עבור לתוכן

בעייה מעשית במודינג - עזרה!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי לנכון למקם את התר'ד שלי כאן כי זה נראה לי הפורום הכי מתאים לבעיה שלי אז לבעיה :

לאט לאט אני צובר ידע תאורטי במודינג וחומרה כללי עקב קריאת כתבות, סיקורים ותרדים שנפתחים בפורומים של מערכת Hwzone אך הבעיה שלי היא בקטע המעשי, אני מדבר בתור אחד שאף פעם לא התעסק בכל הקטע של שרברבות ואלקטרוניקה אשר מונעים ממני להתחיל בפרוייקטים של מודינג , רציתי לדעת מה עליי לעשות כדי לפתח את קישורי המעשיים והאלקטרוניקה בכדי להתחיל במודינג ?

אני מודה מראש לכל המגיבים! :D

פורסם

למצוא מחשב ישן ולהתחיל לעבוד. זה הדרך היחידה.

אם שכן שלך טוב בדברים האלה אתה יכול לבקש שיעזור לך או ידריך אותך אבל הדרך היחידה ללמוד זה מהנסיון.

פורסם

תנסה על קופסות נעליים אחר כך למיקרוגלים (אפילו שכבר יש בהם חלון) ורק אז למחשב

פורסם
  • מחבר

תנסה על קופסות נעליים אחר כך למיקרוגלים (אפילו שכבר יש בהם חלון) ורק אז למחשב

חחח לנסות על מיקרוגלים? לא חבל :-\

בכל מקרה, אני ינסה על כל מיני דברים ונראה מה יקרה ::)

ל DeadTeddy , אין לי מאיפה להביא מחשב ישן , ואבא שלי יחסית מבין טוב בדברים האלה אבל אין לו ממש זמן להסביר לי..

ובקשר לאלקטרוניקה איך אני יבין את זה רק מהתעסקות במחשב ישן? נגיד כל הקטע של לדים וקטודות שצריך נגדים וכל זה אני לא מבין בזה בגרוש יש איזה דרך טובה שאני יוכל ללמוד בעצמי?

בכל מקרה תודה לשנייכם, אני מצפה לעוד תגובות :-[

פורסם

תקרא ספרים על אלקטרוניקה , וללמוד לעשות את זה רק מעשית אפשר

פורסם

את הבסיס אתה יכול ללמוד במאמר של אתר המודינג www.metku.net

זה תחת Mods ונקרא Basic Electricity For Modders

יש שם גם מחשבון לדים כדי לחשב איזה נגד אתה צריך. הלחמות וזה זה בעיקר עניין של אימון, תמצא כמה חוטים ישנים ותעשה שרשרת. אני שרפתי שני צגי LCD עד שלמדתי, אבל גם ככה לא היה להם את הבקר שצריך אז אין בעיה.

אבל כבלים מעוגלים, חיתוך וצביעה בהחלט אפשר להתאמן על מחשב ישן.

אם אין לך מחשב ישן אז כל חתיכת פח טובה. תגנות לאיזה אוטו את המכסה מנוע או משהו.

פורסם
  • מחבר

את הבסיס אתה יכול ללמוד במאמר של אתר המודינג www.metku.net

זה תחת Mods ונקרא Basic Electricity For Modders

יש שם גם מחשבון לדים כדי לחשב איזה נגד אתה צריך. הלחמות וזה זה בעיקר עניין של אימון, תמצא כמה חוטים ישנים ותעשה שרשרת. אני שרפתי שני צגי LCD עד שלמדתי, אבל גם ככה לא היה להם את הבקר שצריך אז אין בעיה.

אבל כבלים מעוגלים, חיתוך וצביעה בהחלט אפשר להתאמן על מחשב ישן.

אם אין לך מחשב ישן אז כל חתיכת פח טובה. תגנות לאיזה אוטו את המכסה מנוע או משהו.

אוקי, תודה רבה אני ישתמש במה שנתת, ד"א - זה משנה איזה אוטו זה? :)

פורסם

אני לא מבין גדול במכוניות אבל סוסיתא לדוגמא זה לא טוב כי זה פיברגלאס...

פורסם

תראה תתחיל מהמינימום, קנה נורה קטנה של 1.5 וולט כמה חוטים וכל מיני כאלה דברים ותתחיל לעשות כל מיני מעגלים, אני בגיל 4-5 הצלחתי להפעיל 2 מנורות על בטריה אחת (נכון שזה כלום אבל בגיל 5!!) ראיתי איך המנורות בחדר שינה של ההורים שלי מחוברות ועשיתי אותו דבר עם מנורות קטנות ובטריה, ובגיל 8 כבר בניתי מכונית על שלט, הייתי גם מלחים מלא מעגלים והייתי כל היום מתעניין בזה, בקיצור מה שאנ י מנסה להגיד זה שהייתה לי הסקרנות והיה לי הרצון ללמוד אז ניסיתי דברים, אתה רק צריך את הרצון וזהו, הידע יבוא לבד.

פורסם
  • מחבר

תראה תתחיל מהמינימום, קנה נורה קטנה של 1.5 וולט כמה חוטים וכל מיני כאלה דברים ותתחיל לעשות כל מיני מעגלים, אני בגיל 4-5 הצלחתי להפעיל 2 מנורות על בטריה אחת (נכון שזה כלום אבל בגיל 5!!) ראיתי איך המנורות בחדר שינה של ההורים שלי מחוברות ועשיתי אותו דבר עם מנורות קטנות ובטריה, ובגיל 8 כבר בניתי מכונית על שלט, הייתי גם מלחים מלא מעגלים והייתי כל היום מתעניין בזה, בקיצור מה שאנ י מנסה להגיד זה שהייתה לי הסקרנות והיה לי הרצון ללמוד אז ניסיתי דברים, אתה רק צריך את הרצון וזהו, הידע יבוא לבד.

יפה מאוד אני נראה לי עכשיו לא יודע איך מחברים 2 נורות לבטריה :-[

פורסם

אז תנסה !!

פורסם
  • מחבר

אז תנסה !!

אוקיי, אתה בקשה יכול להגיד לי איזה ציוד בסיסי לקנוכדי להתחיל? כלומר נורה, מלחם, אזולירבנד ... כל מה שצריך, תודה מראש!

פורסם

אוקיי, אתה בקשה יכול להגיד לי איזה ציוד בסיסי לקנוכדי להתחיל? כלומר נורה, מלחם, אזולירבנד ... כל מה שצריך, תודה מראש!

כן אחי, קנה נורות, לדים, מלחם, בדיל, אזולירבנד, חוטים, מפסקים, וכל מיני ! ותתחיל לבנות מעגלים, תראה מה קורה שאתה שם שתי מנורות בטור, ומה קורה כשאתה שם אותם בשורה וכאלה, זה הדברים הבסיסיים ביותר זה יאמן אותך, וזה בדיוק ידע מספיק בשביל לבנות פאן באס או צג LCD או דברים דומים.

אתה יכול ליצור איתי קשר באיסיקיו אם אתה צריך משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים