עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך GTS 8800

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit.

באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך.

ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים.

ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10).

אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות.

אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק.

תודה רבה

פורסם

תנסה למחוק לחלוטין את הדריוור קיים, ואז להתקין מחדש את הגרסה העדכנית שאותה תוריד מאתר היצרן.

כמו כן, מה טמפ' הכרטיס במנוחה ובמאמץ?

פורסם

נשמע כמו בעיית חומרה אבל שווה לנסות קודם את הצד התוכנתי,

כמו שאמר קודמי תסיר את הדריבר תנקה שאריות שלו עים התוכנה DriverSweeper רצוי במצב בטוח,

לאחר מכן תעשה התקנה נקיה של הדריבר האחרון של הכרטיס שלך אים הבעיה ממשיכה יכול להיות מאוד שהכרטיס עשה את שלו.

תבדוק גם טמפרטורה יכול להיות וזה ארטיפקטים בגלל היתחממות יתר של הכרטיס.

פורסם

נשמע כמו תופעת לוואי של התחממות. מה הטמפרטורות שהכרטיס מגיע אליהן במאמץ?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

ניסיתי ניקוי והתקנה מחדש של דריבר זה לא עזר, ניסיתי גם ניקוי של המגעים והסלוט.

אני לא חושב שזה קשור להתחממות כי זה קורה בהעלאה של BIOS ממחשב קר. קשה לבדוק כי הכרטיס לא מזוהה.

אני חושב שאני אאלץ לקנות חדש כנראה GTS450

תודה

פורסם

בדיקה אחרונה שאני ממליץ לך לעשות לפני שאתה הולך לקנות כרטיס מסך חדש זה להתקין את הכרטיס הנוכחי במחשב אחר ולראות אם מתרחשות תופעות דומות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים