פורסם 2011 במרץ 2214 שנים יש לי מחשב Acer Aspire 4552 עם WIN7עוצמת הקול של המחשב נמוכה מאודהאם יש למשהו פתרון?תודה רבה
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים תעבוד עם התוכנה הזאת.זה אמור להגביר את עוצמת הרמקוליםhttp://www.videolan.org/vlc/
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מה לגבי רכישת רמקולים חיצוניים ?זאת גם אופציה.אבל זה קצת יקר.ואני לא מדבר על רמקולים שאתה מניח על השולחן.יש רמקולים שמתלבשים על המסך לנחות מרבית והם עולים בערך 500 שקל ממה שאני זוכר.ויש עוד דגמים...קודם שיוריד את התוכנה ונראה לאן אנחנו מתקדמים יש אפשרות גם להוריד את התוכנה ac3 filter ולשחק איתה קצת
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים יש רמקולים ניידים הרבה יותר זולים, לא צריך להשתגע.השאלה היא אם הוא צריך כזה דבר.זה באמת כל כך חלש ? או שאפשרי לחיות עם זה ?
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים תראה שאני רכשתי לפני שנתיים מחשב נייד DELL 1525 התאכזבתי מהרמקולים בטירוף לאחר שהורדתי את התוכנה VLC העוצמה עלתה ברמה ניכרת.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר כרגע לא מתאים לי רמקולים חיצוניים.מה לגביי סרטים ביוטיוב וכד' VLC לא יעזור לי אם אני מבין נכוןתודה
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים כרגע לא מתאים לי רמקולים חיצוניים.מדוע ?הם נטענים.אתה לא צריך תמיד לחבר אותם לחשמל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.