עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המחשב הזה

Featured Replies

פורסם

זה מה שאני חושב לקחת מה אתם אומרים וכמה זאמור לעלות

מעבד 2.8 (800)

מאוורר למעבד

לוח אינטל רוק ליק

מארז לפנטיום 4 USB קדמי

דיסק קשיח 80 גיגה 8 מגה קש

DVD SONY

מקלדת +עכבר אופטי מיקרוסופט

כונן 1.44

זיכרון DDR 400 DUAL 512 (שני זכרונות של 256)

כרטיס מסך ATI 9600 128 מגה

רמקולים 4.1 קריאיטיב

מסך LCD 17 של מאג דגם 765S

ניתן לקנות גם את דגם ה SLIM (יפה מאוד) אשר עולה עוד 10 דולר

ואיזה צורב של LITE ON

מה אתם אומרים זה טוב זה כדי

מה צריך להוסיף לשפר כמה אתם חושבים זה יעלה לי פליז תעזרו לי

?????????????????????????????????????????

פורסם

תמחוק את הת'רד הזה........כתבת כבר אחד!

פורסם

1) החוק שפועל המון נגד האשכולות שנפתחים בפורום, יחסית, הוא הנקודה של כותרות הדיונים. חוץ מכך שתוכלו לקבל יותר עזרה ויהיה קל יותר לעזור לכם אם תפרטו יותר לגבי הבעיה בנושא האשכול, כותרות אינפורמטיביות הן חובה. הדברים שעל הכותרת חובה לכלול בצורה מינימאלית הם פשוטים מאוד:

א. תקציב מקסימלי או שיעור מסוים לגביו, אם קיים כמובן. הסכום הכספי אשר אתם מוכנים להשקיע בשביל המחשב החדש.

ב. צרכי המחשב - מטרות השימוש. בין אם זה משחקים, עריכת וידאו או כל תחום אחר אשר בכוונתכם לרכוש מחשב בשבילו.

דיונים עם כותרות כגון "הצילו!!!", "עזרה!!!", "דחוף!!!" , שמכילות ביטויים כאלה או כל כותרת אחרת לא עניינית, ינעלו במקום ללא אזהרה.

בנוסף, חובה להמנע מריבוי מיותר של סימני שאלה וסימני קריאה בכותרת.

דחיפות היא הבעיה שלך, לא שלנו. טעינה שהיא השאלה "הכי דחופה בעולם" נראת בפורום כנסיון נואש , פתטי ואנוכי לקבל תשובה מיידית ויחס מיוחד. רוב האנשים יבחרו לפסוח על סגנון שאלה שכזה, ולהדחיק את עצם קיומה.

במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת ע"י כפתור ה-modify.gif, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בת'רד, מצד שמאל למעלה.

*** משתמשים שלא ישמרו על חוקים בסיסיים אלה יוזהרו והודעותיהם הבעייתיות יטופלו (אם ע"י מחיקה ואם ע"י נעילה) בידי מנהלי הפורום, עד לכדי הרחקה מהפורום במקרים חמורים ***

מומלץ לקרוא את תוכן ההודעות שלכם פעמיים ויותר לפני השליחה ולוודא כי לא עברתם על אף אחד מהחוקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים