פורסם 2011 במרץ 2014 שנים אוקי אז אני רוצה תכרטיס GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E אבל ראיתי גם ת HD 5770תגידו יש הבדל ממש ענקי ? אם כן בכמה אחוז ?יהיה צבר בקבוק : INTEL COURE 2 DUO E 7500 ?
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים הGTX460 טוב יותר.יהיה לך צוואר בקבוק עם המעבד אבל OC יכול לשפר את הביצועים משמעותית.
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים אם אכן יש צוואר בקבוק (והגיוני שיש) ההבדל יהיה מאוד מאוד משמעותי אחרי שתעשה OC. זאת מניסיון עבר.OC לא מסוכן כיום אם אתה עושה אותו כמו שצריך ובהשגחה. תקרא מדריכים ותוודא באמת שהספק שלך מתאים לכל זה.
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים מחבר היום אני קונה תכרטיס וספק כוח SS 500 WATTהמסך שלי של סמסונג 22 אינטש---------------------ואחי אני ממש מחפחד לעשות OC כי לך תדע אם ישרף המעבד וכל זה ...אה ואחי כמה זמן בערך לוקח לעשות OC וזה חד פעמי ?
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים קנה את הכרטיס ותראה אם הביצועים מספקים אותך.אם הכל טס אז זה לא משנה אם תפסיד כמה פריימים.
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים צוואר בקבוק יהיה לך בקטנה.לא משהו שאתה צריך לדאוג יותר מידיהמעבד שלך מספיק טוב בכדי להריץ משחקים. לא מאמין שתרגיש משהו
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים מחבר טוב בסדר אם כבר אז אני יבדוק ואולי אני יעשה OCאבל איזה דברים צריך לדעת אם אפשר לעשות OC ?יענו איזה ספק כוח ודברים כאלה
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים אל תדאג, אין מה לדאוג. כל עוד אתה לא מפציץ סתם את המערכת במתחים או נותן לה להגיע לטמפרטורות מטורפות בלי להשגיח לא קיימת סכנה. אבל אני ממש ממליץ לך לחפור הרבה מאוד במדריכי אוברקלוק לפני שאתה עושה משהו כזה, ולברר מה המתחים והטמפרטורות המקסימליות- שלא יהיו טעויות.OC זה הגדרות שהמעבד יושב איתם בלוח- במידה ואתה מעדכן ביוס או מחליף לוח תצטרך לעשות את הOC מחדש,לכן כדאי לשמור את ההגדרות (וגם לשמור פרופיל של ההגדרות למקרה שיתרחש איפוס מסיבה כלשהי).לא ממליץ לך למהר בזמן אוברקלוק, אוברקלוק עושים לאט לאט ובהשגחה.במקרה הכי גרוע תוכל לשלם למעבדה שתעשה לך את זה (ותבקש שישמרו פרופיל של ההגדרות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.