עבור לתוכן

חוות דעת על דגם מחשב נייד DELL

Featured Replies

פורסם

חברים,

אני אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא של מחשב נייד שאני רוצה להביא מארה"ב:

http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dncodq2&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/8/2011&showleadtime=True

1. האם הדגם מומלץ מבחינת יחס המחיר לאיכות?

2. השימושים- צפייה בסרטים וסדרות (חלקם HD), יחובר לטלוויזית LCD של LG דרך רסיבר HD ושימוש באופיס.

3. האם ידוע לכם אם יש אחריות בארץ לדגם הזה?

4. האם יש במפרט נתונים שצריך לשנות/לשדרג בשביל השימושים בו?

תודה

פורסם

המחיר משתלם מאוד.כדאי מאוד

ואיך אתה עובר את המכס?

פורסם
  • מחבר

אני נוסע לארה"ב

פורסם

1. האם הדגם מומלץ מבחינת יחס המחיר לאיכות?כן

2. השימושים- צפייה בסרטים וסדרות (חלקם HD), יחובר לטלוויזית LCD של LG דרך רסיבר HD ושימוש באופיס.אפשרי

3. האם ידוע לכם אם יש אחריות בארץ לדגם הזה?לא ידוע

4. האם יש במפרט נתונים שצריך לשנות/לשדרג בשביל השימושים בו?לא

מחשב מומלץ מאוד

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

חברים,

אני אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא של מחשב נייד שאני רוצה להביא מארה"ב:

http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dncodq2&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/8/2011&showleadtime=True

1. האם הדגם מומלץ מבחינת יחס המחיר לאיכות?

2. השימושים- צפייה בסרטים וסדרות (חלקם HD), יחובר לטלוויזית LCD של LG דרך רסיבר HD ושימוש באופיס.

3. האם ידוע לכם אם יש אחריות בארץ לדגם הזה?

4. האם יש במפרט נתונים שצריך לשנות/לשדרג בשביל השימושים בו?

תודה

מחשב פצצה! אני רוצה לקנות אותו בסוף השנה.

רק המלצה אחת - תנסה למצוא את אותו מחשב עם FULL HD !!!! יעלה לך עוד 50-100 דולר אבל שווה!

פורסם
  • מחבר

לפי מה שראיתי אי אפשר לשדרג את המסך מחשב ב-XPS 15 ל-Full HD.

כדי לשדרג אני צריך להחליף דגם לאחד שהוא גם עם מעבד icore7 ועולה 400 דולר יותר יקר.[br]פורסם בתאריך: 23.03.2011 בשעה 15:52:55

בהמשך לתגובה הקודמת...

אני מתכוון לחבר את הנייד למסך LCD ולכן לא נראה לי משמעותי לשדרג את המסך ל-Full HD.

השאלה האם כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® GT 540M 2GB משדר באיכות FULL HD?

פורסם

ידוע לי כי הזמנה מהאתר של דל דורשת כתובת מגורים קבועה בארה"ב למשלוח , עוד משהו שתצטרך להסדיר .

אל תשכח גם שהמחיר הרשום באתר שלהם הוא ללא מיסים (שבכל מדינה משתנה בארה"ב) וגם בלי עלות משלוח.

למה לקנות מחשב בחו"ל ? יש לך אחלה מחשבים של דל בארץ בלי להסתבך גם עם מכס ואחריות.

לשימושים הרשומים מעלה (בסיסים מאוד) , אפשר למצוא בקלות מחשב זול יותר ובארץ.

כן , הכרטיס מסך תומך ב FULL HD .

בכללי , תקנו אותי אם אני טועה , כל כרטיס מסך מודרני (לפחות כאלה שיצאו מאז שיצא תקן ה FULL HD ) , יודע לשדר ברזולציה הזאת.

פורסם

chen1981 בדגמים עם מעבדי דור ראשון היו גרסאות עם FHD למעבדי I5 עם תוספת מחיר לא גדולה. חכה שיצאו כל הדגמים עם מעבדי דור שני.

כמובן שזה עניינך אבל לדעתי אם כבר קונים מחשב כזה חבל שלא יהיה לזה FHD.

פורסם

המחשב הזה הוא מעל ומעבר למה שאתה צריך.

מעבד core i5 מהדור השני, כרטיס מסך חזק, 6GB זכרון, דיסק מהיר ועם נפח גדול, וכל זאת במחשב של DELL ועוד מסדרת XPS.

המחשב נהדר,המחיר מצויין, ומנסיוני האחריות של דל מכובדת בארץ.

ההסתייגות היחידה היא, שאתה יכול להסתפק במחשב זול יותר בשביל השימושים שלך, עם מעבד מהדור הראשון, כרטיס מסך זול יותר ו 4GB זכרון. ועדיין ליהנות מסרטי HD ללא קושי.

אבל מצד שני, אני מבין את הסיפוק ממחשב שמסוגל לעשות הרבה מעבר למה שאתה צריך ....

פורסם
  • מחבר

המחשב הזה הוא מעל ומעבר למה שאתה צריך.

מעבד core i5 מהדור השני, כרטיס מסך חזק, 6GB זכרון, דיסק מהיר ועם נפח גדול, וכל זאת במחשב של DELL ועוד מסדרת XPS.

המחשב נהדר,המחיר מצויין, ומנסיוני האחריות של דל מכובדת בארץ.

בנוגע לאחריות, אני מנסה לקבל בימים האחרונים תשובה מיעל פתרונות איזו אחריות אני צריך לרכוש עם הנייד על מנת שהיא תתפוס גם בארץ. הם עונים תשובות די מעורפלות ונכון לעכשיו נראה לי שאני אקח את האחריות הבסיסית לשנה שמגיעה עם המחשב.

אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים