עבור לתוכן

קנית דיסקמן MP3

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעונין לקנות דיסקמן MP ומחפש המלצות על איכות שמיעה ועל אמינות המכשיר מבחינת חברות ודגמים.

אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בדיסקמן מעין זה.

תודה ,AYBBY

פורסם

יש לי של פיליפס.

נכון שהיא לא חברה מי יודע מה - כי גם אני כשאח שלי קנה די.וי.די. הוא קיבל אותו בחינם (בהתחלה הייתי בטוח שהוא דרק)

אבל אחרי זמן שימוש ארוך מאד בו אני יכול להגיד לך הוא מעולה ואחלה איכות.

הוא עבר מאה נפילות אבל לא סתם נפילות - ריסוקים רציניים ותוך כדי אפילו שמעתי מוזיקה ולא שמתי לב שהוא נפל (עד שהעירו לי).

יש לי דיסקמן שלהם והוא מעולה אבל אל תקנה של פיליפס אני ממליץ לך לקנות משהוא עם שם טוב - שיהיה לך אחריות

הייתה לי בעיה קטנה בו התקשרתי ליבואן שלהם והוא אמר לי שאין מצב שיתקנו לי אותו.

סתם היה לי משהמם אז טילפני לפנסוניק וזיבלתי להם שקניתי דיסקמן שלהם והוא נדפק אמרו לי לבוא ל..... והם יתקנו

או יחליפו בחינם - זו דוגמה לחברה טובה עם שרות מעולה.

פורסם

פיליפס חברה מאד טובה בדיסקמנים יותר טובה מפנסוניק...

בכל אופן, תן תקציב שנוכל לדעת מה התחום.

פורסם

שמע יסר כניראה לא מתא את PHILIPS כחברה משהו אבל הוא אמר תוצאות של בדיקות ויכול להיות שPHILIPS יותר טובים מPANASONIC אבל אני ממליץ על הIRIVER כי הם מאוד קומפאקטים!! ואמינים ויש לכמה מהפורום דיסקמנים שלהם

פורסם
  • מחבר

יום טוב לכולם.

תודה על התגובות . הסיפור המלא הוא שאני מתעתד לקנות את ה-CD בארה"ב בטווח מחיר של עד 100$ ומכיון שכך חשוב שזו תהיה חברה בעלת אמינות ורצוי שאף עם אחריות גלובלית.

אגב, האם יש שיכלולים מיוחדים בתחום ה-CD ל-MP שכדאי לחפש?

תודה ולהתראות,AYBBY

פורסם

שיכלולים?

משקל, נוחות, צג נוח, שלט (עם צג?), זמן סוללות, AntiSkip גדול הן לדיסקים והן לmp3.

נסה למצוא את הטוב ביותר תחת המחיר שהצבת.

כשתגיע לחנות שיראו לך את הדגמים הכי טובים שיש להם עד 100$. :) פשוט וקל. ובין הדגמים תראה למי יש את המאפיינים הטובים ביותר.

פורסם

דיסקמנים של אייריבר נחשבים מאד טובים. בייחוד האייריבר 400 ו550.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים