עבור לתוכן

מחשב למשחקים ב 4000 ש"ח + מסך בנפרד מהתקציב

Featured Replies

פורסם

6850 עם מעבד 2500 לגיימינג זה :nono:

ה6850 הוא בפרוש כרטיס למערכות-אמצע,כמו ה460GT.

הוא יהיה משתלם מאוד לתקציבים של 3000+-,אבל למערכת של 4000 בגיימינג יהיה עדיף בפרוש משהו יותר עוצמתי.

ביחס לתקציב,6850 הוא "עצמות" כאשר אפשר לדחוף פה 6950,וזה פשוט בזבוז כסף להשקיע את הכסף של ה"שדרוג" במעבד.

ברוב החנויות המלאי דומה+-,כך שבפורום נהוג שכל אחד נותן מהחנות שהפלוג-אין של החלקים הכי נוח לו (במקרה שלי ושל הרבה אחרים-RSM).

Gil28-אני מכבד אותך מאוד אבל למה לתת את אותו מפרט שלי רק עם ספק+מארז ולוח אם שונה?

כנראה שאתה מכבד מאד את GIL28,לעומת זאת את maya1 ופותח הדיון לא,למעשה מה שינית מהמפרט של maya1 רק כרטיס מסך

בתוספת של 450 ש"ח, נו באמת!!!

פורסם

כנראה שאתה מכבד מאד את GIL28,לעומת זאת את maya1 ופותח הדיון לא,למעשה מה שינית מהמפרט של maya1 רק כרטיס מסך

בתוספת של 450 ש"ח, נו באמת!!!

1)בגלל שבניתי בו-זמנית את המפרט יחד איתו,כשראיתי את התגובה שלו המפרט שלי היה כבר מושלם,אז לא ראיתי צורך למחוק את הכל.

מעבר לזה,500W נראה לי מעט גבולי למערכת הזו. אם כבר עדיף להשקיע עוד מעט בשביל גרסאת ה520W של אותו ספק שבא אם יותר מתח ל12V אם אני זוכר נכון.

2)אני מכבד את כולם,וזה נראה לי מוזר שגיל נתן מפרט מאוד מאוד דומה לשלי (והוא נתן אותו ב"איחור") כי אותו אני מכיר בפורום כמשהו שבונה מפרטים טובים.

בסופו של דבר הבנתי-הוא כבר נתן את המפרט שיהיה בלי חריגה ושיהיה מחנות באזור.

3)מאיפה ראית חוסר כבוד שהפגנתי עבוד פותח הדיון/maya1?

עניתי לשניהם בצורה מנומסת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים