עבור לתוכן

מחשב לסטודנת לעריכת וידאו - 5000 ו-7000

Featured Replies

פורסם

אני מבקש המלצה למחשב לעריכת וידאו עם AVID

מסך 15.6 אינץ' נראה מספיק אבל אני לא בטוח לגבי רזולוציה 1366X768

מבקש שתי הצעות - ל5000 ו7000 שקל.

תודה

פורסם
  • מחבר

ציינתי שימוש ותקציב, וגם גודל המסך. התשובה לכל שאר השאלות - לא חשוב, אבל העדפה לחברה עם שרות ותנאי אחריות טובים.

פורסם

מאוד מומלץ לחכות שבוע-שבועיים. מהסיבה שבדיוק בשבועות הקרובים יוצאים לשוק רוב הניידים מבוססי ה-SB )הליבה החדשה של אינטל(

אם הקניה מאוד דחופה, כרגע הייתי ממליץ לך על האופציות הבאות:

בתקציב של עד 5000 שח - HP Pavillion G6-1070ej

בתקציב של עד 7000 שח - Asus N53SV

לא ציינת אם קיימת אופציה להזמין את המחשב מחו"ל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעות.

כן, אני יכול להמתין זמן מה. איזו מילים לחפש במפרטים כדי לדעת שזה הדור החדש?

לצערי, אין לי אפשרות לקנות בחו"ל למעט Internet + Mustop. אני לא בטוח שזה משתלם בהתחשבות באובדן אחריות.

פורסם

מעבדי הדור החדש גם הם נקראים core i אבל המספור מתחיל ב-2XX0 במקום ה-XX0 בדור הראשון.

לדוגמה קיים מעבד core i5 520m מהדור הראשון ומולו core i5 2500m מהדור השני שחזק ממנו בהרבה.

הזמנת מחשב מחו"ל אינה בהכרח מעידה על איבוד האחריות.

מחשבים עסקיים של חברות כמו דל, HP, לנובו או אפילו אפל מגיעים עם אחריות שתופסת גם בארץ.

צריך לדעת איזה סוג אחריות לקנות בכל חברה.

בתקציב שלך, קיימים מחשבים שניתן להזמין מחו"ל וההפרש למחיר בארץ יהיה כ-2000 עד 3000 שח.

נראה לי כדאי לבדוק אפשרות כזו.

פורסם

זה עמוד הדרישות של המוצר:

http://www.avid.com/US/products/Media-Composer/system-requirements

וכתוב בפירוש:

NVIDIA cards are recommended; full-screen playback requires a minimum of 128 MB of graphics memory.

למחשב היקר יותר שהצאתי לך, יש כרטיס גרפי של nvidia. לדעתי הוא יהיה עדיף על כל כרטיס קוואדרו בסיסי שתוכל למצוא בשוק היום - שיעלה אפילו יותר.

האופציה היחידה בה תוכל לקנות מחשב טוב עם כרטיס quadro בתקציב שיש לך, היא להזמין מחו"ל את ה-w520 של לנובו או ה-Dell Precision M4600

בשני המקרים תהיה צריך לחכות עדיין, כי הדגמים יצאו לשוק לקראת תחילת אפריל.

פורסם

אתה סגור על אויד לכן תכנס לאתר של אויד שם תראה את דרישות החומרה המינימליות

מניסיוני אויד לא תרוץ במלואה על מחשב נייד

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

תכנס לאתר של אויד שם תראה את דרישות החומרה המינימליות. מניסיוני אויד לא תרוץ במלואה על מחשב נייד

הקישור שצייתי קודם - זה בדיוק הדרישות של אויד. יש שם אפילו מחשבים ניידים Core 2 Duo לכן אני מקווה שמחשב חדש i5 או i7 יהיה סביר. כמובן אני לא מתכוון ליצר Avatar :)

פורסם

קניתי לפני כחצי שנה בארה"ב, בסדרי הגודל של התקציב שלך, את ה lenovo W510 עם מעבד I7, זכרון 4GB (ניתן להרחבה עד 16), כרטיס מסך FX880M quadro ומסך 1920X1080 ומאד מרוצה ממנו.

מחשב חזק עם מסך נהדר.

פורסם

ולא הייתי חושב עליו אפילו היום, כשב-29 לחודש צפוי לצאת המחליף שלו, ה-w520 במחיר זהה וחזק ב-30 אחוז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים