עבור לתוכן

מתלבט בין asrock-fatal1ty לGIGABYTE P67A-UD7 לוחות אם ל2600K

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין 2 לוחות אם ל2600K -

asrock-fatal1ty

או

GIGABYTE P67A-UD7 מה עדיף ל OC ו crossfire של 5770

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום אחרת הדיון יינעל.

תוסיף את דגמי הלוחות והתקציב לכותרת.

1. מהנתונים הראשונים שסיפקת, שני הלוחות האלה מוגזמים לגמרי. אתה יכול למצוא לוחות זולים הרבה יותר שיענו על הדרישות שלך ל-OC ומערך CFX. לדוגמה GA-P67A-UD4-B3, P8P67 PRO ו-ASROCK P67 EXTREME 4 B3. כל זה בהנחה שאתה מחפש מערך x8 x8 אם אתה מסתפק במערך x4 x4 או מוותר על המערך בכלל (ראה סעיף 3) אז יש לוחות זולים עוד יותר.

2. האם ניתן להבין מהדרישה ל-CFX שהמערכת היא מערכת למשחקים? אם כן, מיותר מאוד לקנות מעבד כמו ה-2600K וה-2500K יהיה משתלם הרבה יותר.

3. הערה בקשר למערך CFX. אלא אם כן אתה משחק ברזולוציות גבוהות מאוד אני לא יודע כמה מערך כזה משתלם עבורך. היום ניתן לקבל חוויית משחק מלאה גם עם כרטיס גרפי בודד, ולאור העובדה שמערך CFX מייקר את המערכת (כרטיס גרפי נוסף, ספק כוח מתאים, לוח אם שלרוב הוא קצת יקר יותר), צורך יותר אנרגיה ופולט יותר חום, מערך כזה הוא לרוב לא כל כך משתלם.

פורסם

שתי הלוחות מרשימים אי אתה מתעקש על אחד מהלוחות תקח את הזול מבין השניים,

כמו שאמרו אתה יכול לחסוך כאן כסף על לוח אם בנוסף על מעבד כמו שאמרו ה2600K קצת מוגזם,

לגיימינג 2500K מעבד מושלם, תחסוך את הכסף לכרטיס גרפי טוב.

פורסם
  • מחבר

תקציב ללא הגבלה.

5770 CF כבר יש לי :)

ואני סגור על ה 2600K .

אני לא מעונין בלוח זול(תקציב לא רלוונטי) אלה רק ב אחד מישניהם ;D,למה 2600K ולוח יקר - אני ממש רוצה HI-End

ה ASROCK יש לו ביקורות טובות? מישהוא מכיר את הלוח או את החברה ? יכול להמליץ אליהם ?

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

אם X4 בקושי מגביל GTX480, אני לא רואה שום סיבה לנסות בכלל לנסות להתחמק ממנו עם HD5770. אבל עם אתה רוצה סתם לשרוף כסף אז כנראה שלא משנה איזה מהלוחות תיקח, שניהם יהיו הרבה מעבר למה שאתה יכול לנצל.

פורסם

אם יש לך תקציב לא מוגבל, אז הייתי חוסך קצת במעבד ובלוח אם ומביא כרטיסי מסך קצת יותר רציניים למה להשקיע 1600 ש"ח (ud7) על לוח אם כשהכרטיסי מסך שלך עולים פחות?

פורסם

אני לא מעונין בלוח זול(תקציב לא רלוונטי) אלה רק ב אחד מישניהם ;D,למה 2600K ולוח יקר - אני ממש רוצה HI-End

אלו סיבות ממש לא עניינות, כי אתה סתם משקיע סכום כסף גדול משמעותית במערכת מבלי לקבל שום תמורה, לא עכשיו ולא בעתיד, אבל זאת זכותך.

ASrock חברה מוכרת וטובה ולא צריכה להיות לך שום מניעה לקנות את הלוחות שלה.

פורסם
  • מחבר

ה asrock fatal1ty עובד ב CFX ב 8x 8x או ב 4x 4x ???

פורסם

זכותו של כל אחד לקנות את מה שהוא רוצה, אבל רק כדי שלא יווצר רושם מוטעה אצל כאלה שעוקבים אחרי הדיון, החומרה שדנים בה בדיון הנוכחי לא תתן שום תמורה עבור הכסף לאור השימושים המיועדים.

לדוגמה, לוח-אם בוחרים לפי התכונות (סוג וכמות חיבורים, תמיכה בנפח זכרון) הדרושות ממנו. אין שום טעם והגיון לקנות לוח יקר משמעותית שמכיל תכונות שאינן רלוונטיות לשימוש המיועד. לוח האם אינו תורם לביצועי המערכת (למעט העניין שצריך לדאוג שיכיל את כמות וסוג החיבורים הדרוש) ולכן אין שום הבדל בין קניית לוח זול או יקר יותר בתנאי ששניהם עונים על הדרישות של המשתמש.

ה asrock fatal1ty עובד ב CFX ב 8x 8x או ב 4x 4x ???

עיינת בכלל במפרט הלוח לפני שבחרת דווקא בו?

פורסם

לא הייתי קונה את הfatal1ty הלוח הזה אתם משלם פה יותר מותג פחות תכלס בשטח יש לך לעמת זאת את הדגם Asrock p67 extreme6 שמבחינת ביצועים ורכיבים הוא משתווה לfatal1ty וזול ממנו .

פורסם

על איזה ביצועים? אתה מדבר בטח על כמות חיבורים.

פורסם

על איזה ביצועים? אתה מדבר בטח על כמות חיבורים.

על הביצועים של הלוח עצמו הלוחות זה אותם לוחות רק הfatal1ty מגיעה עם קירור מעוצב חיבור USB מיוחד כזה (לא שמעתי עדיין עד כמה זה מהפכני)

וממשק UEFI מעוצב של fatal1ty חוץ מזה זה אותו לוח בדיוק .

גם אפשר לראות דרך האתר של הASRock בהשוואה בין הלוחות:

http://www.asrock.com/mb/compare.asp?SelectedModel=Fatal1ty+P67+Professional&SelectedModel=P67+Extreme6

אתם משלם פה יותר כסף על מותג וזהו לכן אני טוען שאם כבר הוא הולך על לוחות כאלה אז הextreme 6 תהיה הבחירה הכי טובה.

פורסם

אני אישית לא הייתי בוחר שום דבר יותר יקר מ ASROCK EXTREME 4 שזה לוח הכי משתלם וקיבל ביקורות מאוד חיוביות.

אבל זכותו של בן אדם לקנות מה שבא לו. לא יודע למה הוא בא לשאול פה, כי תשובות מקצועיות של אנשים המבינים בתחום הוא לא מקבל. אם גישה כזאת אפשר לבוא לחנות ולבקש שיתנו לך חלקים היקרים ביותר, וזהו.

פורסם

אני אישית לא הייתי בוחר שום דבר יותר יקר מ ASROCK EXTREME 4 שזה לוח הכי משתלם וקיבל ביקורות מאוד חיוביות.

אבל זכותו של בן אדם לקנות מה שבא לו. לא יודע למה הוא בא לשאול פה, כי תשובות מקצועיות של אנשים המבינים בתחום הוא לא מקבל. אם גישה כזאת אפשר לבוא לחנות ולבקש שיתנו לך חלקים היקרים ביותר, וזהו.

זה לא לגמרי נכון תראה המחיר של הextreme 4 הוא 830 המחיר של הextreme6 הוא 1000 תעשה תחשבון כמה כסף אתה מוסיף ואיזה פיצ'רים אתה מקבל בתוספת הזאת ותראה שזה בסופו של דבר כן משתלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים