עבור לתוכן

windows 7 מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום

אני משתמש בווינדוס 7 HOME פרימיום במחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי מיקרוסופט.

1.כאשר אני נכנס לתמונה עם המציג הבסיס של ווינדוס לא ניתן להגדיל ולהקטין אותה באמצעות הגלגלת של העכבר אלא רק ע"י הסמל של הזכוכית מגדלת שנמצא במציג התמונות (למטה). יש פתרון לבעיה?

2.אני משתמש באקסלפולרר 8 ושאני נכנס לאתר פייסבוק התצוגה משובשבת שם והדף מרענן את עצמו מידי פעם.כאשר אני מנטרל את תצוגת התאימות הבעיה נפתרת. אך כל פעם שאני יוצא ונכנס לאתר האתר חוזר לפעול תחת תצוגת תאימות מה שגורם לבעיות. האם יש פתרון לזה?

3.מדוע בתוך תיקיה מסוימת (למשל תיקיה עם תמונות) לא ניתן לגרור בתוך התיקיה תמונה ממקום למקום אחר?

תודה רבה :)

פורסם

1. אני חושב שזה קשור לזה שהעכבר צריך דרייבר (לא בטוח).

2. אכן יש פיתרון, אתה יכל לנטרל את התצוגת תאימות ( Compatibility View ) ככה:

כנס ל- Internet Explorer > כלים / Tools > אפשרויות אינטרנט / Internet options > לך ללשונית מתקדם / Advanced > הסר את ה- V מהשורה :

Automatically recover from page layout errors with Compatibility View

^^ אצלי זה באנגלית, אבל אני מנסה לעלות לכאן תמונה (חדש כאן) ^^
פורסם
  • מחבר

1.אין דרייבר לעכבר הזה.בדקתי באתר של מיקרוסופט

2.האופציה שאתה מדבר עליה זה אופציה שאומרת שהדפדפן ישחזר עצמו כאשר יש בעיה בתצוגת תאימות,לא מדובר בביטול תצוגת תאימות באופן קבוע.

פורסם

1. הגלגלת באופן כללי כן עובדת (בדפדפן, בסייר הקבצים וכיו"ב)?

2. עניתי בפוסט הנפרד תחת פורום תוכנה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495896.msg4245468#msg4245468

3. גילית לי משהו חדש. רק בתצוגות list ו- details ניתן לגרור תמונה באותו החלון. בשאר התצוגות לא ניתן לגרור תמונה באותו החלון, אך ניתן לגרור לחלון אחר. אני מניח שזו התנהגות נורמלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים