עבור לתוכן

הSOUNDSTICKS מול מערכת של חצי מליון שקל !! :) ..(לינק)

Featured Replies

פורסם

במקרה נתקלתי....אני כבר כמעט חודש עם ה SOUNDSTICKS III והתחלתי לחזור לספריית ה MP3 שלי בתדירות גבוהה יותר כי פשוט ה SOUND שלהם מדהים אותי כל פעם מחדש !!!! כל סוג מוזיקה כל סוג צליל !! אז הרצתי חיפושון קטן ב GOOGLE על הדגם הזה ובכלל למה הוא משתווה בטווח מחירים הזה או למעלה ממנו (כבר קניתי אני יודע אבל סתם שיהיה ...) והגעתי במקרה לכתבה המצחיקה הזו ! בעל חנות (אוודיופיל) החליט לבדוק את איכות ה SOUNDSTUCKS מול רמקולים + קדם מגברים ומגברים בשווי של חצי מליון שקל !!!!!! ::):lol::screwy::smile1:

נחמד לראות מה ש650 שקל בבאג מסוגלים להביא ! (היה מבצע מה לא תקנה ?... במיוחד שHK\רולס רויס באה לקראת העניים ב SALE ) ;D

אני רואה פה הרבה שאלות "איזה רמקולים כדאי לי לקנות עד 400 ...עד 600 ...עד 2000 ...."

חברה - שמעתם את ה SOUNDSTICKS !?!? אם לא , הגיע הזמן ...

אני לא אוודיופיל ! אבל שאני שומע צליל טוב אני שומע צליל טוב ! ...

סתם נחמד אם יש לכם קצת זמן :

http://www.atpm.com/10.04/soundsticks.shtml

פורסם

לא טרחתי לקרוא את הקישור שהבאת

אבל יצא לי לשמוע פעם את הרמקולים הנ"ל (סניף באג בקניון פ"ת) ולא הבנתי על מה "הרעש" - לי הם נשמעו זוועה (.......אולי קצת הגזמתי בתיאור)

פורסם

וואו מחזיר אותי 6 שנים אחורה כשאני קניתי את המערכת ונתקלתי בכתבה הזו.

אני מציע לך לא לקחת שום דבר שנכתב שם ברצינות. הבן אדם הוזה וככל הנראה צריך אשפוז, או שהוא חירש.

אין שום סיכוי שהמערכת הזו טובה יותר גם ממוניטורים ב1,500 שקל (ובטח שלא מהסולו 6/7).

פורסם
  • מחבר

נו ברור !!! חייבים לשמוע אותם בחדר שקט

סתכל איך הם מחוברים בחנות ! עם 1000 מפצלים בייחד עם רמקולים אחרים ...וכמובן שהם תצוגה ובדר"כ אם ממש תציק למוכר הוא יודה בסוף :

"אחד הרמקולים דפוק אחד הטוויטרים לא פועל " שברקע צועקת אמא : "הלו מוכרצ'יק ! לבן שלי בן 9... הרדיסק 500 מגה יספיק לו !!?? " :nono::kopfpatsch:

כמובן הכי חשוב אקוסטיקה ...

קיצר לשמוע אותם רק בחדר רגיל ושקט אצל מישהו, לא בחנות גדולה ופתוחה שהם מחוברים ל1000 פיצולים ונטחנו בפול ווליום בטח עשרות פעם ביום ולכן ניפגמו ...

פורסם

אולי הוא אהב יותר את "חתימת הצליל" של הHK, שורה תחתונה היא שאין סיכוי שהם יהיו דינאמיים ומפורטים יותר מהgenesis האלה. לא קביל פיזיקלית, רמקולים צריכים גודל אין מה לעשות.

פורסם

יותר יפים מאשר אופים זה בטוח.

יש לי מערכת של אלטק בת 10 שנה, שעלתה לי לא מעט אז, ובאמת, שקשה לי למצוא לה תחליף ראוי היום.

גם הSS III לא לטעמי ממש - והם שוכבים אצלי בארון כבר לא מעט זמן.

פורסם

לא שמתם לב למה שהוא כתב במשפט האחרון:

"Happy April Fool’s Day."

;D

פורסם

דווקא אני מבסוט מהם, ברגע ששידכתי אותם לכרטיס קול טוב הם נותנים תמורה מצויינת...

פורסם

בולשיט. :)

לא רק שאני לא מאמין לקטע של הVS רמקולים בחצי מליון שקל, אני גם לא מאמין שהם טובים יותר מהסולו 7.

פורסם

לא שמתם לב למה שהוא כתב במשפט האחרון:

"Happy April Fool’s Day."

;D

נראה שגם כמה מגיבים אחריך לא שמו לב למה שאתה כתבת. בפעם הבאה לטרוח לקרוא (או כמו שאני עשיתי, דיפדפתי לסיכום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים