פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים אני יכול לקנות את הסינק הזה במחיר טוב יחסית של 40 דולרThermalright SLK-900-A ( Heatsink ONLY ). All Copper heat spread. AMD: Athlon XP Palamino, Thoroughbredאיך הוא? הוא ל OC יותר?!אני לא עושה OCאיזה היטסינק כדאי לי?
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים אתה לא עושה OC ורוצה תגוף קירור הזה ?!אתה נורמלי ?! אתה צריך גוף קירור פשוט ...
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מחיר מצויין , במחיר הזה גם יש לך את הslk-947 שהוא גם גוף טוב.אני ממליץ יותר מבחינת נוחות ללכת על A שזה גרסה עם קליפסים,וu זה עם הברגים ואתה צריך חורים ליד המעבד בשביל זה.כמו כן יש לך את הswiftech 462 שהוא גם גוף מצויין.
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים הוא מעולה ביותר לאוברקלוק.אם אתה לא עושה אוברקלוק אז אין שום שום סיבה שבעולם שתקנה אותו.במחיר יותר זול תוכל לקנות סינק שיספיק לך.
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מחבר כן אני יודע שהוא ל OCאבל אני לא חוסם את האפשרות של OCלפחות לא עם המחשב הנוכחי שלי. המחשב שלי זה מה שמגביל אותי כרגעואיזה גוף קירור כדאי לי לקנות? תקציב זאת לא הבעייה כי אני מזמין מניואייג' וזול שם מאוד יחסית לארץאז מה כדאי? אם אני לא עושה OC?אפשר הכל סינקים שבאים בנפרד, או סינקים שבאים עם מאוורריםהצעות?
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מחבר מעבד AMD2400לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-Lזיכרונות 2*256 של מיקרון 333 מגה הרץכרטיס מסך 9100 ריידון
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים הייתי ממליץ לך על לוח אם חדש לפני שאתה מתכנן לעשות אובק קלוק ובמיוחדלפני שאתה קונה קירור למעבד..בעיקרון אתה יכול לקחת את ה- slk900 שציינת בהתחלה ולשים עליו sf2 ואתה תוכללעשות אובק קלוק ממש ממש טוב, יש בזה קצת סיכון אבל אני לא מאמין שיקרה משהו..גבא כמה עולה משלוח לארץ דרך האתר הזה של ניואגג ? גם אני מתכנן להזמין משם משהו
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מחבר הייתי ממליץ לך על לוח אם חדש לפני שאתה מתכנן לעשות אובק קלוק ובמיוחדלפני שאתה קונה קירור למעבד..בעיקרון אתה יכול לקחת את ה- slk900 שציינת בהתחלה ולשים עליו sf2 ואתה תוכללעשות אובק קלוק ממש ממש טוב, יש בזה קצת סיכון אבל אני לא מאמין שיקרה משהו..גבא כמה עולה משלוח לארץ דרך האתר הזה של ניואגג ? גם אני מתכנן להזמין משם משהואממלמה להחליף לוח לפני שאני קונה סינק חדש למעבד???לגבי ה OC זה לא שאני מתכנן OC עכשיו עוד שבוע אולי אולי אולי עוד כמה חודשים כי אני לא רואה את עצמי קונה מחשב חדשבתקופה הקרובה.אבל למה להחליף לוח לפני שאני קונה סינק חדש למעבד??והייתי רוצה לחסוך בסינק למשהו שיתאים לי
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים מחבר טוב אחרי שקיבלתי את כל התוגובות שאני משוגע שאני לא עושה OC ורוצה כזה סינקזה באמת מוגזם לדעתיאז אני קונה את זה במחיר מצוייין של 30 דולרhttp://www.zalman.co.kr/usa/product/cnps6000Cu.htm
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים בלי אובר קלוק גם וולקנו 9 (/11), וונטק ארו טק, ארו קול אקסטרים...כל ההיטסינקים ה"זולים" שגם בארץ אפשר למצוא באיזור ה150 ומטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.