עבור לתוכן

זקוק לעכבר חדש, תקציב גמיש של 300 שקל, למשחקים

Featured Replies

פורסם

ה-Razer DiamondBack שלי התחיל לעשות בעיות אחרי 4 שנים של שימוש, ואני רוצה לקנות לעצמי עכבר חדש. אני אוהב את רייזר, אבל כל חברה אחרת תתקבל בברכה. שמעתי דברים טובים על ה-DeathAdder, אלא אם למישהו יש המלצה אחרת. אני בדרך כלל לא מתעסק עם דרייברים, אבל אין לי בעיה להגדיר רגישויות וכאלה. יש המלצות?

פורסם

Razer Deathadder 3.5G, עכבר מעולה.

גם Logitech G500 מצויין.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין, אני אוהב חוטי. למרות שאני די בטוח שאני אשרוד עם אלחוטי.

פורסם

המלצתי לך קודם על שני עכברים חוטיים.

פורסם
  • מחבר

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=444_446&products_id=15121

איך זה? דבר אחד שאני מאוד אוהב בעכבר זה כפתור Back ו-Forward באגודל של יד ימין. יש את זה בעכבר הזה נכון? הוא נראה בול בשבילי, לא שונה מדי מהקודם.

אגב, מה ההבדל בין ה-DA המקורי לגרסת ה-Respawn?

פורסם

זה ה-Deathadder 3.5G.

ואכן יש בעכבר הזה כפתורים של Back ו-Forward.

ההבדל בין ה-DA המקורי לבין ה-Respawn הוא בחיישן.

ה-DA המקורי מגיע עד 1800 DPI וה-DA החדש מגיע עד 3500 DPI.

פורסם

ממליץ בחום על ה-ROCCAT KONE. יכול להיות ששווה לך לבדוק גם את ה-ROCCAT KOVA הזול יותר אם אתה לא איש של דרייברים. ה-KONE הוא פשוט תענוג.

פורסם

Razer Deathadder 3.5G, עכבר מעולה.

פורסם

שמע יש לי RAZER DA העכבר מעולה מה שכן כול שנה אני משקיע 50 שקל על גלידרים חדשים שאין בארץ וצריך להזמין מחול בדיוק לפני יומיים הזמנתי את אלה

http://www.hyperglide.net/?hg=rz_skates_1

עם היתי יודע שלעכבר הזה יש בעיה עם גלידרים לא היתי קונה אותו לא יודע למה אבל הם נשחקים מאוד מהר זה כבר הסט השני שני מזמין בשנתיים שיש לי את העכבר

עכשיו יש כאלה שיגידו שזה בגלל שהפאד שוחק אותם לדעתי זה ממש לא נכון בגלל שהעכבר דיי גדול והגלידרים קטנים יחיסית לעכבר אז יש שחיקת יתר לדעתי עוד גלידר באמצע נגיד היה פותר את הבעיה

בלי קשר ממולץ להחליף את הגלידרים העלובים שבאים עם העכבר מי שלא הרכיב ב DA שלו גלידרים איכותים כמו של Hyperglide לא יודע מה הוא מפסיד

פורסם
  • מחבר

אני אראה את ה-Imperetor, שגם מצא חן בעיני. במידה והוא לא ימצא חן בעיני אני אקח DA 3.5. תודה לכל העונים ;D

פורסם
  • מחבר

ה-Imperator הרגיש לי בסוף קטן מדי, אז הלכתי על ה-DeathAdder 3.5G. קצת גדול מדי מחוץ לאריזה, אבל לקח לי בדיוק שתי שניות להתרגל אליו ועוד שתי שניות להגדיר את הדרייברים ככה שהוא ירגיש כמו ה-DiamondBack שיצא לגמלאות. חמוד לאללא, נוח, והגלייר של הלדים מרשים, בעיקר בחושך. תודה על ההמלצות לכולם :xyxthumbs:

פורסם

ה-Imperator הרגיש לי בסוף קטן מדי, אז הלכתי על ה-DeathAdder 3.5G. קצת גדול מדי מחוץ לאריזה, אבל לקח לי בדיוק שתי שניות להתרגל אליו ועוד שתי שניות להגדיר את הדרייברים ככה שהוא ירגיש כמו ה-DiamondBack שיצא לגמלאות. חמוד לאללא, נוח, והגלייר של הלדים מרשים, בעיקר בחושך. תודה על ההמלצות לכולם :xyxthumbs:

בכמה קנית אותו ?

דיי הפתיע אותי שהמחיר כול כך עלה

אני קניתי את ה DA V2 ב 190 שקל מ KSP לפני משהו כמו שנתיים מוזר שהמחיר שלו עלה :|

פורסם
  • מחבר

250 שקל, עכשיו עם דרייברים ו-FM מעודכנים על השולחן שלי. הוא כל כך יפה, וכל כך נוח. גדול יחסית ל-DiamondBack היוצא, אבל לקח לי בדיוק שתי דקות להתרגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים