עבור לתוכן

איפה לא לקנות חומרה....

Featured Replies

פורסם

סיפר שהיה כך היה

לא מזמן החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הרשת בבית לאור המלצות (אני כבר לא זוכר איפה הומלץ) הוחלט על ה dlink 614

אז נכנסתי לזאפ וישר ראיתי שב buy4less הנתב עולה 450 לעומת מינימום 610 בכל האתרים האחרים

בדקתי שאכן מדובר באותו הנתב והזמנתי (השארתי כרטיס אשראי דרך האינטרנט , וכל שאר הפרטים הנכונים)

קיבלתי אישור והייתי בטוח שכעבור שבוע אני יקבל את הנתב כל זה היה ב 10.10.03

ב5.11.03 ראיתי שאין שום חבילה בדואר והתקשרתי לאתר לבדוק מה עלה בגורל החבילה , דיברתי עם בחור בשם אסף שהעלה את מספר ההזמנה במחשב ואמר לי אין לך מה לדאוג החבילה בדרך אליך אני רואה במחשב ששלחו אותה יום חמישי (לפני שישה ימים)

שאלתי איך שלחו והוא אמר דואר רשום אז ביקשתי את המספר של הדואר (מקבלי מספר כששולחים דואר רשום) כדי שאני יתקשר לדואר ויראה מה המצב , והוא אמר שאין לו את האישור ווא ימצא אותו ויתקשר חזרה עם המספר

כמובן שהוא לא התקשר . אז יום חמישי התקשרתי שוב השעה היתה 5 וענה לי בחור שאמר שכבר סגור והוא לא יכול לעזור לי

אבל שאני ישלח מייל ויחזרו אלי (ברור לא??)

טוב נגמר השבוע , הגיע יום ראשן התקשרתי שוב

הפעם ענה בחור בשם אלעד ולאחר פשפוש קשר בקרב תוכנת ההזמנות שלהם התברר שהמכשיר בכלל לא בדרך אלי ואפילו לא הוזמן

אומנם השארתי פרטי כרטיס אשראי באתר אבל הם מאשרים הזמנות רק טלפונית ואיתי אף אחד לא יצר קשר

זה מהשבוע שעבר שאמר שהחבילה בדרך אלי הוא בטח סתם המנקה שהרימה את הטלפון..... :-X

אז שאלתי אם יש במלאי ואם אפשר להזמין (200 שקל פחות משאר האתרים ברשת עדיין כדאי לא?)

אז החלטתי להזמין ובגלל שלא היה לי את הכרטיס אשראי לידי קבענו שאני יתקשר מחר כדי לתת לו פרטים ושאנייבוא לקחת את זה או

שאני יזמין עם שליח עד הבית

למחרת התברר שגם אם אני בא לקחת את זה אני צריך לשלם משלוח של 60 שקל ואם אני רוצה עד הבית שליח זה 120 שקל

אז ניתקתי את הטלפון והרגע הזמנתי מpchardware

נקווה שעכשיו זה יגיע

פורסם

שים לב שהראוטר שב"מבצע" שעולה 450 ש"ח הוא REFURBISHED עם שנת אחריות אחת בלבד,

לעומת שלוש שנים בחדש אם אני לא טועה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים