עבור לתוכן

עזרה, התלבטות בין שני מסכים.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי, שימושים סרטים עבודות, גיימינג וכו'...

אני מתלבט בין שני מסכים של סמסונג 23 אינץ', אני לא רואה ביניהם הבדל אז אני לא יודע מה עדיף אבל יש ביניהם פער של מאה + שקל

מסך ראשון

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9877

מסך שני

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10793

אם אין ביניהם כל כך הבדל אז נראלי אני אבחר ביותר זול, מה אתם אומרים?

פורסם

ה2333T גם זול יותר וגם טוב יותר (פאנל VA איכותי יותר - שים לב לנתון זויות הצפייה).

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז אתה ממליץ על הזול יותר?

יש לך אולי מסך אחר להמליץ לי מחברה אחרת או שאתה אומר לקנות את המסך הזה וזהו?

פורסם

ברמת המחירים הזו - אין משהו עדיף.

פורסם

תוסיף עוד 100 שקל ותקנה את samsung bx2335 שזה מסך led ולא lcd.

קניתי אותו לפני שבועיים וזה מסך פשוט מדהים!!!

ממליץ

פורסם

בפועל הLED פה מספק רק צריכת חשמל נמוכה יותר ואולי מסך יותר דק וזה הכל, אין בפועל שיפור איכות. שני המסכים הם LCD וההבדל בניהם הוא התאורה האחורית שבדגם שהבאת היא LED במקום פלורסנט. חשוב להבין שהתאורת LED במסכי מחשב בימינו לא מביאה לשיפור באיכות או כל דבר שקשור לאיכות (בפועל ולא בתיאוריה).

הפאנל ב2333T הוא משמעותית יותר מתקדם ולכן מספק תמורה טובה יותר בכל הקשור לאיכות התמונה (זוויות צפייה, צבעים וניגודיות וכדומה).

לא לכולם ההבדל הזה קריטי ופאנל TN בהחלט יכול לספק לא מעט אנשים בשביל להצדיק מחיר זול יותר. אם המחיר של מסך עם פאנל VA הוא טוב יותר אז כאן כבר צריך להפעיל שיקול דעת לגבי שאר המאפיינים שחשובים לצרכן.

פורסם

אישית הייתי מוסיף עוד קצת ולוקח פאנל IPS כלומר את ה DELL U2211H או DELL U2311H שהם טובים יותר מה2333T של SAMSUNG שכל כך אוהבים להמליץ פה.

חוץ מזה PVA לא בדיוק טוב למשחקים מהמריחות-GHOSTING שהוא מציג, הוא מתאים יותר לשימושים כללים.

פורסם

מה שהצגת פה לא ממש קשור לPVA אלא יותר לדגם שממש לא מיועד להיות מסך גיימרים ובטח לא במחיר הזה. על מחיר כלכך זול לפאנל איכותי יש פשרות.

למי שיש יותר תקציב בהחלט מומלץ לקחת את הU2311 כי זה פשוט מסך יותר טוב מכל הבחינות (ז"א משלמים יותר ומקבלים יותר).

מה שכן לא כולם מחפשים את היותר טוב ביותר כסף ואני חושב שאוהבים להמליץ פה על הסמסונג כי הוא אלטרנטיבה טובה למי שמחפש מסך זול של 600-800 ש"ח למחשב רגיל ומתכוון לקנות מסך עם פאנל TN במחיר הזול הזה.

אני בטוח שמי שמחפש מסך בתקציב של 1300-1400 ש"ח, לא ממליצים לו על הסמסונג כבחירה ראשונה ואני גם לא בטוח שהוא ייקנה אותו.

פורסם

אתה צודק בדבריך, אבל הבעיה במסך של סמסונג הוא שהוא לא מיועד למשחקים (מה שאני חווה על בשרי) למרות כל המלצות עליו כן בפורום (וחבל שלא מציינים זאת), מה שכן איכות התמונה שלו הרבה יותר טובה מכל מסך TN שראיתי.

מה שכן אני כרגע בהתלבטיות האם להחזיר את המסך ולעבור לדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים