פורסם 2011 במרץ 2114 שנים מחבר הנה תמונהאתה רוצה לראות גם תמונה איך זה כשהגוף קירור יושב על הכרטיס?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר היום אני אצלם את הכרטיס עם הקירור פשוט אתמול פירקתי אותו ולא היה לי כח להחזיר שוב היום אני אעשה את זה ואני אשלח צילום פה בדיון
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים הרכיב הזה זה גביש שהוא בדרך כלל חלק ממעגל מתנדכפי שכבר נאמר רצוי שגוף הקירור ישב צמוד על המעבד הגרפיאני ממליץ שגוף הקירור לא ישב צמוד לגביש (זה רכיב שרגיש ללחץ ולטמפ' קיצונית)
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים מחבר אז איזו אפשרות יש לי עם הגוף קירור הזה ?לחתוך את החלק של הרגל של הבסיס שנוגע בגביש הזה?
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים מחבר אבל זה לא לחתוך את הקירור, זה רק לחתוך את הרגל של הבסיס, ובהתחשב בזה שהקירור עולה 80 שח אז זה לא כזה נורא, לא?
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים אתה יכול לחתוך אותו אם זה לא יעשה בעיה אחרת (שחייבים את החלק הזה כדיי שהוא יחזיק אל הכרטיס וכו)יש לי כרטיס מסך שבו היתה בעיה דומה (הקיררו נכנס בגביש ו 2 קבלים) אז חתכתי אותו קצת איפה שהגביש וההעברתי לצד השני של הפלאטה את הקבלים
פורסם 2011 במרץ 2414 שנים מחבר איך העברת לצד השני את הקבלים?אין איזה סדר שהם צריכים להיות בו?ובמה נעזרת כדי לחתוך את הבסיס של הקירור?
פורסם 2011 במרץ 2514 שנים חיברתי את הקבלים לאותם נקודות מהצד השניחתכתי את הקירור אם דיסק אבל אפשר אם מסור קטן / משייף וכו[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.