2 - אני תמיד משחק על רזולוציה של 800*600 ולפעמים על קצת יותר (1000 ומשהו על 700 ומשהו) אבל אני כמעט תמיד שם את כל ההגדרות האחרות על HIGH.

אז מה כדאי לי? הTI 4200 או 9600PRO/XT? שיחזיק שנתיים.

פורסם

הTI לא יחזיק שנתיים

ואני בספק גם לגבי ה9600 שיחזיק שנתיים

פורסם

צריך לזכור שהTI כבר החזיק שנתיים.... אז עוד שנתיים זה יהיה המון בשבילו

חוץ מזה, במחיר שלו אתה תחסוך הרבה מאוד.

פורסם
  • מחבר

בשורה התחתונה מה כדאי (עלות מול ביצועים)?

נ.ב: לא להחשיב את יכולת OC.

פורסם

אני תמיד דוגל בלקנות כרטיס "Mid" בסביבות ה-500 שקל, לעשות לו O/C רצחני, ולמשוך איתו כמה שאפשר,

ככה אפשר להחזיק עם כרטיס כזה די הרבה ולהחליף בתדירות די גבוהה (לא, זה לא סותר אחד את השני)

ככה שאתה קונה כרטיס ב-1500 שקל בבת אחת אתה תצטרך להשאר איתו יותר זמן.

אני למשל עם הראדון 9000 פרו שלי עוד מצליח להסתדר והכל פועל די חלק, אמנם לא עם AA ו- AF, אבל פועל חלק (ואפשר להגיד

בוודאות שזה כרטיס די חלש היום)

פורסם

לפני שנה וחצי קניתי את הMsi Gf4 Ti 4400 ב1650 ש"ח ( אחרי זה החליפו לי ללידטק ) , עד עכשיו לא היה משחק שלא רץ לי חלק ב1024*1280 , ואם היו טיפה קירטועים אז אני מעדכן דרייברים או טיפה מוריד את ההגדרות , אבל הוא בהחלט כ.מעולה .

במחיר של 530 ש"ח לti 4200 אין ממש תחרות , אני לא יודע אם הוא יחזיק עוד שנה וחצי ככה , אבל הוא בהחלט יספיק , תתחשבו עוד בעובדה שסביר להניח שD3 יידחה ושזה ייקח זמן עד שיצא משחק איכותי שמשתמש באותו מנוע ( במקור d3 היו אמור לצאת שנה שעברה נדמה לי ) .

לשוק הבינוני לפי דעתי מספיק הti 4200 .

פורסם

בשורה התחתונה מה כדאי (עלות מול ביצועים)?

נ.ב: לא להחשיב את יכולת OC.

למה לשאול אם אתה יודע את התשובה? נו הTI.

ERANMOR, זה שהוא מחזיק כבר שנתיים, זה פשוט בגלל שהכרטיס הוא כל כך מוצלח... שני הכרטיסים כאן בגדול אפשר להגיד באותה רמה... כשהTI יהיה כבר כרטיס זבל, ה9600 לא יהיה כרטיס טוב...

פורסם

מה בכלל ההשוואה?!

ברור שהTI יותר זול ואולי יותר משתלם מבחינת ביצועים במשחקים מסויימים... אבל בסופו של דבר, אמנם ה-9600 מסורס לעומת ה-9800 אבל הוא עדיין מציג ביצועים הרבה יותר גבוהים מכל TI כשמפעילים AA ו-AF...

ויותר מזה, מדובר בדורות שונים לגמרי... אתם משווים פה כרטיס DX9 (ה-9600 כמובן) לכרטיס DX8.1 אם אני לא טועה... אין בכלל מה להשוות...

ה-TI יחזיק גם 10 שנים... אם אתם מתקוונים לשחק קוויק ואנריל טורנמנט הישן לתמיד בלי לעבור לשום דבר חדש...

כל המשחקים החדשים שהוא אולי יציג איכשהו בפריים-רייט נורמאלי, הוא יהרוס עם תצוגה לקוייה חסרת אפקטים וחדות...

כך לדוגמא (קצת קיצוני אני יודע) אני עכשיו משחק בניד פור ספיד החדש על המחשב של אמא שלי עם GF2MX אונבורד והוא רץ חלק...

לצערי ה-9700 PRO שלי כרגע בתיקון ולכן אני גם לא יכול להפעיל את המחשב החדש שלי...

אבל ראיתי הערב את המשחק רץ אצל חבר שלי עם ה-9700 PRO שלו... פתאום המשחק יצא לחיים... הכל חלק ואין קווים מקורטעים מגעילים... אפקטים כגול השתקפויות מדהימות על המכוניות ועל הכביש... דברים שעוד לא יצא לי לראות בהרבה משחקים ובטח לא בכרטיס לאינו מסוגל להציג אותם...

ולכן אני חושב שההשוואה הזאת מיותרת... הכל שאלה של מה אתה מתכוון לעשות עם המחשב שלך... אמא שלי לדוגמא לא הולכת לשחק משחקים משהו משהו בזמן הקרוב (אלא אם כן כמובן Solitare ו-Freecel נחשבים אצלכם לאקשן מדהים) ולכן קניתי לה מחשב עם כרטיס אונבורד סביר שיספק אותה... GF2MX מספק את הסחורה...

אני לעומת זאת כמו רבים אחרים פה רוצה את המשחקים החדשים ביותר וחבל לשחק בהם בלי לראות את מה שבאמת יש להם להציע... זה הורס את החוויה... יהיה הרבה יותר נחמד לראות טקסטורות משתקפות ומחזירות אור מפנסים או יריות מאשר לראות קווים שבורים ומכוניות בצבעי קרם כאילו אני משחק משהו משנת 95...

אין פשוט מה להשוות...

(עיין ערך: השוואת כרטיסי מסך ב-www.anandtech.com... שימו לב ששם משווים כרטיס לכרטיס אחר באותה רמה ולא למשהו מיושן ממשנו בשנתיים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים