עבור לתוכן

"פיגוע בירושלים: כ-20 פצועים בפיצוץ ליד בנייני האומה"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש את אדון באן מהאו"ם שטרח עוד אתמול לגנות את תגובת ישראל בעזה, בה נפגעו ילדים פלסטינים.

פורסם

עבדתי בקו שלי באזור קרית משה וגבעת שאול,שמענו משם :'(

צריך פעם אחת ולתמיד להשמיד את החמאס,אבל הר"מ חסר אשכים.

פורסם

יש את אדון באן מהאו"ם שטרח עוד אתמול לגנות את תגובת ישראל בעזה, בה נפגעו ילדים פלסטינים.

מה אתה מצפה? הוא גם גינה את ירי הרקטות. הגינויים זה עניין פורמאלי חסרי כל השפעה. זה לא שמעמידים אותנו לדין.

אגב, שר החוץ הבריטי קרא לפיגוע אתמול "מעשה טרור מכוער". שלא תגידו שאף פעם לא זורקים לטרוריסטים "נו-נו-נו". אני עדיין מתקשה להבין למה כואב לכם שגם לנו עושים "נו-נו-נו". לא זכור לי שאמרו לנו משהו על חיסולים ממוקדים של חוליות טרור לאחר שהם ירו עלינו. אל תדאג, גם אנחנו מגנים את מי שצריך לגנות אם נפגעים אזרחים. אבל זה לא יותר מ"נונונו" כדי שיעזבו אותנו בשקט.

פורסם

כל הודעות הגינוי האלה חסרות תכלית. ממילא, אף אחד לא באמת עומד מאחוריהן.

פורסם

הם מגנים כל סוג של "אלימות" אבל כשהפלסטינים עושים את זה, זה בגלל הכיבוש.

וכשהישראלים עושים את זה, זה הכיבוש.

וכמעט תמיד האנטישמים/פרו פלסטינים יגידו את זה באותה סדרה של משפטים אחד אחרי השני.

פורסם

המלחמה על ההסברה זאת מלחמה שכנראה אי אפשר לנצח בה, יחד עם זאת זה לא אומר שלא צריך לנסות למזער נזקים או לצמצם את הפגיעה.

אני חושב שזאת טעות להניח שהגינוי של אתמול זה הגינוי של מחר ושהשפעתם זהה, יש פה מאסה שהולכת ומתגבשת של כירסום בלגיטימיות של מדינת ישראל.

ואני גם ממש לא מציע להגיע למסקנה שאם ממילא הקרב אבוד אז לא צריך בכלל להתחשב בדעת הקהל של העולם (בעיקר המערב, שנכון לכתיבת שורות אלה עדיין מחזיק ברוב הכוח הפוליטי/צבאי וכלכלי של העולם).

פורסם

הם מגנים כל סוג של "אלימות" אבל כשהפלסטינים עושים את זה, זה בגלל הכיבוש.

וכשהישראלים עושים את זה, זה הכיבוש.

חוץ מהג'יהאד האיסלאמי אף אחד מעולם לא טען את זה.

פורסם

חוץ מהג'יהאד האיסלאמי אף אחד מעולם לא טען את זה.

אתה רציני ?

זהו לב ליבו של הנרטיב הפלסטיני, וכל מי שפרו פלסטיני אימץ את הגישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים