עבור לתוכן

2 זיכרונות בודדים או קיט?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות 2x4GB למפרט חדש, רציתי לקנות את הקיט של g.skill 1333mhz אבל הוא לא נמכר בKSP .

וקיט g.skill של ה1600mhz עולה ב200 שח יותר.

זה משנה אם אני קונה 2 זכרונות בודדים של g.skill מאותו הסוג במקום קיט, במידה והמחשב עובר מבחן מאמץ בחנות?

פורסם

כל עוד שני הזכרונות הבודדים שאתה קונה הם זהים (כלומר קונה 2 יחידות של מודול זכרון מסוים) זה למעשה כמו ערכה.

אם אתה קונה זכרון לפלטפורמת SB אז תקפיד שמתח העבודה שלו הוא 1.5V.

סתם שאלה, ייתכן שיש לך סיבה טובה מאוד לכך, אבל למה אתה קונה כבר עכשיו 8GB של זכרון?

מחקתי את הדיון הנוסף שפתחת מכיוון שהנחתי שפתחת שניים בטעות בגלל שהשרת של האתר הפסיק להגיב לכמה דקות בדיוק כששלחת את ההודעה.

פורסם

מה הבעיה לקנות במקום אחר את זוג הזכרונות אם אין אותו ב-KSP.

לא רואה שום בעיה עם זה. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה לקנות במקום אחר את זוג הזכרונות אם אין אותו ב-KSP.

לא רואה שום בעיה עם זה. :nixweiss:

אני קונה שם מחשב שלם נראה לי מוזר לקנות חלק אחר בחנות שונה ואז לתת להם להרכבה :) במיוחד אם באמת אין הבדל בין קיט לבודדים.

אם אתה קונה זכרון לפלטפורמת SB אז תקפיד שמתח העבודה שלו הוא 1.5V.

סתם שאלה, ייתכן שיש לך סיבה טובה מאוד לכך, אבל למה אתה קונה כבר עכשיו 8GB של זכרון?

אכן SB , המערכת אמורה לשמש אותי לתלת ועריכה (עם OC בינוני - נמוך במידה וזה רלוונטי).

אם כך מה היית ממליץ לי לעשות? לקנות 2 מאלה כבודדים:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=11261

ללכת על קיט של חברה אחרת כמו :

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=12140

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=11905

או שבכלל ההמלצה של המוכר מומלצת ושווה את התוספת של ה200 שח:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=11916

פורסם

אתה יכול לקנות 2 יחידות מהזכרון שאתה רוצה. זה בדיוק כמו ערכה.

אין שום משמעות להבדל בתדר בין 1333 ל-1600 הדבר היחיד שחשוב לבדוק הוא המתח. איזה לוח-אם יהיה במערכת?

פורסם

אפשר לחשוב מה יש להרכיב בזיכרון, או בכלל בהרכבת מחשב מאפס.

לא רואה בעייה ברכישת "מחשב" בלי זיכרון כאשר את הזיכרון תוסיף כשתיקח אותו מהם. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

Chevy זה מרגיש לי קצת כמו לבוא עם בקבוק קולה משלך למסעדה, יכול להיות שזה רק אני. בכל מקרה יותר נוח לי להזמין את כל המחשב כולל ההרכבה במקום אחד.

About:blank קיבלתי בחנות המלצה על הAsus p8p67 b3, אם יש לך דעה עליו או שזה משנה משהו אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

הוא בסדר גמור אך קצת יקר לדעתי.

לפי האתר של החנות חוץ ממנו וה-P8P67-M אין ממש לוחות B3 אחרים לערכת השבבים P67.

הייתי שואל לגבי הזמינות הצפויה של P67A-UD3 של Gigabyte (בהנחה שהוא עונה על הדרישות שלך).

פורסם

אני פשוט לא מבין למה "לזרוק" 200 שקל (שזה ההפרש הרי) בשביל ש"תרגיש טוב" עם זה.

אתה לקוח, וכל חנות שהיא בסופו של דבר רוצה להרוויח ורוצה את הכסף שלך. בתור צרכן נבון שבא להתייעץ ועושה סקר חכם אז למה לא לייעל את כל התהליך.

אני אישית את המחשב שלי הרכבתי מכל מיני חנויות בזמנו כאשר זה התחלק בין 3 חנויות שאני סומך עליהן ופיזרתי את הרכישות לפי המחיר הזול וחשיבות החלקים מבחינת מימוש אחריות במידת הצורך. ישבתי אח"כ בבית והרכבתי תוך 20 דק' ברגוע את המחשב וזהו. (לצורך העניין אפשר בפחות זמן, אבל לא מיהרתי).

ואתה עוד חושב על הרכבת זיכרון? זה בדיוק לוקח שתי נשימות לשים זיכרון במחשב (נשימה לכל זיכרון ;D )

החלטה שלך והכסף שלך, אבל זו דעתי.

בהצלחה ותתחדש. ;)

פורסם
  • מחבר

chevy אני בהחלט רואה את הנקודה שלך בהנחה ואני יכול להרכיב בעצמי את המחשב ולא צריך אחריות עליו כמערכת שלמה (יש את הקטע עם המדבקה) אבל אין ממש טעם להדיין על זה, במיחוד שעכשיו ברור שאני יכול לקבל את אותו הזיכרון במחיר זהה רק ב2 סטיקים בודדים. תודה :)

About:blank למעשה שאלתי (זה היה הלוח אם שרציתי במקור) לפי המוכר מסך המערכות שיצא לו לבנות עד עכשיו עם P67 בחנות, המערכות עם הלוח של אסוס היו מהירות יותר (התקנת הוינדוס לקחה 2 דקות פחות) מהלוחות של גיגהבייט

פורסם

ממתי האחריות היא על מערכת שלמה? לכל רכיב אחריות משלו ויבואן משלו.

איזו מדבקה? מדבקה היה אי שם בשנות ה-90, עדיין שמים את זה כדי שלא יפרקו/יפתחו? ואם אני רוצה לנקות אבק ::) מה זה השטויות האלה. :facepalm::bash:

בכל מקרה, לדעתי עדיף לקנות סטיק של 4GB כרגע ולהוסיף אח"כ עוד במידת הצורך. לקנות 2X2GB לא חכם במיוחד. ואם אתה רוצה יותר אז זה 2X4GB שזה מעולה ונותן עוד אופק שדרוג. ממילא המחירים מאד נמוכים כ-210 לסטיק של 4GB, אז למה לא :)

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה יותר אז זה 2X4GB שזה מעולה ונותן עוד אופק שדרוג. ממילא המחירים מאד נמוכים כ-210 לסטיק של 4GB, אז למה לא :)

זה בדיוק מה שכתבתי 2x4gb.. :)

פורסם

בקשר למה שאמר המוכר, אני אענה על זה ככה:

לוח-אם לא משפיע על ביצועים. לוח האם אינו רכיב אקטיבי במערכת ולכן אין לו "ביצועים". הוא בסך הכל (וזאת קצת הגדרה בעייתי כי הוא כן רכיב חשוב) קושר בין כל הרכיבים (מעבד, זכרון, מערכת אחסון, שבב גרפי אם נמצא על כרטיס ייעודי ועוד). כל עוד שתקח מערכות זהות המבוססות על אותם רכיבים ורק תחליף כל פעם אין לוח אם לאותה הפלטפורמה, אז אפילו במבחני ביצועים סינתטיים תקבל תוצאות כמעט זהות (הבדלים של נקודות ספורות). בפועל אין שום הבדל בשום הבדל.

אתה יכול לקנות את הלוח כמובן, זה לא שהוא לא טוב, פשוט המחיר שלו לטעמי קצת גבוה מדי בהתחשב בכך שהוא לוח בסיסי למדי מבחינת היצע התכונות. אבל זה מה שיש בהיצע של החנות אז מלבד לברר על ה-P67-UD3 או לבדוק אם ה-P8P67-M מתאים לך, אין הרבה מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים