פורסם 2011 במרץ 2614 שנים שלום יש לי זכרונות DDR 3 800MHZ ונגיד שאני ירצה לקנות מעבד I5 עד כמה זה יכול להגביל אותי בביצועים?
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים שלום וברוך הבא ל-HWzone.אנא קרא את חוקי הפורום וערוך את כותרת הדיון בהתאם אחרת הדיון ינעל
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים בהחלט.אתה בטוח שברשותך זיכרונות DDR3 800MHz ולא DDR2? אולי סקרינשוט מלשונית SPD בתוכנה CPU-Z יעזור להבהיר את הנושא.אם המקרה הוא DDR2 אז זה לא יגביל אותך בביצועים כי הפלטפורמות החדשות כלל לא תומכות בזיכרונות DDR2, כלומר תצטרך לקנות זיכרונות חדשים של DDR3. במידה וזה אכן DDR3 800MHz אז הייתי אומר שזה תלוי בשילוב עם איזה מעבד ומהם השימושים הצפויים למערכת.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מחבר כן בדקתי ב cpu-z וזה DDR 3 800MHZ ואני חשבתי על לשדרג ל I5 760 BOXהלוח אם שלי תומך בו ותומך בזיכרון עד 1333MHZאז עם אני ישאיר את הזיכרונות שיש עכשיו עד כמה זה יגביל אותי אם I5?
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים אמורה להיות השפעה כלשהי על הביצועים אבל לא משמעותית בצורה שתשים לב אליה, כלומר ההגבלה הזו היא אינה ניכרת.איזה מעבד ואיזה לוח יש לך כרגע?
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מה השימושים הצפויים במערכת? לא בטוח ששדרוג למעבד מאותה פלטפורמה הוא דווקא הבחירה העדיפה או שיש בו צורך.בכל מקרה תדר הזכרון לא אמור להוות מבחינתך בעיה גדולה ברוב היישומים הביתיים.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים אתה בטוח ששווה לך לשדרג מעבד ושהמשחק לא ייפעל בצורה סבירה על המעבד הקיים?באיזו רזולוציה אתה משחק (כלומר מהי הרזולוציה המרבית של המסך שלך)?בעקרון הזכרון לא אמור להגביל אותך באופן משמעותי במשחקים.
פורסם 2011 במרץ 3014 שנים מחבר הרווליציות שאני משתמש בה כרגע היא 1680X1050ואמרו שהמחשב שלי יריץ את בינוני כזה
פורסם 2011 במרץ 3014 שנים אני לא בטוח בכלל. זה כמובן גם תלוי בכרטיס הגרפי שיש לך.בכל מקרה, אני לא מבין גדול במשחקים אז בדקתי ולפי מה שמצאתי המשחק עדיין לא יצא. האם זה נכון? אם כן, אז זאת עוד סיבה לא לשדרג עכשיו מעבד אלא לחכות ולראות מה יהיה המצב במועד יציאת המשחק.בכל מקרה הזכרון ככל הנראה לא יגביל אותך בצורה ששווה להחליפו בגללה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.