עבור לתוכן

מחשבים ניידים שעובדים בצורה איטית להחריד

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי 2 מחשבים ניידים שפשוט לא זזים.

אחד ישן יחסית(בן 6~ שנים) של LG, עם וינדוס XP ולא מסוגל להריץ firefox בפחות מדקה, הגלישה עצמה גם כן מאוד איטית(הרבה יותר מאשר היה חדש יותר) ובכלל כל פעולה לוקחת המון המון זמן(כמו העתקת קבצים, פתיחת מסמכים בוורד וכו').

פירמוט לא עזר, גם ישר אחרי הפירמוט המחשב עבד זוועה.

השני בן שנתיים של טושיבה, הגיע עם ויסטה אבל גם שפירמטתי והתקנתי XP הוא בקושי זז. אמנם עובד מהר יותר מהקודם אבל עדיין הוא אמור לעבוד הרבה הרבה יותר מהר. המחשב הזה גם מתחמם בצורה קיצונית ואני די בטוח שמשהו בקירור לא תקין(המאוורר כן פועל).

מה אני יכול לעשות כדי לנקות את המחשבים(כדי להוריד את הטמפ')? יש מדריכים כלשהם שמסבירים איך לפרק ולנקות מבלי להרוס שום דבר?

יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את הביצועים? המחשבים מספקים 10%-5% ממה שהם סיפקו שהיו חדשים.

תודה לכולם.

פורסם

התקנת את כל הדרייברים הדרושים לחומרה של הנייד לאחר הפרמוט?

פורסם
  • מחבר

כן, התקנתי את כל הדרייברים מהדיסק התקנה שהגיע עם המחשב.

פורסם

מה המפרטים של המחשבים ?

פורסם

מחשב של LG... עזוב אין טעם עליו... מחשב שני... יש תוכנות שיכולות לעזור להגביר את מהירות המחשב, אבל זה ישנה את מראה הWINDOWS לדוגמא מ-XP ל-2000 (אבל יהיה יותר מהר), דבר שני הוא, אני לא ממליץ לך לפתוח אם אתה לא מבין, כנראה, או שהמאוורר התקלקל, או (99% מהמקרים) נגמר לך איזה שהוא חומר בתוך המחשב, חומר ששמים על הלוח אם, מעבד וכרטיס מסך, הוא מאוד משפיע, ומונע התחממות קיצונית. אני לא זוכר את השם שלו כל כך אז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים