פורסם 2011 במרץ 2014 שנים שלום,רכשתי את המסך הנ"ל, איך אני יכול להיות בטוח שבאמת קיבלתי אותו ולא את ה 2333TN?תודה.עידכון: יש לי בעיות מריחה במסך הנ"ל (פרטים בעדכון למטה)
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים יש לו מאחורה מדבקה שחורה שבה כתוב את המודלואם אני זוכר נכון גם על הקופסא היה רשום
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר עידכון מר: יצא לי לשחק במסך רק אתמול, ויש לי מריחות על מסך בתנועות חדות בקונטר-סטריק (למי שמכיר) - מה אפשר לעשות?(הכותרת נערכה בהתאם)
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים שיחקתי עם המסך הזה לא מעט משחקים ולא היו לי מריחות.יכול להיות שאני פחות רגיש למריחות ממך ולא שם לב.בכל מקרה אלא אם יש לך בעיה עם הכרטיס מסך שגורם למריחותאז אני לא חושב שיש מה לעשות,אתה יכול לנסות לשנות את קצב ריענון המסךאבל אני לא חושב שזה יעזור
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים מחבר במסך הקודם שהיה לי (CRT) לא היו לי מריחות למיניהם, את עדיין חושב שמדובר בכרטיס מסך?(במהלך השבוע אני ינסה לחבר אותו למחשב יותר מתקדם, אולי בגלל אי-תיאום חומרה ישנה עם חדשה זה נובע)בנוסף , אי באפשרותי לשנות את קצב הרענון, הוא נמצא על 60HZ.ד"א, המסך מופיע לי בתור SM2333T בתוך הדריבר של הכרטיס מסך.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים למה ציפית? פאנל PVA ידוע במריחות שלו והוא לא מומלץ למשחקים( לי אישית זה מפריע), חבל שכולם ממליצים עליו על ימין ועל שמאל ולא מזכירים את העובדה שהוא לא מתאים למשחקים.
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים הPVA של היום עדיין איטיים יותר מTN/IPS, אך מאז שילוב הoverdrive כבר לא איטיים פלצות כמו הPVA של פעם.לפעמים המריחות יכולות לנבוע מoverdrive אגרסיבי מידי יותר מאשר מאיטיות התגובה עצמה.כמו כן, אחוז מסוים של משתמשים תמיד ירגיש מריחות בכל מסך LCD, אפילו שיהיה 0MS - פשוט בגלל השוני באופן עדכון התמונה בין פריים לפריים בין מסכי CRT לLCD.
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר מה הכוונה ב- overdrive?והאם שווה לי יהיה להחליף לדל המקביל?(עברו רק כמה ימים מאז הרכישה ומאז הוא בקופסא)
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים overdrive זה השם העממי למנגנון שפותח על מנת להאיץ את המעברים בין הגוונים בפיקסלים במסכי LCD.בקצרה - מעברי שחור-לבן לרוב מהירים יותר מאפור-אפור, בצורה משמעותית, לכן במקרים מסוימים כדאי לעשות אפור-לבן-אפור במקום אפור-אפור ישירות. אבל אם המנגנון לא מכויל אפשר לראות את הלבן שמתקבל במעברים מהירים (לפעמים קוראים לזה "קורונה").
פורסם 2011 במרץ 2314 שנים מחבר שמתי לב שבאמת רוב המריחות קורות ממעבר מאפור ללבן דווקא.כדאי יהיה לעבור לדל המקביל? (או שזה לא כל-כך משנה כי שניהם 8MS)
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מחבר אשמח אם מישהו ייעץ לי האם כדאי לעבוד לדל?(עוד מאט עוברים שבועיים ולא תיהיה לי את האפשרות להחליף)
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מקריאה בפורומים נראה שהדל אמור להיות יותר טוב מהבחינה הזאת ובכלל באופן כללי הוא קצת יותר טוב.אם זה מציק לך ואתה יכול להחליף אז לך על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.