פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים במהלך שיטותי באינטרנט ניכנסתי לאתר ENERMAX עלמנת ליראות את מיבחר פאנלים לשליטה במאווררים ולהפתעתי ראיתי דגם חדש אחרי הסידרה הישנה (במונחים של מחשבים ) שהייתה מאוד טובה. הפאנל כולל: - 4 תצוגות של טמפרטורה ומהירותRPM - 4 פוטנציומטרים לשליטה במהירות מאווררים - עזאקה לטמפרטורה גבוהה ומהירות מאוורר נמוכה - שלוש רמות לטמפרטורה גבוהה - תצוגה ב°C או °F - שני צבעים למסך עם שליטה של לחצן SHIFT - פאנל שניתן להחלפה וכל זאת עם עיצוב אלומיניום עכשיו כל מה שניתן לחכות הוא לסקירה על המוצר המעניין
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים במהלך שיטותי באינטרנט ניכנסתי לאתר ENERMAX עלמנת ליראות את מיבחר פאנלים לשליטה במאווררים ולהפתעתי ראיתי דגם חדש אחרי הסידרה הישנה (במונחים של מחשבים ) שהייתה מאוד טובה. נראה יפה מאוד, אבל אני מניח שהוא יעלה כמו שהוא נראה....מאוד יקר...
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים מחבר אני מעריך שהוא יעלה קצת יותר מהדגמים שיש היום של הENERMAX אך לדעתי הEVERCOOL לא מגיעה לרמה של הENERMAX למרות שהוא נחמד, אך אין לא מסך LCD, תחשבו על זה זה כמו מישהו ששאל מה מוצא יוצר חן בעינכם הZALMAN שלא כולל LCD אבל מגניב ביותר בהשוואה לENERMAX שכולל הרבה דברים אך לא מגניב כZALMAN....... :
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים פאנל מעניין בהחלט , אך אני לא חושב שהוא יעלה כמו הארוגייט נראה לי שיותר זול.
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים גם הפאנל החדש של טרמאל טייק נראה טוב.שניהם מעוצבים כמו המכונית של ההורים שלי עם פאנל בקרה אוטומטיט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.