עבור לתוכן

יעוץ בהחלפת מחשב נייח תקציב 3000 - 3200 ש"ח ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כל לוח אם היום יש לו כניסה םנימית למתאם SPDIF עם יציאה קואקסיאלית וזה מה שאני צריך לוח עם המתאם הזה לדוגמא תראו את המתאם של לוח GIGABYTE

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21281

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי יצאה אופטית לא טובה בשבילי כי הכבל שמוכן אצלי מתחת לריצוף הוא קואקסיאלי (RCA רגיל) לכן אני צריך יצאה SPDIF קואקסיאלי (RCA צהוב מיוחד)

המפרט של 101YZ נראה טוב אבל הוא נתן לי לוח אם של MSI ואילו בשרשור שנתן לי BONOD המעבד של אינטל הולך עם הלוח 'ל אינטל H67 (ואז אם הבנתי נכון אפשר להעביר דרך ה HDMI המובנה לרסיבר את הפורמטים DTS HD ו TRUE HD ) אבל הכל מבולבל וקשה לי להתמצא אולי אלך לחנות הזאת RSM ושם יסבירו לי יותר טוב.

מה אם הבעיה של הלוחות אם H67 של אינטל האם פתרו את הבעיה ?

למה YZ101 לא עוזר ומגיב לשאלות שלי יותר דווקא המפרט שלו באופן כללי היה טוב ?

פורסם

לצערו הרב של YZ101, יש לו עוד עיסוקים פה ושם כמו לימודים אישה ועבודה ככה שלמרות רצונו להיות זמין לעזרתם של חברי הפורום...

כניסות FIREWIRE נראה בדרך כלל דווקא על לוחות יקרים למדי. להוסיף אותו ללוח עולה כמה עשרות שקלים.

לגבי התקלות בלוחות P67/H67 לוחות שהם מבוססים על הצ'יפסטים בSTEPPING B3 כבר בחנויות כמה ימים טובים, ברוב החנויות לפחות, אם הדגם של הלוח נמכר קודם לכן, עתה יופיע שמדובר בגרסאת B3 ובאלו שלא נמכרו קודם לכן, לא בטוח שזה יופיע.

זה לא מאד משנה איזו חברה מייצרת את לוחות האם, הפיצ'רים שלהם לעומת זאת מאד משנים.

לגבי יציאה קואקסיאלית, אני לא נתקלתי עד כה בדגמים, ובטח שלא בכאלו שעונים על דרישות התקציב, שכוללים יציאה כזו. אני ממליץ לך לוודא כי זה אכן מהותי. יש לוחות עם יציאות אופטיות, אתה יכול להעביר SOUND דרך HDMI כיום.

לגבי הנושא של כרטיס מסך מובנה או לקחת אחד חיצוני, סרטים, לרבות HD למיניו המובנה מספיק. עבור משחקים קלילים, GT430 יהיה סך הכל סביר, המובנה נותן איזשהו מענה כללי למשחקים, אבל הוא ממש מינימלי. אם אתה באמת מתכוון לשחק ציין רזולוציה ותתכונן להוציא סכום גדול יותר לטובת כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

האם אתה יכול להמליץ לי על מעבד + לוח אם (מחנות כמו שהצעת RSM במקום הקודמים במפרט שנתת) עם יציאת 1394 FIREWIRE ועם אפשרות למתאם שמתחבר לכניסה הפנימית בלוח אם (SPDIF קואקס)כל לוח אם מכובד יש לו חיבור פנימי כזה הבעיה היא רק המתאם הזה accessory)

כמובן לשמור על מפרט שקט ומאוורר (מחשב פתוח תמיד בפינת המחשב מרכז הבית)

בקשר למשחקים אני לא מתכוון להשתולל במשחקים כבדים בתקופה הקרובה, אבל מה שחשוב לי זה עבודה אם מספר חלונות המקביל (תוכנות שיתוף פתוחה להורדות כמעט כל הזמן והורדת תכנים וסרטים + עריכת וידאו עיי תוכנת פינקל) ותמיכה של כרטיס מובנה או בנוסף כגון GT430 או ATI 5450 ומעלה שתומכים ויכולים להעביר סאונד לרסיבר בפורמטים DTS HD ו TRUE HD.

ואז אני אלך לחנות RSM להזמין תודה.

פורסם
  • מחבר

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4286&CatCode=3

מה דעתכם בבקשה על המפרט הזה עם שדרוג

1. לכרטיס GTS450 או להישאר עם GT440 (כי אני לא משחק בינתיים משחקים כבדים) ?

2. הגדלת הזכרון ל 4GB

3. מארז cooler master 370

4. שדרוג דיסק קשיח לטרה 1000GB

5. האם אפשר להוזיל את הלוח אם ( אבל ללוח שישאיר מקום לשידרוגים עתידיים כמו כרטיס מסך, וזכרון, ושיהיה לו יציאת 1394)

מחכה לתגובה בבקשהה

פורסם
  • מחבר

PLEASE

בבקשה

פורסם
  • מחבר

עזרה SOS PLEASE מתחנן מה נשאר עוד

תודה מראש

פורסם

מעבד:

[..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX ₪602

לוח אם:

[..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪823

זיכרון:

[..] PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪204

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD4650 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪218

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105

מארז:

[..] COMPUCASE 66RC-NPS w/o PSU - זמין במלאי ₪192

מערכות הפעלה:

[..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪460

ספק כוח:

[..] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי ₪235

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי: ₪3185

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

- לוח שמכיל את כל החיבורים שביקשת

- באופן אישי לא הייתי קונה כ.מסך אלא קודם בודק האם זה שנמצא על המעבד מספיק ובמידה ולא רוכש אחד נפרד

פורסם
  • מחבר

1. למה לא ללכת על מעבד AMD 4 ליבות כמו שיש במפרט ?

2. חייב כרטיס מסך מעל GT430 או 5450 ATI (וזה ודאי בגלל TRUE HD וDTS HD המחשב מחובר לרסיבר קולנוע ביתי)

3. אני ישנה את הלוח ללוח הזה ( http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#ov )הוא כולל גם יציאה קואקסילית (בנוסף ליצאות מהכרטיס מסך כמו HDMI ,VGA, ו DVI)

4. האם יותר טוב כרטיס זכרון אחד 4GB או סט של שניי כרטיסים של 2GB (סה"כ 4GB) ?

האם זה יהיה טוב למחשב רב תכליתי כמו שאני צריך ? :s05: הנה עוד דוגמא למפרט אחררי השינוי

[table][tr][td]

[table][tr] [td] [/td][/tr][/table][/t][/c] [table][tr] [td][/td][td]

transparent.gif[/td][/tr] [tr] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [table][tr] [td][/td] [td]מקט[/td] [td]שם מוצר[/td] [td]מחיר[/td] [td]כמות[/td][/tr] [tr] [td]ADX640WFGMBOX_small50.jpg[/t][/t][/t][/t] [table][tr][td]ADX640WFGMBOX[/td] [td]מעבד AMD Athlon II X4 640 Box[/td] [td]492[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]
G870AUD3_small50.jpg

[/td] [td]G870AUD3[/td] [td]לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3[/td] [td]529[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]

HD103SJ_small50.jpg

[/td] [td]HD103SJ[/td] [td]כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB[/td] [td]270[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]

KVR1333D3N94G_small50.jpg

[/td] [td]KVR1333D3N94G[/td] [td]זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27[/td] [td]211[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]

GVN440G1D3_small50.jpg

[/td] [td]GVN440G1D3[/td] [td]כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 440 1024MB DDR3 PCIe[/td] [td]424[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]

GSA-GH22N_small50.jpg

[/td] [td]GSA-GH22N[/td] [td]צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD[/td] [td]103[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]

CI-6A19B-NPS_small50.jpg

[/td] [td]CI-6A19B-NPS[/td] [td]מארז ללא ספק HEC 6A19B Black[/td] [td]207[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]

WIN500_small50.jpg

[/td] [td]WIN500[/td] [td]ספק כח HEC WIN+ 500W[/td] [td]268[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]

12_small50.jpg

[/td] [td]12[/td] [td]הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים[/td] [td]99[/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][td][/td][td]

2603 ₪

[/td][/tr] [tr] [td][/td][td]transparent.gif[/td][/tr][/table]

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

- החלטת לשגע את כל מי שמנסה לעזור לך בעץ הזה? הרי קודם רמזת להעדפה למפרט של yz

- ההשפעה של 2 סטיקים לעומת 1 במפרט מבוסס AMD היא זניחה עד לא קיימת

- המפרט שבנית הוא בסדר

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים