עבור לתוכן

[בעיה] צליל גבוה מהמחשב..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מבין בזה שום דבר אז מי אמר שזה רעש יוצא דופן ?

אולי זה סתם הרעש של ההרדיסק ואולי זה נשמע קצת יותר חזק וחד בגלל שהמארז רועד יחד איתו ?

זה מה שאני מנסה לומר לך מההתחלה.

הכל יכול להיות.

יש סיבה מיוחדת להתרגש מהעניין ולהתחיל מרדף שווא ?

אם אתה ממש מודאג לנתונים שלך אתה צריך גיבוי בכל מקרה.

עצה שלי, קנה עוד הרדיסק ותעשה גיבוי.

אם אחד מהם ימות אתה מסודר.

הרדיסק עולה גרושים. :nixweiss:

הבעיה היא שאין לי עכשיו איך לקנות בגלל זה אני מודאג

ורק הצליל הגבוה מטריד אותי.. [מההארד דיסק]

ואם אני קונה הארדיסק חדש נגיד..

עדיף חיצוני?

וכשמגבים HDD ההתקנות לא יהיו שם?

פורסם

לצורך גיבוי אין עדיפות לחיצוני.

אם אין צורך בחיצוני תמיד עדיף פנימי.

גיבוי בסיסי זה העתקת קבצים.

אם אתה רוצה גם אפשרות שיחזור למערכת הפעלה וכל מה שקשור בזה, אתה תצטרך לקחת שליטה על נושא הגיבוי וללמוד איך עושים את זה.

פורסם
לצורך גיבוי אין עדיפות לחיצוני.

אם אין צורך בחיצוני תמיד עדיף פנימי.

הכונן של הגיבוי אמור להיות מנותק מהמחשב כשלא מתבצע גיבוי :

הספק של המחשב יכול להישרף ולשרוף את 2 הכוננים. אם כונן הגיבוי היה מנותק, היית יכול לשחזר ממנו אחריי תיקון המחשב

המחשב יכול ליפול למשל בזמן שמעבירים אותו ממקום למקום או אם הוא מהתחלה עומד במקום גבוה. אם כונן הגיבוי לא היה נשאר במארז, הוא לא היה נדפק בנפילה

מערכת ההפעלה שבמחשב יכולה להכיל וירוסים, והם יהרסו גם את כונן הגיבוי והתוכן שלו (ברגע החיבור אם הוא לא מחובר כל הזמן). אם בכונן הגיבוי עצמו היתה מותקנת מערכת הפעלה שניה, והיית עושה בוט ממנה בלבד כשהכונן מחובר, הוא לא היה נפגע

פורסם

אני לא יכול לומר שמה שאתה אומר זה לא נכון.

ובכל זאת זה מצחיק אותי כי זה קצת מגוחך.

עם ספק כוח נורמלי הסיכוי הזה שואף לאפס.

ליפול בהעברה, למה שמישהו יעשה דבר כזה ? לאדם כזה יש סיכוי פי 100 יותר גדול להפיל ולהרוס את הכונן החיצוני. :lol:

הפעם האחרונה שוירוס הרס לי משהו היתה לפני המצאת הגלגל, בשביל זה יש אנטי וירוס.

הקטע עם וירוסים זדוניים באמת זה שהם לא מוצלחים כל כך בלשרוד את ההרס של עצמם :lol: ואת שלבי ההגנה הטבעיים של עולם המחשבים.

וכונן גיבוי כמעט תמיד גם ישמש לאיחסון דברים במקום למחוק אותם (וגישה אליהם מדי פעם או על בסיס קבוע).

זאת התפתחות כמעט וודאית של השימוש. :nixweiss:

פורסם

גיבוי מיועד מהתחלה למקרים שמשהוא נדפק. אתה אומר שהספק איכותי והסיכוי שהוא יידפק שואף ל 0, באותה מידה ניתן לאמר שהכונן הקשיח שעומד במחשב איכותי והסיכוי שהא יידפק שואף ל 0 וכו

נכון שיש סיכוי גבוה יותר להפיל את הכונן הקשיח החיצוני, אבל הסיכוי שהוא והמחשב יפלו בו זמנית ובלי קשר אחד לשני שואף ל 0 - אם הפלת את הכונן החיצוני, אתה יכול לקנות חדש ולגבות שוב את המחשב. כשהכוננים עומדים אחד לייד השני בתוך המחשב, אם המחשב נופל יש יותר סיכוי שהם יידפקו בו זמנית ואז המידע אבוד

אנטיוירוס הוא לא הגנה מוחלטת. אני רואה את זה כשמחשבים (של אנשים שמבינים במחשבים ויש להם אנטיוירוס מעודכן וכו) משאירים אצלי autorun.inf ב USB שאני מכניס אליהם וכו. כמו קודם, גיבוי הוא למקרים שמשהוא כבר נדפק - כשהכול עובד תקין לא צריכים לפתוח את הגיבוי

כל קובץ ששמור אל כונן אחד בלבד (או בתוך המחשב או בכונן החיצוני) - הוא קובץ שאין לו גיבוי. אם אתה מחזיק קבצים חשובים בכונן החיצוני בלבד, זה נכון גם אליהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים