עבור לתוכן

אם משעמם וחם {איך להראות מהירות מאוור למרות הכל}

Featured Replies

פורסם

כבר ידוע שממש לא כדאי לחבר את מאורר המעבד או כל מאוורר אחר ללוח האם, במיוחד מאוררים חזקים כדוגמאת הוולקנו 7 הצורך חצי אמפר !!! (כמעט כמו שניי 120 מילימטר שפויים), חיעבור כזה יכול לגרום לעיתים לבעיות יציבות שונות במקרה הטוב, ובמקרים קיצוניים ( שלא ראיתי אף פעם ) לשריפת לוח האם...

הכל טוב ויפה, ואפשר לחבר את שלושת הפינים של המאוורר לספק אבל אז אין לנו את אפשרות המוניטור למהירות סיבוב המאורר, שלי לפחות חשובה מאד...

מה אפשר לעשות ? בקלות... לוקחים את מחבר השלוש פין, מוציאים בעזרת מברג את הפין הצהוב ( לא השחור ולא האדום), משיגים מחבר 3 פין ריק ( יש בערימות, ותמיד אפשר לחלץ אחד ממאווררים ישנים), ומכניסים את החוט הצהוב אל מיקומו בהתאמה, לפי המקום ממנו הוציאתם את החוט בהתחלה, בודקים שהכל מחוזק, ומחברים ללוח האם רק את החוט הצהוב. זה עובד נפלא, ווכה אני יכול לראות את ההמהירות של הקריסטל אורב ושל הספייר שנמצא על הוולקנו 7, ושל הספק אנרמקס שלי ללא בעיות, וללא עומס מיותר על לוח האם...

Tt עשו את זה לוולקנו 7 שלהם ( וחסר להם שלא, אף אחד לא היה מחבר חצי אמפר ללוח האם שלו), ולפי דעתי כל אחד יכול וצריך לעשות את זה למאוררים שלו... במיוחד אם משעמם וחם ;D

פורסם

לפי דעתי כל אחד יכול וצריך לעשות את זה למאוררים שלו... במיוחד אם משעמם וחם ;D

פורסם

וככה אני יכול לראות את ההמהירות של הקריסטל אורב ושל הספייר שנמצא על הוולקנו 7, ושל הספק אנרמקס שלי ללא בעיות, וללא עומס מיותר על לוח האם...

באיזו תוכנה כדאי להשתמש כדי לדעת את המהירות של כל השלושה (או יותר) ?

ללוח האסוס שלי אני משתמש ב Asus PC Probe 2.02 .

ולכרטיס הגראפי בתוכנה שסופקה יחד עם הכרטיס (המפרט למטה בחתימה).

אתה ממליץ על אחר? או שזה יספק ? יש תוכנה שתספק מידע לכוווווולם ?

פורסם

למה שלא תעשה מדריך מצולם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים