עבור לתוכן

SCAN DISK בעייה

Featured Replies

פורסם

בדיקת ה- SCAN DISK אצלי עושה לי בעיות ואינה מוכנה לסיימה והמחשב והבדיקה מתחילה שוב ושוב ולא מתבצעת ואחר כך המחשב כותב שאיזה תוכנית שפועלת מפריעה ולא נותנת לו להמשיך אשמח לעזרה

TZ

פורסם

תריץ את זה שוב אבל הפעם ב-SAFE MODE (תלחץ F8 לפני שהמחשב מעלה את הווידוז ותבחר באפשרות), זה אמור לפתור את הבעיה.

-שי-

פורסם

תסגור את כל התוכנות שרצות ברקע וכמובן שלא להפעיל שום דבר אחר במהלך הסריקה.

פורסם
  • מחבר

זה פועל במצב בטוח אבל אני רוצה שזה יפעל רגיל כמו שצריך! ואני סוגר את כל החלונות והדברים הפועלים ברקע ועדיין זה לא פועל

אןןןף תודה לכם בכל זאת

TZ

פורסם

אז כניראה לא הורדת את הכל תלחץ על ALT+CONTROL+DELETE ותסגור שם את כל מה שלא צריך להיות

אם זה לא עובד אז אתה צריך לבטל גם את הזכרון הוירטואלי

אם אתה לא רוצה לעשות את כל זה אתה יכול להשתמש בתוכנת צד שלישי (תוכנה חיצונית) שעושה את העבודה.

זאת בעיה ידועה בווינדווז, מבחינתם (מיקרוסופט) זה כבר עובד "כמו שצריך".

-שי-

פורסם

זה באמת עובד כמו שצריך.

תפעילו קצת את השכל. איך תוכנה כלשהי תוכל לעשות סריקה על דיסק שהתוכן שלו משתנה כל שנייה? כל שינוי כזה יכול לגרום לבעייה שהתוכנה מנסה למצוא, ולכן היא צריכה להתחיל מההתחלה בשביל למצוא בעייה שהשינוי אולי עשה.

זה די אלמנטרי שבבדיקות כאלה על הדיסק הקשיח סוגרים את הכל כולל הכל לפני שמתחילים.

אם יש לך XP, תעבור ב-Task Manager ללשונית ה-Processes, ותסגור שם את כל התהליכים שמופעלים ע"י היוזר שלך (שהם לא ע"י SYSTEM, LOCAL SERVICE, NETWORK SERVICE).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים