פורסם 2011 במרץ 2114 שנים היי,אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שנובעת מחוסר בקיאות בהבדלים ויכולות של שפות.קיים תהליך של פיתוח שרוצים להתחיל אותו כבר עכשיו ואני לא בטוח שאני יודע לאיזה כיוון ללכת. הרעיון הוא לפתח אפליקציה סלולרית לעסקים בעלת יכולות מסויימים שתעבוד מול מסדי נתונים. האם אפליקציות של בנקים כמו "ארנק אלקטרוני" כפי שקוראים לו מבוסס על פיתוח של שפה אחת מסויימת או שלכל מכשיר יש את הפיתוח הספציפי שלו.אכן השאלה עדיין לא ממוקדת אבל בהחלט זו השאלה הראשונהתודה למתייחסים
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים כל מכשיר סלולרי עובד עם שפה מתאימה לו. לדוגמה, אפליקציות לiPhone כתובות ב-Objective-C ואפליקציות לאנדרויד כתובות ב-Java.הועבר לפורום הרלוונטי.
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים ניתן לכתוב לאנדרואיד בעוד שפות מלבד JAVA אבל באופן אישי אני חייב לומר שאין קל מזה ודוגמאות הקוד של גוגל מובאות בJAVAל windows phone 7 כותבים dot.net וגם יחסית קל (expression blend עושה את זה עוד יותר קל)בקיצור, כל מכשיר לגופו.לגבי בסיסי נתונים, השאלה האם אתה מחפש בסיס נתונים במכשיר הטלפון או בשרתכמובן שבשרת תשים מה שאתה רוצהבאנדרואיד וWP7 יש SQLLite
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים תתמקד באחת השפות, לא כ"כ משנה איזו, תלמד אותה היטב, תתכנת. אחרי זה כשיהיה לך ניסיון תוכל לדלג בין שפות בקלותיחסית הרי העקרונות זהים.ניסיון זה הכי חשוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.