פורסם 2002 במרץ 1023 שנים זה התחיל עם ה-ICQ שלא הצליח להתחבר בסופהשבוע האחרון... ומאז אני רק מגלה עוד ועוד אתרים גדולים שפשוט בלתי אפשרי להיכנס אליהם. הכי מציק זה שירות hotmail ואתרים כמו yahoo ו-download.com. ודווקא אתרים קטנים אחרים עובדים פרפקט. אז מה יהיה?התקשרתי לשירות לקוחות, וכלקוח חדש שהתחייב ל-4 חודשים הייתי זועם! מה ענו לי? זאת בעיה מוכרת ומטפלים בזה עכשיו. אז כנראה ש-4 ימים לא הספיקו להם בשביל זה. מתי כבר יפתרו את זה? התשובה שקיבלתי היתה מתחמקת משהו בסגנון פוליטיקאי נפוץ "זה נמצא בטיפול ברגעים אלה ממש". בינתיים אני תקוע! למה התחברתי אליהם? דווקא בגלל ההמלצה החמה כאן בפורום. ולא שאני מאשים אתכם... בכלל לא! רק מוציא עצבים קצת... מה דעתכם על זה תגידו לי? אני מקווה שאני לא היחיד כאן שסובל...נתי.
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים אתה לא היחידי אצלי יש בעיה בהתחברות לICQ , רק אחרי איזה 5000 ניסיונות הצלחתי להיתחבר . אבל חוץ מזה הכל בסדר .
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים כן גם אצלי זה קורה זה לא התחבר לי לאי סי קיו בזמן האחרון וההורדות שלי צנחו מ 80 ל12!!! איך התבאסתיואני כלקוח שהתחייב ל4 חודשים וסים אותם וממשיך עכשיו עוד 6 חודשים הולך לצעוק עליהם!!
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים רוב הבעיות כבר לא קיימות היום...יום שישי ושבת היו מאוד בעייתיים...היום כבר ה-ICQ פועל וזה נכנס לכל האתרים.רק יש בעיות התחברות ל-Gamespy לפעמים.
פורסם 2002 במרץ 1023 שנים מחבר עדכון קטן...במשך השעה האחרונה מהירות ההורדה ירדה ל15-20 ורק עכשיו זה חזר, בקושי, למוטב.מה עוד, שעדיין בלתי אפשרי (לפחות אצלי) לעשות חיפוש באתר yahoo ולהיכנס לחשבון האי מייל ב-hotmail...אם מישהו צעק על החבר'ה שם וקיבל תשובה נורמאלית מהם, אשמח לשמוע!נתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.