עבור לתוכן

איזה קירור עדיף ? i5 2400/2500K

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני קונה מחשב בקרוב, והמעבד שיהיה לו זה זה:

i5 2400 (רוב הסיכויים) ואולי 2500K ..

s1155

המליצו לי על ה- Yasya .. מה אתם אומרים ?

** הולך לעשות OC בעתיד**

פורסם

liram21, אם תקנה את ה-2400 (מעבד ללא מכפלה פתוחה) לא תוכל לבצע OC, לפחות לא OC בינוני-גבוה, מה שלא ידרוש ממך קירור High-End.

פורסם
  • מחבר

liram21, אם תקנה את ה-2400 (מעבד ללא מכפלה פתוחה) לא תוכל לבצע OC, לפחות לא OC בינוני-גבוה, מה שלא ידרוש ממך קירור High-End.

כן את זה אני יודע עם הדגמי K ולכן אני עדיין חושב אם להביא 2500K עם לוח P8P67 PRO או להביא את 2400 עם לוח פרו או M-

ניראה כבר D:

ואם אני בוחר את ה-2500K אז על איזה קירור ללכת?

כי בינתיים אין כ'כ סיקורים והשוואות בין ה- MUGEN II (שידוע בתור קירור חזק עם ביצועים טובים) לבין ה- YASYA

פורסם

אם אתה קונה את ה-2400 ולא מתכוון להחליף אותו בעתיד, אז הייתי קונה לוח מבוסס H67 כי חבל על הכסף בקניית לוח P67. בכל מקרה זה לא הפורום לדון בנושא.

ה-Yasya נוח יותר להתקנה מאשר ה-Mugen II (יכול להיות יתרון ויכול להיות שלא משנה) ואם איני טועה גם עדיף מעט מבחינת רמת הרעש. ככל הנראה הוא הבחירה העדיפה מבין השניים.

פורסם

הMUGEN 2 שקט יותר בMAX RPM..הYASYA רוע שיותר ומציג טמפ' טובה יותר במקסימום (הבדל של 3-4+- מעלות).

פורסם
  • מחבר

אם אתה קונה את ה-2400 ולא מתכוון להחליף אותו בעתיד, אז הייתי קונה לוח מבוסס H67 כי חבל על הכסף בקניית לוח P67. בכל מקרה זה לא הפורום לדון בנושא.

ה-Yasya נוח יותר להתקנה מאשר ה-Mugen II (יכול להיות יתרון ויכול להיות שלא משנה) ואם איני טועה גם עדיף מעט מבחינת רמת הרעש. ככל הנראה הוא הבחירה העדיפה מבין השניים.

תודה על העצה עם הלוח, אני אבנה מפרט עם 2500K וניראה כבר מה יהיה :)

וניראה לי שאני אלך על המוגן או על הYASYA אני כבר יחליט בחנות D:

פורסם

קח בחשבון שההתקנה של הMUGEN2 מוסבכת לעומת הYASYA שמותקן כמו הקירור סטוק.

פורסם
  • מחבר

קח בחשבון שההתקנה של הMUGEN2 מוסבכת לעומת הYASYA שמותקן כמו הקירור סטוק.

לזה אני לא דואג, תודה ! =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים