עבור לתוכן

התלבטות בין LG W2220P לבין DELL U2211H

Featured Replies

פורסם

שלום

המחשב הביתי שלנו משתדרג בשעה טובה ממסך 17" CRT למסך שטוח. התקציב גמיש.

השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות OFFICE. משערת שעם מסך ראוי אתחיל לראות סרטים מדי פעם.

שולחן העבודה שלי בעומק 60 ס"מ כך שאינני מעוניינת במסך רחב מדי.

חשבתי להסתפק במקסימום 22 ".

לאחר קריאת ביקורות רבות הצטמצמתי לשתי האפשרויות הללו: LG W2220P ו- DELL U2211H (או בגרסת ה-23 אינץ')

מקריאת המפרטים אני מבינה שההבדל העיקרי ביניהם הוא ש-DELL הוא FULL HD ו-LG אינו.

וכן שב-DELL יש חיבורי USB וב-LG אין. ובכל זאת שניהם מקבלים ביקורות מצויינות.

אשמח לשמוע אם יש למישהו דעה או מידע שייתכן ונעלם מעיני, לגבי העדיפות של אחד ממסכים אלו על פני השני.

כמו כן אשמח לשמוע מהו היתרון של 23" בדגם זה של DELL (כל הביקורות מתייחסות ל-23" וכמעט אף אחד לא מתייחס ל-22")

בתודה רבה מראש!

פורסם

שלום וברוכה הבאה לפורום.

:hi:

אופציה נוספת שיש לשקול היא הDELL 2209WA, שהוא המקביל המלא לW2220P מבחינת גודל ורזולוציה.

הU2211H והU2311H נבדלים, כמדומני, רק בגודל. לכן, בכל מקרה הייתי מעדיף את הU2311H היותר גדול במקצת, במיוחד כשהתקציב לא לוחץ.

אם אין דרישה מיוחדת לFull HD, ייתכן שדווקא הW2220P/2209WA יהיו עדיפים. היתרון של ה2209WA הוא בחיבורי הUSB, בעוד שלW2220P יש חיבור HDMI בנוסף לDVI, שאין ב2209WA.

פורסם

איכות התצוגה בדל טובה יותר

אורך החיים של LG קצר יותר ויש להקפיד יותר על כתב האחריות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם על התגובה המהירה ! :)

בהמלצתכם אני יורדת מה-LG ואתמקד בשני הדגמים הנ"ל של ה-DELL

U2311H 2209WA

ברשותכם אשמח לדעת רק -

1. אם יש לאחד מדגמים אלו של יתרון ע"פ משנהו - עבור השימושים העיקריים שלי - אופיס ואינטרנט

2. האם רזולוציה גבוהה היא יתרון או חסרון בשימושים אלו?

3. עד כמה תכונה של FULL HD משמעותית בצפייה בסרטים והאם רלוונטית גם בשימוש אינטרנט ואופיס?

בתודה רבה מראש ובברכה,

ג'וי

פורסם

איכות התצוגה בדל טובה יותר

אורך החיים של LG קצר יותר ויש להקפיד יותר על כתב האחריות

שטויות.

ל W2220P ול 2209WA יש בדיוק את אותו פאנל ולפי מיטב ידעתי איכות הבניה של LG טובה יותר והוא מגיע עם חיבור HDMI.

2209WA ו W2220P כמעט זהים.

הוא יחסית יקר ולכן לא משתלם לקנות אותו.

תודה רבה לשניכם על התגובה המהירה ! :)

בהמלצתכם אני יורדת מה-LG ואתמקד בשני הדגמים הנ"ל של ה-DELL

U2311H 2209WA

ברשותכם אשמח לדעת רק -

1. אם יש לאחד מדגמים אלו של יתרון ע"פ משנהו - עבור השימושים העיקריים שלי - אופיס ואינטרנט

2. האם רזולוציה גבוהה היא יתרון או חסרון בשימושים אלו?

3. עד כמה תכונה של FULL HD משמעותית בצפייה בסרטים והאם רלוונטית גם בשימוש אינטרנט ואופיס?

בתודה רבה מראש ובברכה,

2

ג'וי

209WA יחס תמונה של 16:10 רזולוציה של 1680X1050 והוא קצת יותר קטן.

U2311H יחס תמונה של 16:9 כלומר הוא קצת יותר רחב ורזולוציה של 1080X1920.

לשימושים שלך מומלץ 16:10 ורזולוציה של 1680X1050 מהסיבה הפשוטה שFHD בגדלים האלה לא מהווה יתרון מה שהוא יתן לך זה שטח עבודה גדול יותר ופונטים קטנים יותר בגלישה ועבודה מול טקסט וזה לא נוח, לדעתי לפחות.

שני המסכים בסרטון,

פורסם

לי יש את ה 2209wa

וההמלצה שלי היא שתקנה את ה u2311h מהסיבות האלו :

1)יש לך יציאה דיגיטלית נוספת (displayport ) שאין ב2209wa וזה יכול להיות שימושי בעתיד למקרה שתרצה לפנות את יציאת ה dvi

למטרה אחרת

2)יש לך יחס של 16:9 ורזולוציית full hd ככה שתקבל תמיכה בהרבה מכשירים (ממיר HD \ נגן blu-ray וכו.. ) בלי שום עיוות בתמונה

3)ה u2311h חדש יותר וכנראה dell הפיקו לקחים מטעויות במסכים הקודמים

4)את הפונטים אתה יכול לשנות על ידי שינוי הגדרות DPI במערכת ההפעלה ואח"כ אין ממש הבדל בין רזולוציה של 1680x1050 ל 1920x1080 ככה ש "כתב קטן" אתה לא תראה ב u2311h

5)המסך גדול באינץ אחד יותר מה 2209wa

פורסם

3)ה u2311h חדש יותר וכנראה dell הפיקו לקחים מטעויות במסכים הקודמים

בלי התייחסות לשאר הדברים, על אילו טעויות אתה מדבר? אתה סתם מניח שמסך חדש יותר בהכרח מתקדם יותר? כי המסקנה שלי מקריאה של מספר גדול יחסית של חוות דעת על המסכים היא שמבחינת איכות תמונה נטו - ה2209WA עדיף על הU2311H.
פורסם

אני לא אומר שמסך חדש מתקדם יותר אלא שיכול להיות שתקלות קטנות ובעיות נפוצות תוקנו או שדברים תוכננו באופן שימנע את הבעיות

פורסם

קצת באוויר הדברים שאתה אומר... יכול להיות שבעיות מסוימות שאף אחד לא יודע מהן תוקנו. אולי. ויכול להיות שגם בעיות חדשות שאף אחד לא יודע מהן התווספו. אז איפה זה משאיר אותנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים